Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Oris (kitalált)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Eshii

Kor: 24 éves

Külső leírás: Középmagas, erős, kreolbőrű fiatal férfi. Izomzata szálkás, hihetetlen erőkifejtésre képes, s ezért edz is folyamatosan. Bőrét nem egy sebhely tarkítja, amikről ezer örömmel mesél, ha úgy adódik. Kisugárzása változó a kedvével, de a járása tagadhatatlanul büszke s erőt sugárzó. Haja fekete, jóval a füle alá ér, legtöbbször kiengedve hagyja a huncut tincseit, de ha nagyon koncentrálnia kell valamire, összefogja. Arca igen jóképű, a sebhelyek ellenére is. S ha még mosolyog is! Olyankor ragyog, s az aranybarna, hosszú szempillákkal körbeölelt szemei pedig huncutul csillognak. Szemöldöke férfi létére szép ívű, egyáltalán nem borzos. Orra se nem nagy, se nem kicsi: pontosan illeszkedik a csontos, jellegzetes arcához. Ajkai kellően teltek, legtöbbször mosolyráncok kíséretében mosolyra húzódnak. Van egy kis borostája, kivétel nélkül. Mindig jól ápolt, odafigyel még a körmeire is, hisz egy földidomító még gyorsabban lesz koszos, mint bárki más. Ruházata általában kényelmes, utazásra alkalmas. Testékszereket nem hord, ellenben van nála mindig kard, s kisebb tőrök is: nem kell egy idomítónak fegyver nélkül lennie.

Jellem: A földidomárok határozottságával s keménységével rendelkezik melyek szükségesek a föld megmozgatásához. Ha kitűz maga elé egy célt akkor hajthatatlan, eltéríthetetlen. Ez persze nem azt jelenti, hogy vakon megy a feje után, s nem gondolja át a dolgokat. Pont ellenkezőleg. Oris nagyon nyugodt s megfontolt, mindig előbb gondolkozik s csak utána szól vagy cselekszik. Persze ez nem azt jelenti, hogy vészhelyzetben, ahol az idő véges s nincs erre alkalma, ne tudna helytállni. Jól vág az esze, gyorsan s kíméletlenül. Remek stratéga, s valami csoda folytán mindig jókor van jó helyen, időzítése tökéletes. Mindenről tervet készít, s nem csak egyfélét, hanem többet is vészhelyzet esetére. Ha az A-terv nem jött be, jöhet a B, s ha az se akkor a C. Sose adja fel, mindig lát egy halvány reménysugarat a legsötétebb dolgokban is. Így van az emberekkel is, mindenkiben tud jó tulajdonságokat találni. Azonban azt is hozzá kell tenni, hogy a gyengepontokat is hamar kiszagolja, s ha kell fel is használja. Ha kell, drasztikus lépésekre is képes a céljáért, amivel embereket menthet meg. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem emészti magát a történteken, pontosan ezért nyugtatgatja magát azzal, hogy a jó cél érdekében tette. Emellett a rossz hangulatot próbálja mindig humorral s nevetéssel távolt tartani. Szereti a vidám légkört, s tesz is érte: a lehetetlen helyzetekben is képes egy apró mosolyt csalni a másik arcára. A nyugodt s megfontolt jellemei mellé a komolyság nem ért még be teljesen, s bizonyos esetekben a felelősségtudat is elég halvány. Apróságoknál, amiket elfelejtett, képes hihetetlen történetekkel előállni, de olyan módon, hogy el is lehetne hinni.

Élettörténet: A Föld országában született, egy kicsiny faluban az északi hegységek lábánál. Sajnos pont azon a részen, amely még könnyen megközelíthető volt a tűzhadseregnek az alföldön keresztül. Anyja a földeken dolgozott, emellett rá s húgára vigyázott. Apja a katonaságban szolgált mint idomító, anyja otthon volt vele, húgával s öccsével. Édesapjuk oda volt a háborúban, mikor a tűzhadsereg megtámadta a falujukat. Oris ekkoriban tizennégy éves volt, s az elsők között volt, aki beállt az ellenállókhoz, hogy megvédhesse családját, faluját s hazáját. Eleinte elég kicsike volt a csapat, de a helyismeretnek köszönhetően remekül boldogultak az erőd-s hegyes vidéken. Eleinte minden jól ment, azonban ahogy egyre több tűzkatona jött, egyre rosszabb lett a helyzetük. Akadt, akit megöltek, vagy elfogták s börtönbe vetették. Olyan is bőven megesett, hogy az illető családját fogták el, vagy fenyegették meg vele, így inkább kilépett az ellenállók közül. Oris végig maradt, apja nyomdokaiba akart lépni, s a családját is védeni akarta. Több évnyi harc után, mely alatt nem egyszer megsérült, végül elfogták. Azt az időt, mikor az Avatar újra feltűnt ő már a tűz börtönökben töltötte, egészen addig, míg fel nem szabadították. Első dolga volt hazalátogatni, ahol már csak húgát találta: édesanyjuk meghalt. Orist rosszul érintette, hogy nem lehetett velük, s magát okolta ezért. Hisz, ha nem lázadt volna, nem kapják el s a családdal maradhatott volna végig. Pár hónapig a falujukban maradt, míg az újraépülő ország fel nem kérte, hogy vonuljon be katonának. Mivel nem találta a helyét a csendes, unalmas s szokásokhoz hű szülőhelyén, úgy döntött, megpróbálja. Nagy meglepetésére a börtönszekcióba osztották be, azon belül is a legjobban őrzött politikai foglyokhoz.

Hobby: Barangolás; sétálás; imád kint lenni a természetben; vadászat; edzés; mókázás.

Foglalkozás: Katona a földrészlegnél; börtönőr.

Extrák: Szarvasmadarát Ventisnek hívják. Rövid távolságon repülni is képes, de csak egy bizonyos súllyal. A Földkirályság hegyvidékein él, ahonnan Oris is származik. *** Földidomár, s ért a lávaidomításhoz is, bár nem szereti hangoztatni s csakis a legvégső esetben hajlandó használni. *** Közelharcban sem esetlen: jól ért a pengékhez. Túlélésre termett, a növények s állatok felismerésében remekel, s sok „vadász” trükköt ismer. *** Avatar: Aang legendája című sorozathoz készült kitalált karakter.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2016. 02. 20.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:27:25
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).