Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Onnis (kitalált)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onnis

Kor: 300

Külső leírás: Többnyire csukját visel a fején, különleges ismertetőjele, hogy állandóan egy bepólyázott baba van a hátán vagy a karjánban. Egykori emberi külsejét használja álcaként, ha teljes erejét be akarja vetni képtelen felfedni igazi arcát, mely egy csontvázat foglal magában, a sok év melyet a földön fekve töltött holtteste, nem múlt el nyomtalanul, testét, se csont, sem pedig bőr nem borítja. Mind ezzel ellentétben, mikor egykori emberi külsejét ölti fel, jelenléte szinte észrevehetetlen, sokan figyelmen kívül hagyják, nem túl jó a beszélgetésekben annak ellenére hogy szeret kommunikálgatni, mikor a figyelmet szeretné felhívni magára valami okból kifolyólag, csak elővesz a csecsemőt, karjaiban dajkálva. Egy pallost szokott a hátán hordani a baba mellett, fegyverének pengéjére bele van vésve egy szó "Onnis" melynek jelentése isten ajándéka. Onnis emberi arca semmiben se tér el másokétól, nem jóképű, nem csúnya, szemei kékek, haja fekete. Testén a talán halálában keletkezett égési sérülések töredékei láthatók.

Jellem: Szeret barátkozni, mikor lehetősége van rá próbálkozik, de valamiért halála óta az emberek mintha nem igen vennék észre őt, úgy érzi talán a világ változott meg, talán vele van valami, nem tudja pontosan. Célja hogy minden gonosz élőholtat elpusztítson, 300 éve teszi ezt, de még nem találkozott olyannal személyesen akiben egy csepp jóság is lett volna, kissé reménytelennek érzi helyzetét így a saját "fajtájában". Életfelfogása szerint csak 3 dolog van a világon, az élők, a holtak, és ő maga.

Élettörténet: Halvány emlékfoszlányai vannak arról hogy egy tűzgyűrűben próbált megmenteni egy kisbabát, de nem sikerült, a gyűrű egyre csak szűkült, míg a lángok nem ekzdték el őt nyaldosni, majd a babát is, az utolsó dolog amire emlékszik életéből az ez volt. Ez után már csak arra ébredt, hogy a hamu és törmelék helyett egy zöld, mező feszi őt körbe, néhol fákkal, madarakkal és sok virággal, ő pedig a földön feküdt, öreg csontvázként, bordái közé beférkőzött a természet, növények benőtték minden csontját, tiszta moha volt. Mi után összeszedte magát, pár méterrel arrébb egy bepólyázott babát talált, ki teljesen ép volt, felismerte a babát ő volt az akit meg akart menteni, magával vitte, hosszú út következett ez után számára, észrevette hogy útja során nem éhezett meg egyszer sem, de még csak szomjas sem lett. Idővel megtanulta felvenni régi emberi alakját, és arra is rájött hogy a baba és ő, már egy és ugyan az, ugyan a baba csak alszik állandóan, még is mintha képeket mutatna neki a baba, olykor a baba szemszögéből látja saját magát, néhány pillanatot a jövőből, mely vele kapcsolatos. Több száz éves útja során talált egy kardot melynek pengéjére volt vésve "Onnis" saját nevét innen adta magának. Észrevette hogy nem minden élőholt olyan mint ő, sőt akikkel találkozott mindenki gonosz, szötét teremtmény volt. Elhatározta hogy "életét" saját fajtájának kiírtásának szenteli, elpusztít minden élőholtat kik gonoszak. Háta mögött körülbelül 300 évnyi harci tapasztalat áll, de szinte mindig pallosát használja, amin ugyan úgy nem fog az idő akár csak rajta és a babán kivel lelke összefonódott halála során. Onnis keresi okát továbbra is annak hogy hogyan térhetett vajon vissza az életbe ilyen elátkozott módon, jelenlegi feltevése az hogy egy necromata tehet arról ami történt, egy mágia tartja össze testét melyet használni és fejleszteni egyaránt tud.

Hobby: Kötögetés, Horgászás, Farmerkedés

Foglalkozás: Élőholtakra vadászás

Extrák: Mágiája saját testének összetartásában és összerakásában játszik nagy szerepet, de ugyan ezt az erőt a harcban támadásra is tudja használni, annak ellenére hogy jó célért próbál küzdeni, a szentségteleneket elpusztító kardja mellett, fekete mágiát is használ, véleménye szerint a cél szentesíti az eszközt.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció (http://img12.deviantart.net/34bc/i/2011/346/9/d/thief_by_idriu95-d4iwt1u.jpg)

Engedélyezve: 2016. 01. 13.

Módosítva: 2016. 01. 12. 19:32:27
Módosította: Onnis

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).