Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Giovanni
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Piss Master

Kor: 32 éves

Külső leírás: 168 centiméter magas, köpcös testalkatú férfi. Testén néhol még megtalálni a hegeket és zúzódásokat, amiket korábban szerzett a verekedésekben. Testalkatából adódóan van rajta felesleg, amitől fiatalabb korában szeretett volna megszabadulni, így otthon erősített délutánonként. Sötét barna szeme van, ami alatt karikák ülnek. Haja sötétbarna és göndör. Elegáns ruhákban jár, de nincs sok neki belőlük.

Jellem: Nagyon nyitott és érzelmes személyiség. Szívesen kezdeményez beszélgetést amennyiben nincsen maga alatt valami miatt, ami ritkán fordul elő. Ilyenkor szívesen tölt vendégének italt költségek nélkül. Szerinte ez csak emeli a hangulatot és természetesnek veszi, hogy ő állja ilyenkor az italt. Próbálja a pozitív részét meglátni abban, ami vele történik bármiről is legyen szó, de amit fontosnak talál, azért minden esetben kiáll. Erősen család centrikus és odaadó. Érzelmei miatt néha túl hamar cselekszik, és így hiába lenne meg adott esetben a jó szándéka, könnyen ronthat a helyzeten. Ragaszkodik a szülei gyűjteményéhez és átvett pár szokást tőlük. Az italokkal kapcsolatban nagyon igényes. Szereti, és gyakran fogyaszt alkoholt, de sosem részeg. Vajszíve van amit könnyen ki is lehet használni ha kedvesen közelítenek hozzá. Akit szeret annak erősen ki is fejezi érzelmeit. Nagyon megbecsüli amije van, főleg az után, hogy hajléktalan volt. Minden esetben törekszik arra, hogy udvarias maradjon.

Élettörténet: Egyedüli gyerekként nőt fel, szerető szülők mellett, akik mindent megadtak a fiuknak, amit csak tudtak. Egyedül a munkájuk miatt voltak problémák, mivel sokat utaztak. Mikor egyikük sem volt otthon Giovanni a rokonoknál, majd mikor elég nagy lett hozzá, egyedül volt a házban. A szülei nagyon szerettek szobrokat, festményeket és egyéb tárgyakat gyűjteni. Szerették gyűjteményük minden darabját, egyeseket használni is. A régi lőfegyverek miatt volt puskaporuk is otthon. Arról, hogy minden szabályosan legyen használva a család és barátok közül kikerült befolyásos emberek gondoskodtak, akikből volt bőven. Nagy tragédia volt mikor végül a Giovanni szülei autóbalesetben meghaltak. Ekkor ő még csak 19 éves volt egy gyenge érettségivel a háta mögött. Nem sokkal később az utcára került mivel a szülei pénzéhez és tárgyaihoz nem jutott hozzá. Körülbelül egy évig volt hajléktalan, ami után a keresztapja kereste fel és megbeszélte vele, hogy támogatja, ha rendes szakmát tanul és dolgozni kezd. Giovanniból végül bár tulajdonos lett. Az épületet pedig kidíszítette a szülei gyűjteményével, aminek egy részéhez keresztapja által jutott hozzá, aki gyakran felkeresi, hogy minden rendben megy e nála.

Hobby: -

Foglalkozás: bár tulajdonos

Extrák: Pipázik. Van egy számszeríja amit a pult alatt tart a különösen agresszív vendégek miatt. A bárban alszik, nagyon nem szokott eljárni magától.Szülei mindketten amerikai-olasz családból származnak.Amerikában élnek.Meztelenül alszik.

Képinfo: A kép nem saját csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 02. 14.

Módosítva: 2016. 02. 14. 20:56:53
Módosította: Piss Master

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).