Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Adam Walker
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ayamechan

Kor: 16

Külső leírás: Szőke haja égszínkék szeme és fehér bőre van. Általában fehér pólót és világosbarna dzsekit szokott hordani. 160-cm magas. Szemei őszinteséget, nyíltságot és ártatlanságot sugároz. A haja a tarkóján egészen fehér. Kissé zilált haja laza külsőt ad neki. A mellkasán van egy vékony heg.

Jellem: Nagyon őszinte és mindig megmondja a véleményét. Ezzel ellentétben nagyon csendes és alig szólal meg, csak ha kérdezik. Nagyon szégyenlős és könnyen zavarba jön. Imád olvasni és majdnem minden szabadidejében valamilyen könyv van a kezében. Fanatikusan rajong minden állatért főleg a macskákért. Az állatok mellett még az animékért is rajong és kapásból vagy 10 különböző animéből tud külön - külön legalább 20 szereplőt felsorolni. A dolgai között szeret rendet tartani, de néha összegyűlik nála egy kis kupi. Nincs olyan nap, hogy ne hallgatna zenét.

Élettörténet: New Yorkban született. Volt egy bátyja és egy nővére. Minden évben elmentek kirándulni a nyár első napján. Adam 6 éves volt mikor hazafelé autóbalesetet szenvedtek. Az édesanyja és két testvére meghalt. Ezután hogy könnyebb legyen Chicagóba költözött az édesapjával. Itt összebarátkozott a szomszédban lévő két évvel, idősebb fiúval, akire úgy tekintett mintha a bátyja lenne. Később ugyan abba az általánosba jártak. Aztán Adam a művészetin tanult tovább rajz szakon. Mikor tizenöt lett elkezdett egy kávézóban kisegítőként dolgozni.

Hobby: Rajzolás, gitározás, olvasás, állatgondozás.

Foglalkozás: Tanuló, kávézóban kisegítő.

Extrák: Magántanárnál gitározni is tanul, de ezt nem mondja el senkinek. minden évben az anyja és a testvérei születésnapján valamint a haláluk évfordulóján meglátogatja őket és a kedvenc virágukat teszi a sírra. Van egy fehér színű kismacskája.

Képinfo: Illusztráció(nem saját) (http://hdwpics.com/images/0DE5647B22E3/Arcana-Famiglia.jpg)

Engedélyezve: 2016. 02. 07.

Módosítva: 2016. 02. 07. 05:18:32
Módosította: Ayamechan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).