Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Peter Hale
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Ayamechan

Kor: Körülbelül 30

Külső leírás: Jég kék szemei vannak, amivel szinte ölni képes. A haja hátranyalt és legtöbbször úgy öltözik, mint egy üzletember. Nem túl magas, de erről elvonja a figyelmet az szarkasztikus manipulatív viselkedése. Ha az öltözködését nézzük nem egy normális társadalmi életet folytató ember jut róla eszünkbe, de ez csak még jobban kiemeli, hogy nem éppen átlagos emberről beszélünk. Ha valaki ránéz, akkor először az jut eszébe, hogy mennyire jól néz ki.

Jellem: Peter egy manipulatív idegesítő pszichopata seggfej. Ezt általánosságban mindenki így gondolja, aki egy mondatnál többet beszélt vele. Aktív félnek tartja magát és kikéri magának, ha valaki máshogy gondolja. Szereti, ha minden a tervei szerint alakul és mindig eléri a célját. Mindig mindenben ő akar irányítani. Szereti, ha ő jön ki jól egy adott szituációból. Nagyon okos és mindig öt lépéssel mindenki előtt jár, vagy ha nem akkor is elhiteti az ellenkezőjét. Mindig előre tervez és arra az esetre is gondol, ha valami nem úgy történne, ahogy azt akarta és ezért mindig több tervel, készül. Egyfolytában manipulál mindenkit kisebb – nagyobb dolgokkal, amit annyira jól csinál, hogy sokszor akkor sem tűnik, fel senkinek mikor számít rá. Néha a fordított pszichológiát alkalmaz fél igazságot esetleg egy kis testi fenyítést, de mindig azt a módszert választja, amivel a kívánt hatást érheti el. Kissé pszichopata vonásokat lehet felfedezni, rajta de a pszichopatákkal ellentétben ő képes érezni és megbánni azt, amit tett. Feltámadása után unoka húga megölése miatt is megbánást érzett, de ezt nem mutatta ki. Annyira ügyesen el tudja rejteni az érzéseit, hogy mindenki szívtelennek gondolja.

Élettörténet: A tűz előtti életéről nem sokat tudni, főleg azért mert elég sok dologra ő sem emlékszik. Ami biztos, hogy szerető család vette körül és kedvesnek cseppet sem nevezhető személyisége is megvolt már. Bár akkoriban egyszerűen csak szemét volt nem akkora seggfej, mint most. Sok múltbeli esemény szárad a lelkén, mint például Derek első barátnőjének halálában való közreműködés. De ez össze sem hasonlítható a korházban való ébredése után történtekkel. Mikor felébredt a tűz utáni katatón állapotból szinte semmit nem értett maga körül. Az elméje sem volt éppen tisztának mondható. A nővérek beszélgetéseiből sok információt sikerült szereznie arról, hogy mi történt. Mikor már sikerült mozognia az egyik nővért felhasználta a céljai elérésének érdekében. Tudta, hogy meg kell ölni egy alfát ahhoz, hogy ő is alfa legyen és bosszút tudjon állni a családja gyilkosán. Nem volt teljesen tudatában mit tesz mikor a céljai miatt megölte a saját unokahúgát. Már saját maga is elborzad azon, amit tett, de akkor amennyire nem túl ép elméje engedte teljesen tudatában volt tetteinek. Tetteit azonban a kín a fájdalom harag bosszúvágy és a vérfarkas ösztönök irányították leginkább. Azon a véleményen van, hogy ha csak egy kicsit jobban tudatában lenne a dolgoknak, akkor Scott helyett Stiles-t harapta volna meg. Sok mindent megváltoztatna, ha visszamehetne az időben. Bár ahogy Deaton szokta mondani mindennek oka van. Annak is, hogy vissza tudott térni az életbe miután Derek meg ölte. Ha nem lenne valami elintézetlen ügye, akkor nem sikerült volna feltámasztania magát.

Hobby: Mások idegesítése, manipulálása, kutatás, önmaga lefoglalása, mivel utál unatkozni.

Foglalkozás: Nincs munkája mivel Derek nem engedte vissza dolgozni a labilis viselkedése miatt.

Extrák: Annak ellenére, amit mindenki gondol semmi baja Derek falkájával és néhány emberre kicsit fel is néz. Még mindig azon a véleményen van, hogy Stiles és Lydia remek vérfarkasok lehetnének. Múltja még mindig kísérti a bosszúig vezető út miatt. Azt nem sajnálja, hogy megölte Katet de a többi miatt lelkiismeret furdalása van. Persze ezt nem mutatja, ki nehogy azt higgyék, hogy az évek során elpuhult. Még nem nyerte vissza teljesen a béta erejét, mert visszatérni a halálból nem épp a könnyű dolgok közé sorolandó. Általában Dereknél rontja a levegőt, de, csak azért mert nem mehet emberek közé mivel ő már elvileg meghalt. Amúgy van saját lakása és a pénz miatt sem kell aggódnia mivel a családja eléggé gazdag volt így neki is van egy csomó pénze.

Képinfo: Nem saját illusztráció (http://img04.deviantart.net/c682/i/2015/249/0/e/peter_hale_by_thatlineagirl-d98m7v0.png)

Engedélyezve: 2016. 03. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).