Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Smarci
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Piss Master

Kor: 21 éves

Külső leírás: Körülbelül 180 cm magas, ezen kívül vékony a testalkatú srác,aki a régebbi rendszeres edzéseknek köszönhetően egészséges izomzattal rendelkezik még akkor is, ha már felhagyott vele egy jó ideje. Vörös, kócos, rövid haja és sötétbarna szeme van.Arcát szeplők borítják az orra körül. Égési sebek láthatók a kezén és kormos a ruhája és az arca. Háta egy részét egy széttárt szárnyú, égő galamb takarja.Általában lazán öltözködik éppen úgy ahogy éppen kényelmes neki.

Jellem: Általában egy vidám és laza személyiség, aki nem jön ki a sodrából, amennyiben sikerül megelőznie a veszekedést egy jól bevitt bal horoggal. Ez elsősorban csak, akkor igaz, ha belekötnek. Lelkiismeret furdalása, akkor van, ha olyan embert bánt meg, akihez közel áll vagy szimpatikusabb számára (legyen az barát, ismerős vagy élettárs) ellenkező esetben minden előbb említett nehézség nélkül fejeli meg azt, akinek a pénzére van szüksége. Amennyiben egy ilyen akció sikertelenül zárul, nem hinné el, hogy példának okáért a rendőrség képes lenne ártani neki vagy megölni. Ezt kész nekik is nyugodtan kijelenteni. Mélyen belül magányos figura, ám ő teljesen elégedett az életével jelenleg. Igaz addig nem is veszi észre ezt a hiányt, amíg nem talál olyan embert, aki mellett teljes életet tud élni. Ilyenkor megpróbál az illető kedvére tenni, hogy boldognak lássa. Ezen kívül elfogadja ha ez az érzés nem kölcsönös. Abban az esetben, ha egy ilyen személlyel történik valami, elborul az agya és a személy biztonságba helyezése vagy halálának megbosszulása a cél, ami a szeme előtt lebeg állandóan. Ez az egyetlen alkalom, amikor lelkiismeret furdalás nélkül képes ölni is.

Élettörténet: Jómódú családban született, bátyjával együtt nevelték őt otthon. Kisebb korától kezdve szertornázott egy ideig. A szülei nem váltak el , de sokat veszekedtek otthon és többször is megcsalták egymást, amit egy idő után már nem is titkoltak egymás és a gyerekek előtt. A bátyja végül korán el is költözött a gimnázium után és nem is tartotta velük a kapcsolatot. Az apjának voltak még durva dolgai amik akkor kerültek előtérbe mikor megverte és megerőszakolta a karakter barátnőjét, aki végül megölte magát. Utólag mikor ezt megtudta tőle dühében megverte egy hosszúkás formájú vascsővel amit ezután mindig magánál tartott. Ezután költözött a bátyjához. aki drogok terjesztésével foglalkozott, amivel néha el is látta az öccsét nem kis mennyiségű alkohol társaságában. Egy körülbelül fél év múlva arra jött haza Smarci az egyik este, hogy bátyját lelőtték a rendőrök egy házkutatás során, mert ő elvileg fegyvert rántott. Ezt Smarci nem hitte el és miután előre kigondolta, hogyan hajtja végre amit eltervezett, felgyújtotta a helyi kapitányságot és lelépett a bátyja kocsijával. Utána abból élt, hogy boltokat és benzinkutakat rabolt ha pénzre volt szüksége és a kocsijában aludt.Ezt az életmódot csak rövid ideig tudta folytatni mert a rendőrség hamar elkapta és le is csukták pár évre. Mint később kiderült a tűzesetben nem halt meg senki. Miután kikerült egy kis lakást vett a pénzből ami a bátyja után maradt neki és kidobóként dolgozik egy szórakozóhelyen.

Hobby: zenehallgatás, graffitizés

Foglalkozás: nincsen neki

Extrák: Nagyon szereti a tűz látványát és emiatt gyakrabban gyújtogat. Ha úgy érzi jól sokat szokott alkoholt fogyasztani, de ez csak ritkán esik meg, viszont akkor nagyon durván leissza magát. Sokat dohányzik. A vason kívül van nála mindig egy kés is a kabátja alatt. Abban az esetben ha túl tud lépni a múltján megnöveszti a haját körülbelül a válláig. Biszexuális. Nagyon szeret éjszaka graffitizni ha megjön hozzá a kedve ilyenkor nagyon keménynek érzi magát, főleg ha zenét is hallgat közben. Alkotásai nem túl bonyolultak.

Képinfo: ez a kép csak illusztráció ,nem saját (http://kepfeltoltes.hu/151224/hangover_by_ajgiel-d7u3it4_www.kepfeltoltes.hu_.png)

Engedélyezve: 2016. 01. 04.
2016. 02. 14.

Módosítva: 2016. 02. 10. 22:29:14
Módosította: Piss Master

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).