Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Emerald Woods
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Malec

Kor: 26

Külső leírás: Szoborszerű szépségét édesanyától örökölte, úgy mint a fehér haját. Smaragdzöld színű szemei úgy ragyognak, mint az igaziak. Egyedül ami elüt külsejétől, azok az éj fekete, hosszú szempillái. Orra férfiasan „finom” vágásúak, ahogy ő mondja. Ajkai halovány színűek, s mikor mosolyog csak még sármosab. Egész testét karbantartja, az edzések és az egészséges ételeknek köszönhetően. Három fő szín uralkodik ruhatárában, az arany, a fehér és a fekete. A keresztes láncától sosem válik meg.

Jellem: Sajnos, mint mindenkinek neki is vannak rossz tulajdonságai. Az egyik ilyen, a nagyszájúsága. Sosem tudja mikor kell befogni a bagó lesőjét. A másik a maximalizmusa, mindenkiből és saját magából is kihozza a legtöbbet, ez általában a kimerültségig fokozza. Nem egyszer kétszer kellet ezért kórházba szállítani, amit mindig gyorsan el is hagyott. Az orvosok már figyelmeztették, hogy ennek nem lesz jó vége, de nem törődik vele. Vannak jó tulajdonságai is, kiáll az igazáért, a barátaiért, a tanítványaiért is. A családja szent és sérthetetlen, hiába már lassan harminc, még mindig képes az anya főztjéért bolondulni. Életvidám és ezt a felfogását, igyekszik mindenkinek megtanítani. De ne feledjük, ő is csak ember, neki is vannak problémái, amit ha tehet szeret egyedül megoldani.

Élettörténet: Mi történik ha Amerika és Franciaország össze ütközik? Nem, nem háború! Szerelem első látásra. Emi apukája egy nagyon fontos tárgyalásra igyekezet, amikor véletlenül fel lökött valakit. Az a valaki az ő anyukája volt, de ha ez nem lenne még elég, szegény Elizabeth egy jó adagnyi kávéval is megismerkedett. Elzabeth nem volt rest, azonnal elkezdte a férfit szidni, természetesen a saját anyanyelvén. Apja azon nyomban a nőbe szeretett, amikor véget ért a szitok szava hada, oda adta az egyik névjegy kártyáját a nőnek és lelkére kötötte, hogy a tisztítói számlát az ő nevére állítsák ki. Az aprócska malőr után hetek teltek el, de Jonathan csak nem tudod szabadulni, azoktól a dühtől csillogó smaragdoktól. S ennek az kis gondolatnak köszönhették a második találkozásukat. Egy ismeretlen ékszer bolt előtt találta magát, ami még ne is lenne furcsa, de amikor benézett a kirakatba, azok a smaragdok néztek vissza rá, amit hetek óta nem felejt. Össze szedve minden bátorságát be ment és elhívta egy randevúra. A randevúk szám növekedett, nem sokkal később már egy templomban mondták ki a boldogító igent. A szenvedélyes, szerelemtől fűtött éjszakáknak meg is lett az eredménye, Elizabeth várandós lett, méghozzá ikrekkel. Hét hónap múlva megszületett Emerald és húga Ametyst, a két kis iker pár, gyorsan növekedtek. Mire elérték a két éves kort, több nyelven is beszéltek, igaz csak a sajátos ütemükben. Viszont egy valamihez nagyon ragaszkodtak, szeretek volna egy kis tesót. A szülök neki is álltak össze hozni a kis tesót, szerencséjükre nem kellet sokat várniuk. A következő karácsonykor már a kis Pearl is velük volt. Azóta eltelt jó pár év és a gyerekek mind felnőttek. Emi és Amertys saját tánc iskolát nyitottak, míg Pearl-nek van egy modell ügynöksége, ahol a saját kollekcióit viselik a modelljei. A kollekció a saját kezdő betűiket tartalmaz egy kicsit össze keverve. Az E.P.A névre esett a választás, és lássuk be nagyon jó lett, viszik mint a cukrot.

Hobby: úszás, futás, gördeszkázás

Foglalkozás: Tánctanár és ügyvéd

Extrák: A felső tízezerhez tartozik, még sem herdálja a pénzt. Anya ékszer készítő, innen ered a különleges nevük, mind a hármuknak. Apja főügyész, szerette volna ha Emi is ebben követi őt, de szereti annyira, hogy nem ragaszkodott hozzá. Igaz ó is elvégezte az ügyvédi főiskolát, és néha be segít az apjának is. A családban mindenki tudja, hogy meleg, szerencsére nem akadtak ki. Mindene ami van a saját erejéből építette fel. A keresztes nyakláncot, volt párjától kapta, akit sajnos el is vesztett egy autó balesetben. Eredetileg szemüveges, de egy aranyszínű kontaktlencsére cserélte.

Képinfo: nem én készitettem, csupán csak illusztrácio (https://i.imgur.com/wCDsOjb.png)

Engedélyezve: 2016. 04. 18.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 13:03:59
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).