Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nara Tsukiko (saját, kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Ayamechan

Kor: 15

Külső leírás: Hosszú hullámos fekete haja van, amit általában kibontva kontyban vagy egy fonatban szeret hordani. Smaragd színű szeme és hófehér bőre van. Mikor dühös megjelenik rajta két farkas fül és egy farkas farok. A ruhája egy ujjatlan egybe szoknya, amihez van két buggyos a kézfeje felé bővülő anyag, amit ha felhúz, akkor a ruha ujjának felel meg. Valamint még hord egy combharisnyát. 160 - cm-e gyerekes arca és gyenge kislány kinézete van. Mikor valaki meglátja késztetést érez, hogy megvédje. Mikor a technikáját használja akkor a szeme olyan lesz, mint egy farkasé valamint a fülek és a farok is megjelenik rajta.

Jellem: Segítőkész és kedves mindenkivel viszont a bizalmát nagyon nehéz megszerezni és ugyan olyan könnyű elveszíteni. Ha valakit a bizalmába vesz, onnantól teljes mértékben megbízik benne. Ha az, akiben megbízott csak egyszer is elárulja onnantól kezdve csinálhat, bármit az illető ő nem fogja elfelejteni az árulást és többé nem bízik meg benne. A barátait még az élete árán is megvédi. Mindennél előbbre tartja a természet az állatok és a barátai épségét. 160-cm-e gyerekes arca gyenge kinézete és törékeny testalkata miatt mindenki lebecsüli, de igazából nagyon erős. Nagyon szeret olvasni és bármilyen jutsut könnyen meg tanul.

Élettörténet: A Nara családba született Shikamaru húga ként két évvel a Kyuubi elszabadulása után. A falu vénei elvették őt a családjától és 18 évvel későbbre küldték egy jóslat miatt, amiben az állt, hogy ő segít majd eldönteni egy csatát azzal, hogy felkészíti és megvédi azt a személyt, akinek majd harcolni kell. A technika csak akkor oldódik fel, ha véghezvitte a feladatát. Egy erdőbe érkezett ahol egy öreganyó találta meg és nevelte őt 12 éves koráig mikor is a nénike meghalt. Addig egy erdőben elszigetelve éltek és az anyó mindent megtanított Tsukikónak, amit tudott. Többek közt megtanított neki egy titkos technikát, amivel át tud változni a lelkében élő állattá és a Nara klán jutsuját a Kagemanét. Tsukiko minden jutsut könnyen meg tudott tanulni, mert a csakrájának nem volt fajtája. Miután az öreg hölgy 12 éves korában meghalt ő vette át a néni feladatait. Gondozta az erdőt és a benne élő állatokat. Amikor éppen senkinek sem volt rá szüksége a házban lévő tekercseket olvasta és a bennük lévő pecséteket jutsukat és harci technikákat tanulta. Így talált egy tekercset, amin két titkos technika volt. Az egyik egy pecsét, amit ha alkalmaz, magán megérti az állatok beszédét. Ennek a pecsétnek nincs feloldása és egy vízcsepp alakú tetkó mutatja csak létezését a kulcs csontján. A másik egy jutsu, ami kettéosztja a csakráját és az egyik feléből létre hoz egy állatot, akivel ezentúl egy csakrán osztoznak. Neki ez egy kölyök farkas lett. Szintén egy tekercsből tudta meg hogy a világ egykori hőse Uzumaki Naruto a tízfarkúval vívott csatában tűnt el néhány barátjával. Tsukiko meg volt győződve hogy a hős még mindig élt és csak a megfelelő időre várt, hogy újra támadjon. Ezért elhatározta, hogy még két évig fejleszti a harci technikáit és még jobban megerősödik, aztán elindul és megkeresi Uzumaki Narutót. Nem sejtve ezzel, hogy elindult azon az úton, amit előre megjósoltak neki.

Hobby: Állatok gondozása, Természet védelme, tekercsek olvasása tanulmányozása, edzés, technikák és jutsuk fejlesztése

Foglalkozás: Shinobi

Extrák: A csakrájának nincs fajtája ezért bármilyen típusú technikát képes megtanulni. A rengeteg olvasásnak köszönhetően mindent tud a Byakuganról és a Hyuuga klán összes technikájáról. Két fajta átváltozási alakja van. Az első, amikor teljesen farkassá változik. Ez az alakja remek felderítésekhez. A másodikban egszerre van meg egy ember és egy farakas ereje benne. Sokkal gyorsabb és erősebb. A jutsu mellék hatása és pulssz hogy mind fél farkas mind ember alakban képes manipulálni a természeti erőket. Nevének megfelelője az is hogy a hold fényét kedve szerint alakíthatja így létrehozva legerősebb támadását. Második átváltozott alakjában képes megidézni két fegyvert. Az egyik íj a másik egy bot, ami még a gyémántnál és az acélnál is erősebb. Az íjjal képes akár húsz méterről is eltalálni egy legyet. A csakrájából született farkas általában kis kölyök alakban van, de képes felnőtt változni. Ilyenkor kétszer akkora, mint egy hagyományos farkas. (Kb. akkora, mint Akamaru). Az öreganyó rátett egy pecsétet Tsukikóra mielőtt meghalt, ami a 15. születésnapján aktiválódott. A pecsétnek nincs látható nyoma. A pecsét meg akadályozza, hogy Tsukiko megöregedjen. Megreked tizenöt évesen és nem fejlődik tovább. A pecsét csak akkor oldódik fel, ha visszakerül a saját idejébe.

Képinfo: Nem saját illusztráció (https://hdwallpapers.cat/wallpaper/anime_girl_headphones_guitar_cinderella_rin_hd-wallpaper-1942150.jpg)

Engedélyezve: 2015. 12. 29.

Módosítva: 2015. 12. 29. 21:01:54
Módosította: Ayamechan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).