Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ichiro Akane (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Leo

Kor: 16

Külső leírás: Nem kifejezetten magas - nagyjából 165 centi -, erős testalkatú. Rövid, tépett haja hófehér színű, hiába fésüli ki általában ugyanolyan kócosnak tűnik utána is, mint előtte volt. Bőre csak úgy mint a haja sápadt, fehér. Szemei élénk világoskékek, akár az ég. A bal alatt két halvány lila csík húzódik, amik egy félresikerült kísérlet nyomai. Száját általában sejtelmes mosolyra húzza, néha épp látszanak az apró, hegyes, cápaszerű fogai.

Jellem: Visszafogott, csendes, ugyanakkor erős és határozott jellem. Barátságtalan és bizalmatlan, de ez általában a közömbösségében mutatkozik meg. Mindig egyedül van, megszokta a magányt. Ha látja hogy valaki bajban van nem segít rajta, mert annak idején rajta sem segítettek; ha a falubélieken múlt volna hagyták volna őt meghalni. Meg van a maga véleménye a világról, amiben nem szeret élni de képtelen. Ugyanígy az emberekről is alkotott egy képet, és mindenkit aszerint néz. Úgy érzi nincs oka élni. Nem szereti ha parancsolgatnak neki, és megmondják mit csináljon. Mindene ami van, a szabadság, mert szerinte könnyebb úgy élni ha nincs semmije.

Élettörténet: Ködrejtekben született, családjában a shinobi foglalkozás nem csak megszokott, szinte elvárt volt. Alig két éves volt, amikor a folyamatos harcok miatt menekülniük kellett, ezért a szülei rábízták őt egy közeli barátjukra, aki elvitte őt a Szikla országába majd ott magára hagyta. A lány egész életében egyedül volt, mindig kilógott a sorból és magányosan nőtt fel az utcán, család nélkül. Sosem értette ez miért van így, amíg meg nem tudta hogy egy ritka vérörökséggel rendelkezik, amitől az emberek féltek. Az ő chakrája teljesen más természetű mint az átlag ninjáké, az övé fekete, és olyan jutuskra képes amikre senki más nem. Végül mikor elég idős lett letette a chunin vizsgát és shinobinak állt, jelenleg már ninja vadászként dolgozik, de csak ha épp kedve is van hozzá.

Hobby: kirándulás minél messzebb a falutól, olvasás.

Foglalkozás: Ninja vadász

Extrák: //Kiskorában többen próbálták meg őt megölni, ezért végleg elvesztette a bizalmát az emberekben//Nem akar kötelékeket másokkal//Úgy gondolja könnyebb úgy harcolni hogy csak a saját életét kell védenie, mert így nincs felelősség//Szereti az állatokat és a természetet//Van egy búvóhelye az erdőben, ahová gyakran menekül

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://pre05.deviantart.net/d6d0/th/pre/f/2014/139/d/b/__oc_naruto___akemi_keda___profile_by_galleryofakemi-d6sdmvr.png)

Engedélyezve: 2015. 12. 30.

Módosítva: 2015. 12. 30. 11:11:38
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).