Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Samuel Jernigen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 22

Külső leírás: 175 cm magas, A- vércsoportú, szőke fiú. Megjelenése nem rendhagyó, mégis esztétikus és kellemes látvány a szemnek. Dús, szőke haja révén olyan, mint egy hajas baba. Szimmetrikus arca ezt a hatást még jobban tetézi. Szemei zöldek, szempillái sűrű erdőt képeznek és még inkább kiemelik szemszínét. Tekintetében még mindig gyermeki vidámság csillog. Szemöldöke közepesen széles, kellemesen ívelő, bár ez nem látszik homlokába fésült frufruja miatt. Orrnyerge egyenes, orra kissé hegyes, ezzel valami elképesztően bájos komiszságot csempészve arcvonásai közé. Telt ajkai majdhogynem színtelenek, s ennek díszeként egy fekete gyöngy szolgál alsó ajkába biggyesztve, a jobb oldalon. Számos fülbevalót is hord még ezeken kívül, többnyire cimpái felső kanyarulatában, illetve egy hosszú láncon függő keresztet, ami mindig pólója alá van rejtve. Csuklóján a most divatos módi szerint van feltekerve a pepita kockás és a fekete, no meg a piros cipőfűző. Fiúsan karcsú alakjára mindig passzos póló és csőnadrág simul. Lábain pedig szinte mindig tornacipő ékeskedik. Nem szeret szürkén öltözködni. Kedveli a színes, feliratos pólókat, a kényelmes kapucnis kardigánokat, a csörgős nadrágláncokat és a látványos öveket. Egyedül a pulóverektől rázza ki a hideg. Borzasztóan idegesíti, ha a pólója fölött lévő ruhadarabon nincsen cipzár és zseb. Bal kulcscsontja fölött egy pávatollat mintázó tetoválás díszeleg.

Jellem: Rendkívül kifinomult szépérzékkel rendelkezik. Ő az a fajta srác, aki meglátja a sáros pocsolyában a visszatükröződő égbolt szépségét; aki észreveszi a kerítés tövében a harmatos pókhálókat; aki kiáll az esőre, csakhogy szivárványt láthasson; s aki letörli a könnyeidet, hogy jobban láthasd az élet szebbik oldalát. Sammy két lábon járó iskolapéldája annak a kifejezésnek, hogy örök optimista. Ajkai körül mindig vidám mosoly játszik. Ha a nagybetűs élet két lábbal is rúg belé, ő felkel a földről, leporolja magát és mosolyogva megjegyzi: rosszabb is lehetett volna. Képtelenség teljesen elszomorítani, vagy kétségbeejteni. Saját hitvallásául nőtte ki magát a mottó, miszerint túl rövid az élet ahhoz, hogy mindenen csak bánkódjunk. Az ő szemei pedig már ösztönösen meglátják a dolgok jobbik felét, és ez a mérhetetlenül pozitív kisugárzás könnyen átragad másokra is. Ezért lehet az, hogy mindig rengeteg ember veszi körül. Népszerű és rengeteg barátja van. Mindig kedves, soha senkihez nincs egy rossz szava sem. Az emberek pedig csüngenek a pozitív életszemléletén. Egyetlen dologgal lehet teljesen lehangolni. Ha hosszú idő után valami közbejön és mégsem tud találkozni a kedvesével. Sammy távolsági kapcsolatban él. De a végletekig megbízik kedvesében, akivel legjobb esetben is csak hétvégenként tudnak találkozni. Rengeteg alkalma lett volna már arra, hogy félrelépjen, sok jó parti felkínálkozott neki, de Sammy egytől egyig mindet elutasította. Végtelenül hűséges és ragaszkodó típus, akinek már azzal be lehet aranyozni a napját, ha a rég nem látott kedves egy hosszú és fárasztó nap után felhívja telefonon.

Élettörténet: Szerető családban nőtt fel, egy barátságos kertvárosban. Soha nem volt rossz gyerek. Sőt, ami azt illeti mindig udvarias volt, mindig jól felelt az iskolában is. Egykeként magáénak tudhatta szülei minden figyelmét, akik teljes szívükből szerették a kis lurkót, és igyekeztek mindent megadni neki. Egy golden retriver volt az első igaz barátja. Körülbelül hároméves lehetett, amikor a kutyakölyök a családhoz került. A két kis rosszcsont együtt nőtt fel és elszakíthatatlan kapocs alakult ki kettejük között. Harvey -a kutyus- azonban egy napon nagyon szerencsétlenül járt. Sammy-ék házával szemben egy új család költözött be. A kutyus soha nem volt láncon tartva, viszont heves többletingert váltott ki belőle a költöztető autók látványa. Szegény blöki kiszaladt az autó elé és nem élte túl a találkozást. Amikor a szülei közölték a kicsi Sammyvel a tragikus hírt, borzasztóan mély letargiába zuhant. Keservesen sírva, krokodil könnyeket hullatva ment át a szomszédba, ahol egy vele egyidős kisfiú nyitott neki ajtót. Az idegen kölyök értetlenül nézte a zokogó kisfiút, aki elkapta a kezeit és addig nem hagyta abba a sírást, s nem engedte el a kezét, amíg ő meg nem ígérte neki, hogy az elveszített kutyus helyett ő lesz a legjobb barátja. Innentől fogva a két kölyök sülve-főve együtt volt. Nem telt el úgy nap, hogy egyikük ne ment volna át játszani a másikukhoz. A gyerekek barátságából kifolyólag a szülők is hamar barátságot kötöttek egymással. A gyerekek cseperedtek és szép lassan a barátságuk is kezdett más irányt felvenni. Észrevétlenül, de menthetetlenül beleszerettek egymásba. Egy karácsonyi vacsora alkalmával, amikor mind a két család együtt ünnepelt, a kamaszokat is magával ragadta az ünnep meghitt hangulata és Sammy erőt véve magán, szerelmet vallott Dominicnak. És mintha csak egy tündérmesében lennénk, a szőke kölyök érzelmei viszonzásra találtak. De a gimnázium utolsó évének kezdete előtt, Dom szüleit egy munka miatt áthelyezték egy másik városba. Könnyes volt a búcsú, de nem végleges. A fiatalok azóta is találkoznak, amikor csak tudnak, és napi szinten tartják a kapcsolatot is egymással.

Hobby: Gitározik

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Szigorúan uke karakter * Ki nem állhatja az elektromos gitárokat, csak és kizárólag akusztikus gitáron hajlandó játszani. * Van egy kétéves Bombay macskája, akit Gilbertnek hívnak. * Fotográfusnak tanul az egyetemen. * Ha beköszönt a hideg, mindig zokniban alszik. * Imádja a süteményeket és az édes dolgokat, ennek nem tud ellenállni. * Ha elutaznak, a kispárnáját mindig magával viszi, mert az nélkül nem tud elaludni. * Egyetlen linkámnak karácsonyra <3

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2015. 12. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).