Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Carola Doreen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 18

Külső leírás: Egyetlen pillantása elég, hogy beleégesse magát az ember agyába, tekintete olyan érdekes világoszöld színű némi arany hintéssel, amire már csak a különlegessége miatt is emlékszik az ember, hát ha még mindig valami extrém hajszín keretezi kiemelőn, mint jelenleg a rágógumi-rózsaszín. Ruhái kevésbé extrémek, de azért simán rá lehet beszélni egy-egy elborultabb kompozícióra - de csak bulikba vagy olyan helyekre -, suliban és a hétköznapokon szereti a jól kinéző, de sportos, kényelmes darabokat, különösen mert iszonyat mozgékony - és nem élvezné, ha mondjuk egy rövid szoknyából emiatt állandóan kinn lenne a feneke… akkor már inkább egy passzos gatya. A kiegészítőket nem nagyon szereti, csupán fülbevalót hord, mondjuk abból van neki - mint a lányoknak általában legalább egy cuccból - vagy kismillió, emellett egyedül a hajába szeret csatokat, gyöngyöket tenni - csak hogy legyen mit elhagyni és bosszankodni miatta. A sminket ugyan nem veti meg, de nem szokta túlzásba vinni, maximum a szemét emeli ki egy kicsit, olykor pedig extra gyanánt szolid, általában a szájához hasonló, halvány színű rúzst is feltesz - ilyenkor előferdül, hogy a körmeit is kifesti, de az már nagyon alkalom.

Jellem: Könnyen barátkozós, optimista, mosolygós ember, aki nem szeret első benyomás alapján ítélni, hanem előbb megismeri az illetőt, utána könyveli el, hogy szeretne hozzá viszonyulni, de véleményét mindig befolyásolja az illető aktuális viselkedése. Szereti megfigyelni az embereket, jó hallgatóság, főleg, mert nem igényli, hogy őt is meghallgassák cserébe, ezért nagyon sok ismerőse van, de csak nagyon kevés valódi barátja, aki előtt maga is meg tud nyílni. A költözéssel ők is messzire kerültek, pedig bár ott az internet, és a kapcsolatot lehet tartani, nincs per pillanat senkije, akinek a vállára hajtva a fejét például kisírhatná magát - mert sajnos, nem sajnos, számára fontos a személyes jelenlét, az érintések, az ölelések, hogy feltöltődhessen igazán. Sokat képzelődik, álmodozik, ilyenkor se hall se lát Dömötört játszik - bár a félelmetes ebben az, hogy ha pl közlekedik, akkor ennek ellenére nem ütteti el magát, csak nem tűnik fel neki az se, ha az arca előtt hadonászva próbálják felhívni mások magukra a figyelmet. Ugyan nem tanul olyan rosszul, sokszor rájön, hogy nincs kedve az órához, és inkább firkál - karakter sketcheket, történet vázlatokat, panelterveket. A srácok terén nem túl szerencsés, valahogy sikerül mindig beválasztania… Nem mintha nagy pasizós lenne, eddig volt egy plátói szerelme, aki ahogy megtudta, mit érez iránta, viccet csinált belőle, és egy barátja, akivel egy hónapig járta, de mivel nem akart vele lefeküdni, mert még korainak tartotta, szakítottak, és utána ráadásul kiderült, hogy fogadást kötött rá a srác.

Élettörténet: Hétköznapi családban nőtt fel, az apja építkezéseken dolgozó munkás, anyja pedig óvónőként dolgozott. Kaliforniában, egy kisvárosban nőtt fel, itt ár óvodába, majd itt kezdte az általános iskolát. Aztán amikor az apja munkalehetőséget kapott a jobb fizetés reményében, átköltöztek Chicagoba. A nagyvárosi élet hirtelen váltás volt a számára, nem is nagyon tudott először beilleszkedni, mert túl vidéki volt. De végül megtalálta a maga módjait, és egy kissé kinyílt olyan szempontból, hogy elkezdett olyan emberekkel barátkozni, akikkel mások valamiért nem, és sikerült baráti kapcsolatokat kialakítania, ugyanakkor be is zárt, mert ezekhez az emberekhez képest mindig úgy érezte, az ő problémái semmilyenek, és elkezdett nem szívesen beszélni róluk. A családi élet is megomlott, szüleinek sem tett jót a nagyvárosi élet. Apa sokat dolgozott, anyja viszont nem talált munkát, és így rosszabb helyzetbe kerültek, mint Kaliforniában, és erre ráment a házasságuk. Végül váláshoz vezetett a sok probléma, s bár nem terhelték vele Carolat, mégis megviselte, talán emiatt is menekült a rajzolásba, és kezdett neki a webcomicjainak, kirajzolva magából egy csomó érzést. Az csak plusz, hogy ezzel kialakulófélben van a fantábora, és még akár a jövőjét is meghatározó alapot fektethet le. Maga ezeknek a frusztrációknak is tudja be, hogy nem igazán tud megbízni a fiúkban - és sajnos tett is róla kettő, hogy ne nőjön a bizodalma bennük. Szinte megkönnyebbülés számára, hogy újra költöznek, még ha így messzire is kerül az apjától, és valószínűleg majd sokat fog ingázni, mert végre legalább az otthoni veszekedések és feszültség megszűnik. Miami egy kevésbé jó környékére költöztek, és itt helyezkedett el az anyja egy hotelben a mosodában. Maga pedig egy hete beiratkozott a helyi suliba, amit még meg is tudnak fizetni. Várja is meg nem is a tanév kezdetét, mert még élénken él benne az új diák lét annak ellenére, hogy még kisiskolás volt, mikor először átélte, de igyekszik optimista lenni, biztosan sikerül majd barátokat szereznie, még ha az utolsó évre már bőven kialakult kapcsolatok is vannak egy osztályban.

Hobby: rajz, darts - bár utóbbit nem gyakorolni, hanem a nagyobb versenyeket nézni szereti

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Kedveli és elismeri Phil Taylort, maga is igen kiemelkedő dartsosnak tartja, kedvence mégis Peter Wright a mindig kirívó frizuráival és öltözékével - igen, ebben is nő, és akkor? * Két webcomicot is jegyez, mind a kettő még fut, igaz, nem annyira ismertek, de ő ettől függetlenül szereti és dédelgeti őket, s mi több, imádja rajzolni a két történetet, amelyekhez az élet szolgáltat számára mindig ihletforrást. Az egyik amúgy egy slice of life stílusú iskolai történet, a másik pedig egy fantasy. Alkotásait amúgy mindig vezetéknevén (Doreen) publikálja, mert az olyan nicknevesen hangzik - és a legfontosabb: utál címeket adni műveinek* Senpainak

Képinfo: ctchrysler (http://ctchrysler.tumblr.com)

Engedélyezve: 2016. 02. 22.
2017. 02. 14.

Módosítva: 2017. 02. 13. 21:53:21
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).