Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Russel Vance
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Reira*

Kor: 22

Külső leírás: Mondhatni kitűnik a tömegből, megjelenésével pedig igyekszik mindenkit levenni a lábáról. Haja fekete, rövidre vágott, imádja beállítgatni reggelente, sosem megy el otthonról anélkül, hogy megigazította volna a tükörben, gyakran jár fodrászhoz is, és igen sokat ad külsejére. Fehér, hamvas bőre mindig puha, hiszen a legjobb testápolókat használja, és férfi létére oda van az ilyen krémekért. Férfias arcát néha borosta fedi, azonban rendszeresen borotválja. Mindig tömény parfüm illat lengi körül, szereti a vadabb aromákat. Ajkai vékonyak, mindig egy kis pimasz mosoly bujkál szája sarkában. Vonásai markánsak, jó kiállású, magas fiú, 190 cm. Széles válla, izmos teste van, amivel rendszeresen foglalkozik. Szereti kiemelni izmait, előszeretettel hord szűk farmerokat, ingeket, és hosszú nyakú pulóvereket. Bal fülében egy kisebb tágító található, amit még egy fogadás miatt csináltatott, de azóta eléggé hozzá nőtt.

Jellem: Szeret egyedül lenni, mégsem boldogul igazán magában, mivel megszokta, hogy van, aki megcsinál helyette mindent. Nem tud takarítani, főzni, seprűt életében egyszer látott talán. A kosz kifejezetten zavarja ennek ellenére túl kényes ahhoz, hogy ő maga tegyen ellene. Úri kölyök, akinek a pénz nem akadály, legyen szó bármiről, képes elherdálni akár egy nap alatt más egy évi jövedelmét. Nem valami szerény, bár apja vagyonán kívül nincs, mit felmutasson. Kicsinyes, felszínes, és stílusával sokszor sért meg másokat, van, hogy szándékosan, azonban legtöbbször fel sem fogja, hogy valami rosszat mondott. A „köszönöm” és a „kérem”, nála idegen kifejezések. Általában egyszavas válaszokat ad, és nagyon hirtelen kapja fel a vizet. Nehezen lehet őt meggyőzni arról, hogy téved. Hihetetlenül nehéz eset, valódi örök gyerek, aki a felső tízezerbe született, és esze ágába sincs leereszkedni a „pórnép” szintjére. Sosem volt még olyan ember az életében, akit igazán közel tudott volna engedni magához. Szüleivel a kapcsolata igen felületes, kevés dologra tanították meg, törődést nem igazán kapott tőlük, csak pénzt, ezért ilyen elkényeztetett, és undok. Russel már apjától is azt látta, hogy pénzért bármit meg lehet venni, így ő is ezt a példát követte, és mivel testvére nincs, saját dolgaiból nem szívesen ad senkinek, nagyon önző, és féltékeny típus. Talán, ha valaki venné a fáradtságot, illetve a bátorságot, hogy megmondja Russelnek, téves úton jár, és szörnyű ember, képes lenne változtatni ezen. Ha nem lenne az apja vagyona valószínű, hogy egy csődtömeg lenne, aki képtelen magáról gondoskodni, így szerencséje van, hiszen apja cége, egyetlen örökösként, csak rá vár. Önmegtartóztatása az van, de csak számára fontos dolgokkal szemben, mint például a saját teste. Képes egész nap alig enni, csakhogy az edzéstervet tartsa. Nem testépítő, de különösen figyel magára, bár bűntudata nem szokott lenni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt ő eltervezte. Nem szokott rágódni a múltbéli eseményeken, csak a jelennek él. „Úgy is lesz majd valami” – szokta mondogatni. Nem túl művelt, és nem is valami okos, azonban szívesen olvas verseket, maga is próbálkozott ezek írásával, de nincs hozzá tehetsége, se kitartása. Feledékeny és könnyen feladja a dolgokat, tanulás terén elég lusta, rugdalni kell, hogy előrébb jusson, magántanárai mindig próbálnak figyelni rá, azonban ez nem olyan könnyű. Russel szereti a bulikat, és a figyelem középpontjában lenni, bár az alkoholt nem bírja, verekedni sem szeret. Sok érdekbarátja van, és a legtöbben csak a pénzére pályáznak, ő azonban túl elvakult ahhoz, hogy ezt észrevegye. Eltökélte, hogy ha egyszer lesz kapcsolata, annak a személynek bármit megtesz. Ha valamire a szavát adja, akkor nyugodtan bízhatunk benne, ugyanis a számára fontos dolgokkal sokat törődik.

