Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Anami Yume (Saját, kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: Ayamechan

Kor: 16

Külső leírás: Hosszú kékesfekete haja van, amit két copfban kibontva kontyban vagy két fonatban szeret hordani. Porcelán fehér bőre és zafírkék szeme van, ami mindig pajkosan csillog. 145-cm magas. A koránál jóval fiatalabbnak látszik. Mindig 12 évesnek hiszik. Nagyon kislányos a kinézete. Iskolán kívül egy fehér pántnélküli szoknyában szokott lenni, ami alacsony termete miatt a bokájáig ér.

Jellem: Naivan kedves mindenkivel és feltétel nélkül bízik az emberekben. Mindig vidám és bárkit képes felvidítani. Mikor a szülei meghaltak megfogadta, hogy nem fog sírni. Ezt az óta sem szegte meg. Mindig megtartja a szavát. Becsületes és sohasem hazudik. Nyíltan kimondja a véleményét kertelés nélkül, aminek köszönhetően néha eléggé rossz szituációkba keveredik. Nagyon okos, de miután eljött a Wammy's house-bol eléggé rossz tapasztalatot szerzett ezért úgy döntött, hogy az IQ-jának csak egy kis részét fogja használni a hétköznapokban. Ez olyannyira sikerült neki, hogy a kétévente meg írandó IQ-tesztet úgy írta, meg hogy az azt mutatta, hogy csak 90%-os az IQ-ja. Nagyon szeret olvasni és szünetekben vagy szabad idejében mindig van nála egy könyv. E mellet még nagyon szeret történeteket írni. Hatalmas fantáziája van. Folyton zenét hallgat, és ha teheti, a természetben tölti az ideje nagy részét. Oda van az állatokért és mindent megtesz a védelmükben. Az iskolában nincs igazi jó barátja és máshol sem. Az osztálytársai kicsit antiszociálisnak gondolják, mert állandóan olvas. Személyisége miatt sokszor kihasználják, mert azt hiszik, nem veszi észre. Persze észreveszi, csak nem izgatja. Ha segíthet valakinek, akkor nagyon boldog akkor is, ha az illető csak kihasználta.

Élettörténet: Yume Japánban született, de másfél éves korában a szüleivel Angliába költöztek. Azt akarták, hogy Yume tudjon az anyanyelvén ezért rendszeresen japánul beszéltek neki. Szülei 5 éves korában egy balesetben meghaltak. Yume a Wammy’s house-ba került ahol megismerkedett Near-el, Mello-val és Matt-el. Eleinte kisem mozdult a szobából, amit aztán fokozatosan megszokta az ott létet. Az új nevét is ő választotta ki. Választása a Yuméra esett, mert ő is olyan akart lenni, mint egy álom. Egy ember, akire az emberek boldogan gondolnak. Egy hónap után mindent megismert és már rendszeresen sétált az udvaron hogy a természetben legyen. Minden nap kiült a kertbe és rajzolgatott. Egy ilyen alkalommal ismerkedett össze Nearel. Beszélgettek aztán nagyon jó barátok lettek. Mello-val Matt-el is összebarátkozott de Near hoz kötődött a legjobban. Egy évet töltött az árvaházban aztán örökbe fogadták. Először mikor megtudta, hogy elviszik úgy reagált, hogy kirohant és Near-ig meg sem állt. Végül a japán házaspár magával vitte. Nem szólt hozzájuk. Meg kérdezték, hogy mi a neve mire a Yumét mondta. A szülei tudták, hogy nem ez az igazi neve, de azon a véleményen voltak, hogy ha ezt a nevet akarja, akkor miért ne? Így lett Anami Yume a neve. Az örökbefogadás után néhány hónappal visszaköltöztek japánba. mikor elsős lett Yumét sokszor csúfolták és bántották, mert irigykedtek, mert ilyen okos. Fél évig bírta aztán megkérte mostohaszüleit, hogy vigyék át egy másik iskolába. Ekkor döntötte el, hogy nem fog kitűnni a többiek közül eszével. A nevelő szülei eleget tettek a kérésnek. Yume az új iskolában már csak közepesen tanult. Próbált barátkozni, de soha nem sikerült olyan jó barátokat szereznie, mint az árvaházban. Nagyon hiányzott neki Mello és Matt. De legjobban Near. Remélte, hogy egy nap még találkoznak.

Hobby: Írás, olvasás, zenehallgatás, rajzolás, kirándulás az erdőben, állat és természetvédés

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: *Az igazi neve Ichiro Manami.* *A halálistenek természetes ellenségei közé tartozik, de erről nem tud.**Az IQ-ja 200 felett van.**Egy halálisten nem látja a valódi nevét és élettartamát így megölni sem tudja.** Képes bárki nevét elrejteni.**A nép, amihez tartozik mindig kiállított hét lányt, akik védték az embereket a halálistenektől. Őket örzőknek nevezték. Yume a hét harcos egyikének leszármazottja.** Van egy hófehér macskája.** Képes bármilyen sérülést meggyógyítani és egy bizonyos időn belül még a holtaknak is vissza tudja adni az életét.Közvetlen kapcsolatban áll a természettel. Az állatok és a természet erői mind védik őt. Bárhol bármikor és bármiből képes növényeket növeszteni. Az állatok mindig a közelébe mennek. Ösztönösen nem támadják meg. Még a legveszélyesebb állat sem támad rá. Erejéből adódóan képes az állatokkal beszélni.** Nagyon jó megfigyelő és tudja, ha valaki hazudik, akkor is, ha olyan jól csinálja az illető, hogy még a legszemfülesebbnek sem tűnik fel a dolog.**

Képinfo: Nem saját illusztráció (http://www.theanimegallery.com/data/thumbs/790px/0157/tAG_157085.jpg)

Engedélyezve: 2016. 03. 10.

Módosítva: 2016. 03. 07. 11:42:30
Módosította: Ayamechan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).