Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Todd
Kategória: Hentai
Feltöltő: Piss Master

Kor: 26 éves

Külső leírás: 183 cm magas. Vékonyabb testalkatú. Sosem sportolt sokáig így kevés izma van. Nagyon fehér a bőre, szinte sápadt. Van egy piercingje és két fülbevalója az egyik fülében, amit akkor lőttek be mikor nem volt magánál. Így lett meg a tetoválás is a karján, ami két csillagból és egy sablonmintából áll. Ő maga később egy pillangót tetováltatott a tarkójára. Haja eredetileg vörös, de feketére festeti. Nagyon ügyel, hogy az eredeti szín ne tűnjön fel újra a fején. Szeme alatt karikák húzódnak ajkai pedig folyton sebesek, mert harapdálja őket. Pólói, pulóverei legtöbbször feketék. Nyakában egy madzagot visel, amire egy sörösüveg kupakja van felfűzve. Egy bőr csuklószorítót hord az egyik csuklóján. Ruháit gyakran az után is hordja miután kinyúltak vagy elszakadtak. Nem érdekli ez a téma túlságosan. A tenyerén egy égésnyom a combján meg apróbb vágások vannak.

Jellem: Alapvetően barátságos személyiség. Elvan a saját világában, de szívesen beszélget másokkal, ha úgy jön össze a dolog. Nyugodt és komoly, ha józan Amennyiben részeg, akkor nagyon vidám egészen addig, amíg bele nem kötnek. Ilyenkor hamar nagyon ideges és agresszív lesz. Kiábrándult már abból az életből. amiben régen része volt mikor a volt barátaival lógott. Mióta otthagyta őket nyugodtabb, de sokszor magányos. Néha lelkiismeret furdalás gyötri az öccse miatt, akit otthon hagyott. Változó melyik napszakban dolgozik így sokszor kimerült. Azzal az öreggel tartotta a kapcsolatot, amíg meg nem halt, aki régen befogadta, azóta a többi emberrel csak felületesen. Elzárkózik ilyen téren, mert nem szeretne még egyszer olyan emberek közé kerülni, akik rossz irányba terelik. Könnyen befolyásolható az által, aki közel kerül hozzá. Ezt tudja is magáról. Magányát az itallal és fűvel próbálja kompenzálni, a helyzet viszont az, hogy miután kijózanult, csak rosszabb lesz. Többségében úgy, viszonyul az emberekhez, ahogy ők hozzá amennyiben felületes ismeretségről van szó. A munkával kapcsolatban nem tűr el semmit, ami eltérne a megbeszéltektől vagy a főnökei által felállított szabályoktól. Ha a feladatát végzi, sosincs szer hatása alatt. Kedveli a szarkazmust, előfordul, hogy bizonyos megjegyzéseket poénként értelmez.

Élettörténet: Jómódú családban született, öccsével együtt nevelték őt otthon. Kisebb korától kezdve szertornázott egy ideig. A szülei nem váltak el, de sokat veszekedtek otthon és többször is megcsalták egymást, amit egy idő után már nem is titkoltak egymás és a gyerekek előtt. Emiatt Todd sokáig nagyon szomorú volt. Emiatt és mert lázadni vágyott felvette az EMO stílust.Akkoriban kezdte festeni a haját is. Az elején nagyon megvetette azokat az embereket akik vagdossák magukat és ebbe a stílsuba tartozónak nyilvánítják magukat. Ahogy telt az idő találkozott egy lánnyal a suliban akibe szerelmes lett, de mikor bevallotta neki az érzelmeit ő elutasította. Emiatt nagy szégyent érzett sokáig amiért megalázta magát. Ez csak rosszabb lett mikor a lány mesélt erről másnak és elterjedt a történet az osztályában is. Egyik este mikor egyedül volt otthon emiatt megégette az egyik tenyerén a bőrt. A későbbiekben pedig vágásokat ejtett a combján. Ezt a tevékenységet az után is folytatta egy évig , hogy már nem foglalkoztak a kiváltó okával. Mikor leérettségizett végül elköltözött mikor elege lett az otthoni helyzetből és lelépett pár barátjával együtt. Így keveredett rossz társaságba. Sokszor bulizott akkoriban és barátaival és rendesen ki is ütötték magukat ilyenkor. Akkor hagyta abba a dolgot mikor együtt az utcán rátámadtak egy járókelőre és elverték. Azelőtt náluk lakott és ők is tartották el. Mikor otthagyta őket felkereste azt a pasast, akitől az anyagot vásárolták és nála lógott, míg hasonló állást nem kapott, mint ő, akkor saját lakásba költözött. A jó anyagi körülmények után megtanult nélkülözni is. Így tudott a végére saját lábra állni és a rázós kezdet után kezdeni lassan egy új, életet. Utólag szörnyen ostobának tartotta magát a régi hibái miatt, de el tudta fogadni, hogy ezeken már túl van.

Hobby: zenehallgatás, olvasás

Foglalkozás: drogdíler

Extrák: Dohányzik, sima és füves cigit is szív. Ritkán eljár bulizni, ilyenkor általában egy, egy éjszakás kaland reményében. Tud gitározni és van is gitárja, de már nagyon régen nem vette a kezébe. Van egy öreg hörcsöge amit McCainnek nevezett el. Nem fogyaszt már más drogot a füvön és az alkoholon kívül. Ha ideges, akkor kiroppantja egy-egy ujját.

Képinfo: A kép nem saját, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 02. 14.

Módosítva: 2016. 02. 14. 20:58:46
Módosította: Piss Master

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).