Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Belle
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Morticia

Kor: 22

Külső leírás: Az ember fiának, mikor először rátekint, minden túlzás nélkül mondható, hogy eláll a lélegzete. Nevét, mely szépséget jelent, egyáltalán nem cáfolja meg a leány kinézete. Haja anyaföld színben játszik, arca körül lágy hullámokban göndörödik, s egészen a derekáig ér. Tapintása olyan, akár a legdrágább selyem. Arca makulátlan, bársony puhaságú, olyan tökéletes, mintha mesterszobrász faragta volna. Szemöldöke barna színben játszik, félkör íve alatt tündöklik elő égkék szempárja, melyben mindig öröm bujkál, orra pisze, arányos, ajkai telt rózsaszirmok, melyek mindig mosolyra húzódnak. Alakja ugyancsak tökéletes: 165 centiméteres magasságához a megfelelő súly társul. Se nem kövér, se nem túl sovány, pontosan olyan, amilyennek lennie kell. Karcsú vállak, telt, mégsem túlzásba eső idomon, szinte darázsderék, hosszú lábak. Ruházatában igencsak kedveli az egyszerű, nem nagy feltűnést keltő darabokat. Kedvenc színe a kék, ami kihangsúlyozza szemeinek ritka szépségét. Hangja kellemes, lágy, nyugtató hatású, s szinte sosem emeli fel senkivel szemben.

Jellem: Nem az a fajta lány, aki a saját árnyékától is megijedne. Bátorsága vetekszik a legtöbb férfiéval, talán ennek is köszönhető, miszerint Rumplestiltskinnel szembe mer szállni. Igyekszik mindenkiben meglátni a jót, nem első látásra és mások beszámolóira építi véleményét, mindig a látszat mögé szeretne tekinteni, saját tapasztalatai alapján megismerni a másikat. Optimista, mégsem mondanám naivnak. Könnyen barátkozik, mivel kedves, segítőkész, nyílt természetű teremtés. Rendkívül művelt és intelligens, mindenre kíváncsi, örökké válaszok után kutat. A tudásának legnagyobb részét könyvekből szerezte meg, ugyanis annyi időt tölt olvasással, amennyit csak lehet. Erős érzelmei vannak, amiket nem rejt véka alá, azonban ennek köszönhetően igencsak érzékeny, könnyű megbántani. Közvetlen, őszinte fiatal hölgy, ami a szívén, az a száján. Nem titkolja, mit gondol, s emiatt nem egyszer már sikerült bajba kevernie magát. Őszintén, tiszta szívből képes szeretni. Barátait, szeretteit az élete árán is megvédelmezi. Szokása mások érdekeit a sajátja elé helyezni, még akkor is, ha saját magának olyan fájdalmat okoz, amit sosem lesz képes kiheverni. Kitartó, makacs, talán túlságosan is az. Amit a fejébe vesz, azt lehetetlenség onnan kiverni, és addig nem nyugszik, amíg véghez nem viszi. Általában jó kedvű, ritkán látni szomorúnak, mérgesnek pedig még annál inkább. Szereti a dolgok jó oldalát nézni, még akkor is, ha már minden reménytelennek látszik.

Élettörténet: Belle gyerekkoráról nem tudni sokat. Minden bizonnyal még kislány lehetett, amikor elvesztette az édesanyját. Ennek köszönhetően édesapjával rendkívül erős a kapcsolata, mindennél és mindenkinél jobban szereti egyetlen szülőjét. Egy aprócska ország hercegnője. Az ogre háború hamar elérte birodalmukat, amire egyáltalán nem voltak felkészülve. Maurice király felkereste hát Rumplestiltskint, a Sötét Urat, hogy a segítségét kérje. Azonban a manó sosem osztogatta ingyen a varázslatait. A védelemért cserébe az uralkodótól egyetlen lányát kérte. Maurice szerette volna elutasítani az ajánlatot, azonban Belle ezt nem hagyhatta, így önként vállalta, miszerint a Sötét Úrral tart, a tulajdona lesz attól a naptól fogva. Itt lépünk be a történetbe.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: hercegnő, házvezetőnő

Extrák: Odette Beane: Egyszer volt hol nem volt - Ébredés című könyve, illetve az azonos nevű sorozat alapján.

Képinfo: Nem saját kép (-)

Engedélyezve: 2015. 12. 22.

Módosítva: 2015. 12. 21. 10:58:07
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).