Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lafayette
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sado-chan

Kor: 25 év

Külső leírás: Külsejét úgy váltogatja, mint más a hangulatát, ritkán látni ugyanabban a ruhában, vagy ugyanazzal a frizurával. Mindig változik, megújul, kutat az apró részletek, ezernyi árnyalat és arc között. Egyetlen állandó vonása talán a világos kék szemei és dús, pirosló ajkai. Testalkata karcsú, vézna, izomzata szálkás, edzhetne kicsit többet is, de a szerephez amit alakít, ez pont tökéletes. Ruhatára állandóan megújul, de ha maga választ, mindig sötétbordót vagy feketét visel. Szereti a műszőrt, a csillogást és az ékszereket, ami nem is meglepő egy vérbeli ficsúrtól. Haja eredetileg hollófekete, de jelenlegi szerepéhez jobban passzol a hamvas szőke.

Jellem: Egyaránt jellemző rá a melankólia, a depresszió és a mogorvaság. Bár vannak tiszta pillanatai, ha teheti, bezárkózik a szobájába és fest. Bármit képes eljátszani, de amint vége a forgatásnak, visszazuhan ebbe az állapotba, és ki se jön, míg valaki helyre nem teszi a kis törékeny világát. Szörnyen maximalista, ha valami nem úgy sikerül mint ahogy akarta kiborul és hisztis lesz, bár ezen igyekszik változtatni, elég lassacskán halad

Élettörténet: Anyja francia, apja angol, így innen is, onnan is csipegethet a kultúrákból. Gyerekkorát a családi házban és az azt körül ölelő, meseszép kertben töltötte egymagában, hiszem testvére sosem volt neki. A szülei elhalmozták minden jóval, ellensúlyozva a szülői szeretet és törődés teljes hiányát. Kicsi korától kezdve dajkák nevelték, akiket szinte kivétel nélkül utált. Szinte mindent megkapott, ám amire a legnagyobb szüksége volt, azt mellőzni kellett. Anyja kertépítész, apja bankigazgató volt, így mindig úton voltak. Soha, egyetlen születésnapján sem voltak jelen, egyedül a 18-adikon, amiért majd' egy évig könyörgött, ekkor következett be a katasztrófa. Valaki kifülelte hogy együtt a család, talán egy rosszakarójuk, sosem derült ki a kiléte. Az éjszaka leple alatt belopózott a szülők hálójába és álmában meggyilkolta a házaspárt, a fiút pedig életveszélyesen megsebezte, aki a szomszéd szobában felriadt a zajokra. Órákkal később talált rá a komornyik a csurom véres fiúra, aki a vérveszteségtől és a sokktól elvesztette eszméletét. A lelkileg amúgy is labilis fiú felépült, de a régi énje örökre elveszett. Eladta a háza és a kertet és messzire költözött, hogy még véletlenül se kelljen akárcsak a közelébe menni a helynek. Franciaország éppen megfelelt neki, hisz tökéletesen beszéli a nyelvet. Megérkezése után nem sokkal fedezték fel a tehetségét egy híres filmrendező, akinek megtetszett ez a különös, sötét világnézet. Ekkor született meg Lafayette. Kezdetben kisebb filmekhez kérték fel, de mivel jó színésznek bizonyult, egyre többet keresték azóta.

Hobby: zongorajáték, festés, játék a kutyáival

Foglalkozás: színész

Extrák: Valódi nevét soha, semmilyen körülmények közt nem árulja el*** bár tehetős családból származik, a gazdag ficsúr szerep első nagy szereplésekor ragadt rá. Egy vámpírgrófot játszott, és annyira megtetszett neki ez a fajta élet stílus, hogy vett egy kissé már romos kúriát és eszerint rendezte be. *** főként középkori vagy fantasy filmekben játszik*** depressziója miatt dilidokihoz jár, mondhatni ő az egyetlen bizalmasa és legjobb barátja egyben*** két Husky-ja van, Amon és René

Képinfo: Nem én készítettem a képed, csak illusztációként használom fel. (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/c3/ef/0c/c3ef0c1c5be78700ff30630809009659.jpg)

Engedélyezve: 2016. 02. 14.

Módosítva: 2016. 02. 12. 21:16:24
Módosította: Sado-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).