Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cecil Quinault
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Reira*

Kor: 19

Külső leírás: Rövid barna hajával nem foglalkozik túl sokat, néha otthon levágja magának, ezért néz ki úgy, ahogy. Kissé hosszúkás arcához passzol keskeny orra, vonásai markánsak, férfiasak. Szemeiben rejlik kisfiús bája, gyönyörű szürkés-zöld smaragdok, melyek visszaadják valódi személyiségét, megfogják az embert, lehetetlen nem emlékezni rá. Testalkata enyhén izmos, főleg lábai a tánc miatt, szerencsés géneket örökölt, így nehezen hízik, bár így is figyelnie kell az étkezésre. 190 cm, jó magas, kellemes látványt nyújt a szemnek. Nagyon hajlékony, illetve kiállása magabiztos. Nem szereti a sötét, extrém dolgokat. Ruhái egyszerűek, főképp pulóvereket hord farmerral, pedig, ha csak egy kicsivel többet adna magára...

Jellem: Nem egy könnyű eset, az biztos. Nagyon lobbanékony, azonban nem haragtartó. Könnyen felidegesíti magát a legkisebb apróságokon is, ezeket pedig képes úgy megjegyezni, hogy két év múlva is felhozhassa, és cukkolásképp a szemedre vethesse botlásaidat. Nagyon jó memóriája van, arcokat, neveket sosem felejt el, a tánclépéseket is gyorsan tanulja, így ha valaki nagyon fontos számára, minden apróságra odafigyel vele kapcsolatban, emiatt tökéletes hallgatóság. Első ránézésre is látszik rajta, hogy az a fajta, aki kiáll a saját igazáért, és egykönnyen nem lehet eltántorítani céljától, ha egyszer kitűzte azt. Szüksége van egy példaképre, egy emberre, aki tud neki irányt mutatni, lelket önteni belé a nehéz pillanatokban, és elindítja a helyes úton, bár ezt nem szívesen vallaná be senkinek. Fontos neki mások elismerése, egyik rossz tulajdonsága, hogy mindenkinek szeretne megfelelni. Igazi örökmozgó, ha épp izgul, akkor olyan, mint egy kis búgócsiga, lehetetlen őt megnyugtatni. Fellépések előtt mindig lámpalázas – ami a lehető legrosszabb egy táncosnál -, annyira igyekszik a legjobbat nyújtani, és megfelelni a követelményeknek, hogy azok teljesen maguk alá gyűrik. Eddig nagyszínpadon egyszer szerepelt, de máig élete egyik legcsodálatosabb pár percének tartja, még ha annyira izgult is, hogy a lépéseire se tudott koncentrálni. Azóta se merte visszanézni azt a bizonyos fellépését, még ha csak a háttérben volt is. Imád gyakorolni egyedül, vagy akár társaságban, ismerősei előtt kevésbé feszeng. Nem kiemelkedő táncos, de látszik rajta, hogy szereti, amit csinál, és szívét lelkét belerakja a táncaiba. Szereti elpoénkodni a kényes témákat, mint azt, hogy mi van a barátaival, szerelmi életével. Cecil köszöni szépen, de jelenleg nem igazán van ideje ilyesmire, és a legkevésbé sem vágyik rá. Egy barátja van csupán, Eric, ő is inkább csak gyakorló partner, mintsem olyasvalaki, akivel megbeszélheti a problémáit. A lányokkal könnyen egy hullámhosszra tud kerülni, valahogy mindig is kedvelték a nők, mivel Cecil, férfi létére képes rájuk figyelni, és nem csak meghallgatja őket, de őszintén próbál segíteni annak, aki erre kéri. Ő maga is csak azért ilyen kedves mindenkivel, aki megérdemli, mert hisz benne, hogy egyszer majd visszakapja ezt, talán valahol vágyik is rá, hogy jöjjön valaki, aki csak rá figyel, törődik vele. Társaságon belül nem az a fajta, aki szeret a középpontban lenni, inkább az, aki mindenkit ismer, de mégsem beszél velük. Nem naiv, egy cseppet sem, könnyen kiszűri, ha valaki nem mondd igazat, főleg az ismerőseinél. Nem értékeli a szarkasztikus, ironikus megjegyzéseket, sokszor komolyan veszi őket, olyankor szereti eljátszani a sértődöttet, pedig legbelül már rég meg is bocsájtott.