Élettörténet: Apja egy vállalkozó, akit a szülei nem támogattak álmai elérésében, így ambiciózus ember lévén szeretett volna bizonyítani. Lassan terjesztette ki karmait Amerikára, kisebb kölcsönnel vágott neki egy filmstúdió létrehozásának. Láthatóan gyorsan sikerrel járt, hiszen ma már a Vance név szinte minden filmen megtalálható. Sok kisebb vállalatot, stúdiót bekebeleztek, magukhoz láncoltak neves írókat, rendezőket, gyártásvezetőket, és sok bukásra ítélt filmötletet vettek meg potom pénzekért, amikből aztán amerikai csodát varázsoltak. Persze ez az egész semmi másról nem szólt és soha nem fog, mint a pénzről. Mindenki csak ezért gürcöl a nagyvállalatnál, Russel apjának gyakorlatilag nincs is semmi dolga a cégnél, néha aláír pár lapot, de a sok helyettese, vezetői mindent megcsinálnak helyette. Az apa azt se tudta hogyan költse el a hirtelen jött vagyonát, így az első modellnek, akire szemet vetett, pár hónap után megkérte a kezét, aztán kiderült, hogy a nő terhes, az újdonsült apuka, James, pedig a háta közepére se kívánta a kölyköt. A nő nem akarta elvetetni, hiszen egy lurkóval, csak jobban magához láncolhatja ezt a pénzes senkiházit, aki hozzá ugyan nem hűséges, de gyémántokkal engeszteli. A kisfiú csak egy kellék volt, így sem apjától, sem anyjától nem kapott nagyobb figyelmet. Testvére nincs, se valódi barátai. Kifejezetten magányos gyerekkora volt, annak ellenére, hogy nevelői próbálták belőle kihozni a legtöbbet, és vele lenni, azonban szinte havonta váltakoztak, így egyik se kedvelte meg igazán a kisfiút, csak egy munka volt a sok közül számukra. Miután a sok magántanárnak hála leérettségizett, tovább akart tanulni, bölcsészettudományi karon, szabad bölcsészetet, mivel szerette a verseket, imádja a letűnt korok költőit. Apja még a nyár vége előtt felajánlotta, hogy elmehet Írországba cserediákként egy évre, ő fizet mindent, és intézi az utat is, így a fiú kapva kapott a lehetőségen, bele sem gondolva micsoda megmérettetés lesz számára egy idegen helyen, egyedül meglenni.

Hobby: Versek olvasása, konditerembe járás

Foglalkozás: másodéves bölcsész karon, tanul

Extrák: Imádja a sportkocsikat, vezetni is nagyon jól tud. *** Sosem volt szerelmes. *** Amerikában minden kívánságát szobalányok, házvezetőnők, takarítók, és divattanácsadók lesik. Russelnek még külön fodrásza és személyi edzője is van. *** Sosem ünnepelte születésnapját, a szülei sosem értek rá. Mikor a tizennyolcadik életévét betöltötte anyjától kapott egy ezüst gyűrűt, amit nagyon félt, és mindig a zsebében tart. Titkon nagyon vágyik egy kis elismerésére, szeretetre. *** Demi-biszexuális, ami azt jelenti, hogy csak akkor képes valakivel ágyba bújni, ha az illetőt teljes szívéből szereti, emiatt nem volt még soha nővel, se férfival, nem is izgatja a gondolat. Bár kapcsolatai voltak már, egyik sem végződött jól. *** Domináns személyiség. *** Nincs túl jó humora, és sokszor nem tudja, mit mondjon a kínos helyzetekben, néha nehezen fejezi ki magát. *** Mindig követi a divatot, és hajlandó bármennyit kiadni egy neki tetsző ruhadarabért. *** Dohányzik, főleg, ha ideges.

Képinfo: "A képet nem én készítettem, nem az én tulajdonom" ()

Engedélyezve: 2015. 12. 29.

Módosítva: 2015. 12. 28. 22:47:29
Módosította: Reira*

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).