Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Violet Sullen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 20

Külső leírás: Mikor azok a szürke szemek haragosan csillannak rád, úgy érzed, képes lenne elégetni a tüzével. Rendkívül kifejező tekintete van, nyílt pillantása. Mintha a lelked legmélyéig lelátna azokkal a szemekkel. Az emberek többsége zavarba jön átható pillantásától, ő pedig teljesen tisztában van ezzel. Violet alacsony lány, alig 160 centi. Sokszor előnyére van a mérete, hiszen könnyen elveszik a tömegben és eltűnik a szemek elől. Ugyanakkor rendkívül bosszantja a magassága és az azzal járó hátrányok. Vékony, szinte már sovány, csupán 45 kg, és ezzel együtt nagyon mozgékony. Fürge és hajlékony, és nem utolsó sorban erős. Pici lába van és hosszú, vékony combjai. Feneke apró és feszes, dereka karcsú. A mellei elég picik, és ez mindig is zavarta. Mondhatni szeret pici lenni, de ugyanakkor kisebbségi komplexusa is van emiatt, nagyon morcos tud lenni, ha valaki a méreteivel cukkolja. Ujjai hosszúak és kecsesek, igazi művész ujjak. Bőre szinte már betegesen fehér, selymesen puha, mindig tele van apró sérülésekkel, sebekkel. Nagyon helyes arca van, pici, hegyes álla és pisze orra. Ajkai teltek és halványak, szemei nagyok és mandulavágásúak. Vékony, szépen ívelt szemöldöke ébenfekete, akárcsak selymes hajtincsei. Hosszú haja mindig csapzott, rakoncátlan, legtöbbször befonva hordja, mert ő maga sem tudja megzabolázni. Mindig sötét árnyalatú ruhákat hord, kizárólag feketét és szürkét, esetleg nagy ritkán sötétkéket. Ha valaki megkérdezi tőle, miért, azt mondja, így elijeszti magától az embereket. Ebben van is némi igazság, mert nehezen ismerkedik idegenekkel, és elsőre mindig nagyon keménynek, vadnak mutatja magát, és ezért sokan kerülök. Mindig sportcipőt hord, ki nem állhatja a magassarkúakat, és állítása szerint sosem fog olyat viselni. Sokszor rövidnadrágot hord, még hideg időben is és harisnyát. A szoknyákat szintén ki nem állhatja, talán még ő maga sem tudja, miért. Szereti a lezser pólókat, általában a kedvenc együttesei pólóit hordja. Ha nem rock bandák szerepelnek az anyagon, akkor mindenféle felháborító szövegek. Az ékszerekkel ki van békülve, de csak és kizárólag ezüstöt visel. Két kis karikát a fülében és egy nyakláncot, kereszt alakú medállal. Na és persze az elmaradhatatlan, egyszerű, fekete karóra sosem hiányozhat róla. Imádja a kötött sapkákat, az elmaradhatatlan kiegészítőnek számít. Legtöbbször egy könyvvel a kezében láthatjuk sétálni, egészen bele tud mélyedni az olvasásba. Különös kisugárzása van, valahogy vonzó, megkapó. Mikor ránézel, tudod, hogy sokkal több rejlik a külső alatt, mint azt az ember gondolná.

