Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rushmor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Olykor szőke s kékszemű, alabástrom bőrrel s hideg mosollyal, máskor pedig napbarnított, barnaszemű s hajú, széles mosolyú. Rushmornak megadatott a változtatás joga, hisz a külseje olyan épp, amilyen testben tartózkodik. A valódi testét kevesen látták eddig, pedig igen egyedi. Bőre fehér, s oly sápadt, akár egy halotté. A fekete vonaltetoválások, melyek arcától a lábág futnak, így még kirívóbbak szálkás testén. Nem egy szépfiú, arca sokkal inkább férfias vonásokat hordoz magában. Se orra, se ajkai nem túl nagyok, szemei feketék, ahogy a szempillái s a vékony szemöldökei is. Haja is hasonló színben nő, csak ő mindig ügyel arra, hogy feje kopasz legyen s a tetoválásai tökéletesen látszódjanak. Saját testén általában sötétszínű ruhákat hord, mindenféle minta nélkül. Az esetek nagy többségében mezítláb van, nem bírja se a zoknit se a cipőt.

Jellem: Nem arról híres, hogy sokat beszélne. Rá teljesen igaz, hogy a tettek teszik naggyá, s azzal kommunikál. Igaz, átgondolja a tetteit, s nem megy forró fejjel neki senkinek se, ami igen nehéz ellenféllé teszi. Egyenes, ami sokszor jó, de sokszor nem, hisz ha akar tőled valamit, nem kertel, a képedbe nyomja, ha meg akar ölni, akkor, nos, megteszi. Nem könyörög, nem kér, ő parancsol s elvárja, hogy teljesítsd akaratát. Ha útjában állsz, eltávolít, kivétel, ha valami hasznodat veheti. Mégse a legvérszomjasabb démonok közé tartozik. Miért? Mert roppant rugalmas, s bármit szívesen alkalmaz a célja elérése érdekében. Nem hisz a vérontásban, szerinte egy kis ármánnyal, ravaszsággal, no meg az ellenség előtt való két lépéssel való haladással, sokkal több mindent el lehet érni. Persze ettől nem veti meg az erőszakot, hisz démon. Bizonyos szinten érdeklik az emberek is, hisz sokkal másabban élnek s gondolkodnak, mint a démonok, mégis, még mindig élnek. Csodálja bennük a kitartásukat, amit nagy erénynek tart. Pontosan ezért is szereti őket megfigyelni, elemezgetni, s hiába dühítik fel a dolgok, amik nem úgy mennek, ahogy ő akarja, az embereknél még ezt is élvezi… de csak egy kicsit.

Élettörténet: Nem ismerte a szüleit, hisz nem is voltak neki. Őt teremtették, így nem volt se gyerekkora, se gyerekszobája, se más emberi dolga. Pontosabban egy halott emberi lélek vált azzá, ami ő. Lehet egykoron ember volt, de már nem az. Nem is érdekli, hogy az volt e, s hogy milyen volt. Már a kezdetektől tudta mit kell tennie, a tudatlanokat megkísérteni, megszállni, majd a testüket s lelküket addig kínozni, míg meg nem halnak s az ő szolgálatába nem kerülnek a túlvilágon. Mivel a démonok között is megvannak a háborúk s konfliktusok, létfontosságú, hogy minél több katonát gyűjtsön a sajátjai számára. Évszázadok óta ezt tette, soha nem bánta meg, s ezernyi ördögűzővel nézett már szembe sikerrel vagy éppen vereséggel. Mégis, mikor pár éve – ő maga sem tudja már hány esztendeje, hisz kortalanságának hála az évek úgy repülnek számára, mint embereknek a hetek – összefutott egy kislánnyal. Egy férfit szállt meg, akit már hónapok óta puhított. Fontos volt, hogy megszerezze, mert igen jó gyalognak bizonyult. Úgy gondolta a természet lágy ölén fogja bevinni a végső döfést, amin minden múlott. Igen szívós volt, ő pedig nem akarta feladni. A tervét be is végezte volna, ha a pajtában lévő kislány keresztbe nem húzta volna. Úgy gondolta, majd az állatok zaja segít neki, jobban előhozza az állatot a férfiból. Ő maga is meglepődött azon az elemi erőn, ami a kislány birtokában volt, s amivel a legyengült lényét kiűzte a férfiból. Nem volt rá sohasem büszke, mégse tekintett rá kudarcként. Inkább kihívásként. Azóta is várja, hogy összefusson a kislánnyal, s megmutathassa neki milyen az, amikor teljes erejében van.

Hobby: Emberek megfigyelése, adatgyűjtés, különféle tervek szövögetése.

Foglalkozás: -

Extrák: Testet tud ölteni az emberi világban is, azonban annyira megerőltető ez számára, hogy nem gyakran űzi. Csakis végszükséglet esetén, hisz így meg is lehet ölni. Persze ezt nem hangoztatja, s óvakodik is a fizikális testöltéstől. Legtöbbször emberekben bújik meg, vagy ha éppen nincs egyben sem, akkor fizikai test nélkül suhan át egyik emberi eszközéből a másikba. Ilyenkor érinthetetlen, de ő maga sem tud senkiben kárt tenni – kivétel ez alól persze a megszállt test. *** Több holtnyelvet is beszél a még köztudatban s használatban lévők mellett. *** Szereti a művészetet. Ezért csodálja az embereket, hogy olyanokat tudnak alkotni, amik gondolkodásra ösztönzik. *** Különleges képessége, hogy a tetoválásait tudja életre kelteni s fegyvernek használni. *** Ördögűzős játékhoz, foglalt :3

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 03. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).