Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hyuuga Inari (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Leo

Kor: 16

Külső leírás: Hosszú, puha, sötétbarna- szinte fekete - haját általában magas lófarokba fogja, ami így nagyjából a háta közepéig ér. Szemei békességet, nyugalmat sugároznak, jelleméből adódóan sokat mosolyog. Hamvas, világos bőrén kevés a heg, csupán egy hosszú vágás nyoma húzódik a jobb vállától végig a hátán. Nagyjából középmagas, vékony de erős testalkatú. Fehér ingje fölött sötétkék ruhát visel, alatta rövidnadrágot. Cipője fölött lábszárvédőt hord, és a jobb combján kötést a fegyvertartó-táskája alatt.

Jellem: Szinte mindig mosolyog, és őszintén hisz benne hogy a világ egy nap újra szép hely lesz. Mindent megtesz hogy elérje a célját és segítse ezt a pozitív változást, kitartóan küzd és nem adja fel. Segítőkész és önfeláldozó, nyugodt természetű, nehéz kihozni a sodrából. Szelíd, de nem alázkodik meg akárki előtt, kegyes, nem szereti az értelmetlen erőszakot. Nem szereti a konfliktusokat, ha valakivel nézeteltérése adódik próbál menekülni a helyzetből. Nem kifejezetten bátor, fél a harctól de igyekszik kivenni belőle a részét ha arra kerül a sor.

Élettörténet: Miután a tízfarkút irányító jinjurikit felfalta saját farkasdémona, a szörnyet képtelenség volt megfékezni. Egy nagy nemzet vagy kis ország sem volt kivétel: mindben hatalmas károkat okozott a tombolása. Rengetegen haltak meg, ninják akik harcolni próbáltak ellene, de egyszerű lakosok is akik csak menekülni akartak. A tízfarkú elpusztította a világot, majd a heteken át tartó gyilkolás és rombolás után mély álomba merült. Alig voltak túlélők, szinte mindenki meghalt. akik mégsem, azok legtöbbje megtört. Öngyilkosságba menekültek mert elvesztették a reményeiket. Inari nem sokkal a tízfarkú tombolása után született, de az anyja belehalt a szülésbe. Egy kisebb túlélőcsoportban nőtt fel, abban a hitben hogy ő az utolsó Hyuuga. Ő is megtört. Menekülni akart a kegyetlen valóság és a romokban heverő világ elől, és makacsul hinni kezdett abban hogy van remény és a világ egyszer még újra szép hely lehet.

Hobby: edzés

Foglalkozás: shinobi

Extrák: : //kiskora óta fél a sötétben//a hyuuga-klán főházának vérvonalába született//nem tud sokat a byakuganjáról, de néhány technikát így is sikerült elsajátítania a hallottak alapján//A gyógyításhoz nem ért, de jó néhány gyógynövényt felismer és sokszor segített már sérülteket ellátni//nem sokszor volt része éles harcban, és akkor is rossz tapasztalatokat szerzett//

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://hyuugachisaki.deviantart.com/art/Naruto-OC-Chisaki-Hyuuga-244047570)

Engedélyezve: 2015. 12. 27.

Módosítva: 2015. 12. 26. 10:20:32
Módosította: Leo

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).