Jellem: Violet nagyon szeleburdi, szenvedélyes személyiség. Ami a szívén, az a száján, és ebből már sokszor adódott problémája. Egyszerűen nem tud kegyesen hazudni, meggondolatlanul jár a szája. Persze utólag mindig megbánja, de túl büszke a bocsánatkéréshez. Harcias és kihívó, keresi a bajt, szinte már élvezi is. Ha kellő ellenféllel akad össze, csak még bátrabb lesz. A verekedéstől sem riad vissza, de nem az erőssége, így az alattomos módszerek híve. Persze ha forró lesz a lába alatt a talaj, futni sem rest. Büszkesége az egyik legnagyobb személyiséghibája, előbb harapná le a nyelvét, mintsem bocsánatot kérjen akárkitől is. Továbbá nem tudja elviselni, ha nem neki van igaza. Felbosszantja, ha valaki okosabb nála. Szeret másokat piszkálni, talán ez lehet az egyik oka, amiért nem igazán vannak barátai. A legtöbben kerülik, mert tartanak tőle. A külvilág felé persze azt mutatja, hogy megfelel neki ez az állapot, de igazából elég magányos. Az egyedüllét elől pedig imádott könyveibe menekül. Leginkább horrort olvas, nagy kedvence Stephen King, de titokban a nagy klasszikusokat is lapozgatja. Imádja az irodalmat, és senki sem gondolná róla, de rendkívül művelt. Nagyon okos és kifinomult lány legbelül, persze ezt az énjét mélyen eltemette magában. Nem szeret erről beszélni, mert emiatt különcnek érzi magát, és már így is eléggé az. Nem akarja fokozni a helyzetet. Pedig ha nagy nehezen kinyílik, akkor nagyon jókat lehet társalogni vele. Fantasztikus beszélgető partner, lelkes, az izgatottság és a szeretet kiül olyankor az arcára. Nagyon kevesen látták még így, és ha rajta múlik, már nem is fogja senki. Nem igazán volt még szerelmes, nevetséges, lányos dolognak tartja. Lesajnálja a romantikát, gúnyolódik rajta, talán ez is a védekezés egyik módja. Igazi fiús csaj, szereti a sportot, többek között karatézik. Egész komolyan veszi, nemrég még versenyzett is, de miután országos ifjúsági bajnok lett, egyszerűen abbahagyta. Nem látott benne több motivációt. Rock zenét hallgat, de ha egyedül van, akkor klasszikusokat is. Nagy kedvence Rachmaninov. Mindig is szeretett volna játszani valamilyen hangszeren, de valahogy kimaradt az életéből. Ha valakinek sikerül felfeszegetnie a kis pajzsát, amit maga köré vont, akkor egy nagyon érdekes, értékes személyiséget fedezhet fel. Talán valahol mélyen még kedvességre is képes.

Élettörténet: Violet gazdag családba született, édesapja ügyész, édesanyja pedig orvos. Mindketten szigorú neveltetésű családból valók. A szüleik döntöttek a házasság felől, a két ember sosem vonzódott egymás iránt. Ez meg is látszott a család életén. A szülők nem veszekedtek ugyan, de kerülték egymást, keveset kommunikáltak. Mindkettejüknek folyamatosan volt szeretője, a családi légkor hideg és komor volt otthon. Violetnek van egy bátyja is, Keith. Jóravaló, kedves fiú, most végzett az orvosi egyetemen, rezidens egy közeli kórházban. Violettel mindig is közel álltak egymáshoz, és bár ritkán beszélnek, még mindig bensőséges kapcsolat van köztük. Violet tudja, hogy a bátyjára mindig számíthat és bármit elmondhat neki, ő meghallgatja. Kiskorukban is csak ketten voltak egymásnak, szülői szeretetre nem számíthattak, így egymást támogatták. Violet kicsapongóbb volt, mint bátyja, és bár nagyon okos, a jegyei sosem voltak kitűnőek. Inkább csak amolyan lázadás volt ez részéről, csak ezzel az eszközzel okozhatott szüleinek fájdalmat. Nagyon jó taníttatásban részesült, már egészen kiskorában magántanárok tanították és különórákra járt. Nagy nehezen kijárta a középiskolát, de nem sikerültek túl jól az eredményei. Szülei befolyásának köszönhetően mégis felvették az egyetemre. Most jogot tanul, de nem igazán fűlik hozzá a foga. Kiharcolta, hogy egyedül élhessen, szülei bérelnek neki egy kis lakást. Részmunkaidőben egy könyvelő mellett dolgozik, mert nem hajlandó pénzt elfogadni a szüleitől. Túl nagy a büszkesége ahhoz. Nem tartja a kapcsolatot a családjával. Fontolgatja, hogy otthagyja az iskolát, és egy hátizsákkal körbejárja a világot, de valami még visszatartja. Nem mer belevágni, pedig szenved a jelenlegi helyzetben, tudja, hogy nem mehet ez így tovább. Változás kell.

Hobby: Olvasás, utazgatás.

Foglalkozás: Egyetemista.

Extrák: A szünetekben mindig utazgat, általában stoppal jut el oda, ahova szeretne. --- szereti az alkoholt, de ritkán iszik, mert egyedül nem szeret, társasága pedig ritkán van hozzá --- szereti az állatokat, van is egy fehér törpenyuszija, Agyar. Elég barátságtalan, mindig megharapja, és mindenkire rátámad. De pont ezért szereti --- sosem volt még szerelmes --- szeretne tetoválást, már tudja is, hogy milyet. A következő szünetben meg is csináltatja --- szűz ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 03. 05.
2020. 10. 02.

Módosítva: 2020. 10. 01. 21:56:44
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).