Élettörténet: Egyke, habár mindig vágyott egy kistestvérre. Anyukájával még most is szokott beszélni, apukája mikor 14 éves volt elhunyt egy autóbalesetben, amit egy részeg sofőr okozott, aki felelőtlenül ült be járművébe, és egy beláthatatlan útkanyarulatban előzött. A szembejövőnek esélye sem volt kikerülni a járgányt, elég nagy ütközés volt, az apuka azonnal szörnyet halt, ahogy a felelőtlen középkorú férfi is. Többen a felborult járgányoknak ütköztek, lett pár könnyebb sérült is, elég sokáig elhúzódó pereskedés kezdődött, azonban a biztosító terelte a felelősséget, így végül a nekik járó pénznek csak felét kapták meg, de a gyász túl nagy volt akkor ahhoz, hogy ezzel foglalkozzanak. Az apai nagyszülőkkel nem tartották a kapcsolatot, így ők, csak a temetésen látták először unokájukat, az anyai nagyszülők pedig korán elhunytak. Cecil elköltözött, amint betöltötte a 18. életévét, túl sok fájó emléket hordozott a volt családi fészek. Anyjával sokat beszélget telefonon, találkozni pár hetente, vagy havonta szoktak, egy vacsora erejéig mindig átugrik, olyankor beszámol minden újdonságról. Így majdnem 20 évesen Cecil egyre többször hallja azt a kérdést, hogy unoka? Ő pedig a legkevésbé se szeretne még ilyesmivel foglalkozni a karrierje építése mellett Viszonylag jó tanuló volt, talán kicsit szeleburdi. Sosem voltak nagyratörő álmai, azonban a táncért élt-halt. Már fiatal kora óta táncolt, kezdetben csak saját szórakoztatására, majd tanulmányai mellett különböző csoportokban, stílusokban is kipróbálta magát, a középiskola elején kezdett el balettozni, nagyon szerette, de apja halála után abbahagyta, így nem tudott túl sokat foglalkozni vele. Mikor pályaválasztásra került a sor szerette volna elölről kezdeni, amit abbahagyott, így beiratkozott egy táncművészeti főiskolára. A felvételiztetők láttak benne potenciált, ezért bekerült az intézménybe, azonban nagyon sokat kell gyakorolnia, hogy felzárkózhasson társaihoz. Az albérletében egy lánnyal él együtt, azonban ritkán látják egymást, mivel más időpontokban szoktak végezni a munkával. Pénzt anyukájától kap a lakbérre, aki egy lakberendező céget irányít, illetve Cecil sokszor kisegít egy boltban, mint rakodó, a plusz jövedelem miatt.

Hobby: Tánc

Foglalkozás: Tanuló, táncos

Extrák: Apukájáról csak jó emlékei maradtak meg, nagyon szerette őt, és máig sokat gondol rá, néha el is érzékenyül, ha valahol a családi házban meglátja a kiakasztott képeit. *** Tud főzni, bár nem szívesen teszi. *** Nem bírja az alkoholt, ritkán iszik, nincs is nagyon kivel, a cigarettát, a dohányfüstöt kifejezetten utálja. *** Sokat gyakorol otthon, hogy felérjen tánctudásilag társaihoz. *** Allergiás az állat szőrre. *** Francia származású. *** Biszexuális, habár nem szívesen vallja be magának, de többször volt, hogy magányos estéin nem egy nőről, hanem egy férfiról ábrándozott, talán emiatt érinti kényesen a gyerek téma, hiszen anyukája még csak nem is sejti, hogy fia esetleg nem tervez rendes családot alapítani.

Képinfo: "A képet nem én készítettem, nem az én tulajdonom" ()

Engedélyezve: 2015. 12. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).