Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Conor Friedman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 28

Külső leírás: Átlagos magasságú, testalkatát tekintve mindig is jó kondiban volt, szálkás izmaival erősebb, mint amilyennek tűnik. Bőre napbarnított, munkája során gyakran órák hosszat a tűző napon mászkál és csak miután otthon megszabadul a felsőjétől, veszi észre, hogy mennyire lesült már megint. Barna haját rövidre vágatja, nem igazán érdekli, néha a sietségben csak beletúr az ujjaival, hogy ne álljon összevissza és kész is. Jóképű férfi, az utcán a nők is megfordulnak utána, ő azonban ezt észre sem veszi. Az önértékelése nem a legjobb, bármit is mondanak mások. Kedvenc színe a lila, amit kissé szokatlan, ám de feltűnő módon mutat ki:lila kontaktlencséivel. Minden ízében férfias, mosolya szívdöglesztő, csakhogy manapság szinte egyáltalán nem emlékszik rá, hogy is kell mosolyt produkálni. Általában farmert és inget hord, semmi ékszer vagy egyéb kiegészítő.

Jellem: Hallgatag, gyakran elmerengő típus. Ő az akit lehetetlen felbosszantani, ugyanakkor önmagát annál többször ostorozza. Az életével elégedetlen, mert soha semmi nem úgy jött össze, ahogy szerette volna, inkább már nem is álmodozik, mert úgy is mindig pofára esés lesz a vége. Néhanapján kész csődtömegnek tartja magát, akinek se barátja, se kapcsolata, se háziállata nincs, de még a szüleivel is borús a viszonya. Nem dúskál a pénzben, világéletében a spórolós fajtához tartozott, de sosem volt konkrét célja, amire gyűjthetne. Dolgozik, hazamegy, tévét néz, majd a nap kezdődik elölről. Mikor igazán elege van saját megából meg minden szarból, bemegy a helyi kocsmába és addig iszik, míg el nem felejti miért is kezdte el. Magányos, fél hogy egy nap felébred hatvanévesen és még mindig ugyanott él, egyedül a kis lakásában és még mindig nem lesz semmije amiért érdemes volt gürcölnie. Egyetlen számára kellemes elfoglaltsága az olvasás, a fantázia világa, amibe belefeledkezhet pár órára. Egy kis olvasás után javulni szokott a hangulata.

Élettörténet: Egyszerű családból származik, az anyja varrónő, az apja egy kis asztalos műhelyet bérel és rendelésre készít bútorokat. Öccse két évvel fiatalabb nála, de csak külsőleg hasonlítanak egymásra, amúgy mindenben egymás ellentétei. Conor már gyerekként is gyakran volt egyedül, sokat tanult és feltett szándéka volt lediplomázni, hogy jó állása legyen és segítsen a családjának, hogy jobb legyen az életük. Az álmok azonban gyakran nem válnak valóra. Conor nem volt mintadiák, nem volt színjeles tanuló akármennyit próbálkozott. Építészmérnöknek tanult, de az egyetemre nem sikerült bekerülnie, így olyan munkát vállalt, amit diploma híján lehetett. Conor ettől kezdve nem is szeretett a szülei társaságában lenni, mert úgy érezte csalódást okozott nekik. Építkezéseken vállalt munkát és alkalmazták is, hisz sok mindenhez értett, mondhatni igazi ezermester. Ez az élet mégsem tette boldoggá, nem tudott előrébb lépni. Közben a bátyja elvégezte az egyetemet és sikeres ügyvéd lett, négyszer annyi fizetéssel, mint Conoré és megtehette, hogy támogatja a szüleiket. Nem akart irigykedni a saját testvérére, amiért neki minden összejött, ezért csak akkor találkozik vele, ha nagyon muszáj.

Hobby: olvasás, krimi sorozatok

Foglalkozás: építkezéseken dolgozik

Extrák: Van egy öreg Ford terepjárója, amit egy idős embertől vett meg pár éve. ***Tudja magáról, hogy meleg, a családjának azonban sosem mondta, de gyanítja hogy ők is tudják. Volt néhány viharos kapcsolata, de egyik sem tartott sokáig*** Tud főzni, és férfi létére teljesen önellátó.*** Foglalt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:48:56
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).