Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rick Tyler
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 42

Külső leírás: Volt idő, mikor szomszédai, s a környezetében élő emberek arcán mosoly ragyogott fel, mikor vele összefutottak. Vonzó férfi, akiben tagadhatatlanul van valami megkapó, bár ez az évek múlásával olybá tűnik megkopott, ahogyan az életében minden más is. Gesztenyebarna hajára már közel sem figyel oda úgy, mint régen, ahogyan arca simaságára sem. Borostáját hagyta megnőni, és engedte, hogy ápolt ugyan, de számára előnytelen szakállba boruljon. Bőre sápadtabbá vált, homlokán a ráncok elmélyültek, ahogyan szemei örül is szarkalábak ütötték fel a fejüket. Megváltozott egy az egyben, de a legnagyobb átalakulás mégis a testét érte. Voltaképpen hagyta, hogy az éveken át formálódott izmok elkopjanak, fogyott is, de a kiállása az ugyanúgy megmaradt. Még annak ellenére is, hogy a korábban divatos ruháit olcsó ingekre és kopott zakókra, melegítőkre cserélte.

Jellem: Annak idején, mikor az élete még egyenesben volt, szerethető emberként ismerték őt. Igaz, sohasem volt valami szószátyár alak, de arra mindig odafigyelt, hogy még véletlenül se bántson meg másokat hallgatagságával. A segítségnyújtásra való hajlam megvolt benne is, viszont igen kevés alkalma nyílt arra, hogy bárkit is jobb belátásra térítsen, főleg mikor az ő élete is válságos mederbe sodródott és ott megrekedt. Nem túl türelmes férfi, ugyanakkor az sem jellemzi őt, hogy heves és meddő csatába kezdjen bárkivel is. Megtanulta az elfogadást és a belenyugvást, de még ezek ellenére sem tudott mit kezdeni lobbanékony természetével. Makacs és büszke, aki könnyedén enged, ha joggal vádolják, de nehezen bocsát meg. Kedves ember, de első sorban közel sem arra törekszik, hogy másoknak megfeleljen, hanem mindig a saját elvei szerint bírálja önmagát. A fordulat nagyjából azután következhetett be pár hónappal, hogy őt elhagyták, elhatárolódott a társadalomtól, barátaitól és a családjától, hogy aztán magányával összezárva az önsajnálatba meneküljön. Önmagából kifordulva eltüntette életéből azt a kedves embert, aki volt, hogy helyébe egy megkeseredett, szótlan és mogorva férfi lépjen.

Élettörténet: Jómódú családból származik, ahol a család többsége az orvosi és ügyvédi pályát tartotta divatosnak, így Rick számára is elsősorban ezt a két lehetőséget adták segítségként. Lett volna protekciója, így az sem számított volna senkinek, ha nem színötössel végzi el az iskoláit, de a szülei ajánlatát figyelmen kívül hagyva makacsul ment a saját feje után és építészmérnök lett. Hamar belejött a szakmájába, sikeres volt és tehetséges, így tagadhatatlanul döbbenettel fogadták barátait a hír, mikor az alkalmi viszony, amit titkon folytatott egy tőle jóval fiatalabb fiúval, kapcsolattá nőtte ki magát. Az áskálódások és ellenérvek ellenére összeköltöztek, hogy aztán hét év elteltével kapcsolatuk meredek ívvel bukjon el. Közös életüket kábítószer szennyezte, aztán heves viták, melyeket időnként egy-egy pofon is megkoronázott. Ennél a pontnál már nem volt ami megmenthette volna a kapcsolatukat, így nem érte váratlanul a férfit, hogy otthagyták őt minden előzetes bejelentés nélkül. Önsajnálatában az italhoz fordult, s bár félretett pénzéhez nem nyúlt, volt bőven mit elköltenie. Egészségi állapota lehanyatlott, ahogyan életének a színvonala is.

Hobby: -

Foglalkozás: Építészmérnök

Extrák: Alkohol függő /// A különféle drogok beszedésének következtében számos fizikai probléma alakult nála ki, többek között: súlyos immunrendszeri gyengeség, fertőző betegségekkel szembeni érzékenység és légzőrendszeri problémák /// Foglalt

Képinfo: Nem saját. Deviantart. ()

Engedélyezve: 2015. 12. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).