Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Danny Doe
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ash

Kor: 24

Külső leírás: Piszkosszőke, ritkás ám puha tapintású haja funkcionális okok miatt rövidre van vágva, fokozatosan tépett, biztos fogást nyújt. Soha sem festette, általában a természetesség híve volt egészen addig míg drogproblémái bőri elváltozásokat nem okoztak. Ezt követően gyakori és ismert lett számára a púderes doboz használata valamint fogalma. Sápatag bőrét gyakran torzítják zúzódások, sérülések különös szokásai és életvitele következtében. Szemöldöke tömött, busa, sötétbarnás színben játszik, egy korábbi baleset következtében pár öltéssel össze kellett fércelni ezért jobb oldalán azóta furcsán, asszimetrikusan nő az említett szőrzet. Orra pisze, ajkai teltek, szemei a zöld és kék árnyalatában játszanak, hangulatától függ. Alapjába véve szemrevaló és csinos fiú lenne azonban pusztító életvitele és a játékok melyeket űz, eltorzítják, tönkreteszik, lefaragnak a külcsínből, mellyel megáldotta a genetika. Átlagosnál magasabb, százkilencven centi étkezési zavara miatt ehhez mérten kóros, félelmetes torzóként hat. Szeret bő ruhákat hordani, testét az állandó zúzódások, hegek és sebek miatt minél nagyobb felületen kívánja takarni. Hangulata legtöbbször ingadozik, hirtelen csap át jókedve mély, bántó depresszióvá. Tartása a legtöbb esetben görnyedt, mozgása nehézkes.

Jellem: Az esetek több mint kilencven százalékában önzést mutatott, kapzsiságot, gyűlöletet, áskálódást. Szerette megalázni másokat, ettől sokkal többnek, erősebbnek tartotta magát. Ilyenkor elfeledkezhetett saját hibáiról. Azt mondják, az ordít legjobban mindig, akinek ég a háza. Esetében is így volt. Hibáit és problémáit soha sem vállalta vagy ismerte fel, más bűnbakot keresett, lelkiismerete így legtöbb esetben tiszta maradt, elhitethette hitvány jellemével: ő ártatlan és csak jót tesz ezzel. Önző. Mindig is önző volt, akaratos, makacs. Soha sem szeretett osztozni, birtokolt, de őt senki sem birtokolhatta. Gyűlöletes, hisztériás személyiség akinek lételeme a dráma. Amilyen szép, olyan gonosz. Természete simulékony, legalább is ilyen álcát vesz fel, mindig azt mutatja az emberek felé amiből előnyt kovácsolhat, emiatt gyakran jár pórul. Igazándiból egy sérült kisgyerek aki próbálja magát érinthetetlennek, nemtörődömnek mutatni, hogy többé senki se bánthassa.

Élettörténet: Anyja egy éjszakai bár táncosa, apja valószínűleg valami porszívó ügynök lehetett. Igazából soha sem tudta, és nem is érdekelte. Ezek a tények nem. Voltaképp semmilyen tény sem. Tizenhat évesen lelépett az alabamai lakókocsi negyedből és Los Angelesig meg sem állt. Értékeket soha sem sajátított el, az erkölcsi morál nem volt kenyere a munka pedig büdös volt számára. Kitapasztalta az emberek beteges hajlamait, potenciát látott ebben és egészen addig remekül el is éldegélt, míg nem találkozott azzal a bizonyos Nagy Ő-vel. Soha sem volt apja így mindig is vonzották az idősebb férfiak valamint az egzisztencia reménye. Először csak egy kör volt, majd újabb, újabb és újabb, míg végül a férfi lett az egyetlen számára. Összeköltöztek, kertváros, szép élet. Szép és unalmas. Azt mondják az ember ízlése hét évente változik. Danny a bűvös hetedik évben besokallt... Megrémítette a gyerekvállalás gondolata, a normális munka, az egyhangú élet. Túl fiatalnak gondolta magát az elkötelezettséghez, s az egykori áldást melyet a korkülönbség és a komoly férfi jelentett átoknak élte meg. Úgy érezte ellaposodott a kapcsolatuk ezért lassan a drogok felé fordult. Először csak próbának, csak egy löketet. Aztán újabb és újabb míg végül függővé nem vált, rászoktatva kedvesét is. Egyre több és nagyobb lett a civakodás, elcsattantak pofonok is, míg végül a férfi az alkoholhoz fordult. Az utolsó évük keserves volt, szinte egymáshoz sem szóltak, ha beszéltek is sem volt több mint artikulálatlan üvöltésnél, verekedésnél vagy egy-egy durvább menetnél. Danny az egyik ilyen este után markolta fel a bőröndöt, majd kutyástól pénzestől távozott egy, a férfinál jóval öregebb orvossal aki már elég régóta támogatta fiú „hobbiját” némi ellenszolgáltatásért cserébe. Hónapokig hírét sem lehetett hallani…majd fél év elteltével belökte azt a bizonyos ajtót, megtörölte a lábát a „welcome” feliratú durva szőnyegben s ismét besétált élete első, egyetlen és igaz szerelmének tönkretett életébe, hogy jóvátegye azt amit elrontott…

Hobby: Újságokból szokott képeket kivágni és egy albumba ragasztva alkotja meg a „tökéletes életét”.

Foglalkozás: Szabadúszó

Extrák: Az utóbbi egy évben komoly heroin problémákkal küzdött melyet az idős orvostól kapott pénzből vásárolt. A féri a vékony fiúkat szereti ezért koplalni kezdett, hogy megtarthassa magának az állandó, pénzes klienset. Még mindig szerelmes a férfibe, kivel kapcsolatának 7. évét éli, viszont a helyzet komolyságától megrettenve komolytalan dolgokat tesz, próbál úgy tenni, mintha ugyan az a személy lenne aki megismerkedésükkor volt. Rettentő gyerekes természetű, szereti kínozni azokat akiket szeret mivel máshogy nem tudja kimutatni ragaszkodását, törődését. Ezért is vitte el közös kutyájukat is – Fattyt- a fekete mopszot. Mindemellett különös szexuális ízlése van gerontofiliával társulva, kedveli, ha fojtogatják. Mindemellett eredeti nevét soha senki sem tudta és nem is fogja, ami biztos, hogy Danielnek hívják. ***Foglalt.

Képinfo: Elena Sai (https://www.artstation.com/artist/elenasai)

Engedélyezve: 2017. 01. 16.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:38:55
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).