Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Laurent Girard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 24 év

Külső leírás: Jó kiállású, igényes megjelenésű fiatalember, kinek mindössze mimikáira lenne szükség odafigyelni ahhoz, hogy bárki szívébe könnyűszerrel belophassa magát. De pontosan ez az, ami sohasem fog megtörténni, mert történjék bármi, Laurent nem fogja kinőni a gúnyos mosolyát, arrogáns grimaszait, s már-már sértően felháborító és lekezelő modorát. Sötétbarna haja gyakorta hosszabb tincsekben hullámzik ovális, szépen metszett arca körül. Havonta vágatja le húgával a haját, de szinte mindig ugyanolyanra, a sötét tincsek alig érintik álla vonalát, mikor nem fogja fel apró copfba. Íves szemöldöke sötét árnyként vetül dús, seprűs pilláira és mélyzöld tekintetére. Orra egyenes, formás és még inkább kiemeli arcának egyediségét. Ajkai erősebb árnyalatúak, mint sápadt bőre, finoman ívelőek és húsosak. Alakja,s teste kifogástalan, formás izmok húzódnak bőre alatt futva, de azért, hogy ezt megtartsa, elég, ha besegít nagyszüleinek a ház körül.

Jellem: Mindig is magának való kölyök volt, olyan, aki már azért is kitűnt a tömegből, mert valamit jól csinált meg első próbálkozásra vagy egyszerűen, mert senkihez sem szólva egymagában vonult el a szünetekben. Meglehetősen magányos élete volt, amit fenemód élvezett, de csak addig, míg a húga el nem érte azt az életkort, hogy némi támogatásra, figyelemre és felügyeletre legyen szüksége. Onnantól kezdve Laurent is kihúzódott a csigaházából, de az egyedüli, akinek megmutatta igazi arcát, a testvére volt. Ő az egyedüli, aki tudott róla mindig mindent és mégsem ítélte el semmiért. Miután a családja erőltetésére kénytelen volt aktívan részt venni a szociális életben, könnyen szerzett barátokat magának, de egyiket sem engedte magához túlzottan közel. Jó emberismerő, így felismerte mindenki sebezhető pontját, de nem élt a lehetőséggel, elvégre nem gonosz, egyszerűen próbálja túlélni a végeláthatatlan napokat és némi izgalmat vinni beléjük. A szavakkal mindig is jól bánt, tudja, mikor mit illik mondania, tennie, tudja, hogyan bókoljon, sértsen, fenyítsen, s szeressen. Alkalmi kalandok híve, pedig már volt ő is szerelmes, de egyszerűen nem jött be neki a komolyabb kapcsolat,így megragadt a pár napos játszadozásoknál. Élvezi a polgárpukkasztást, szeret a figyelem középpontjában lenni,de nem feltétlen a jó humora miatt. Nevetséges módon, bár népszerű a fiatalok körében, fiúk és lányok közt egyaránt, mégis hidegen hagyja őt mások véleménye. Szabad szellemű, olyan, aki nem másokért, hanem csakis magáért él. Nem ad mások szavára, távolát tőle a sértődékenység és az őt ért sérelmeket is rendszerint némi szarkasztikus, sötét humorú gúnnyal reagálja le.

Élettörténet: Kiskorában igazán édes, jól nevelt kölyök volt. Olyan, akit mindenki szeretett, mert kiérdemelte a tündéri mosolyával, jóindulatú kedvességével és a családja helyzetével. Anyja háztartásvezető, aki időnként ellátogat az óvodába, hogy segítsen és a nagyszülőknek is besegít a farmon, ahol élnek. Az apja pap, ami legjobban a húgát zavarja, ahogyan az is, hogy rendszeresek náluk a vendégek és nekik kutyakötelességük tisztelettudónak lenni. A figyelem, ami őket érte, mindig is nagy volt, hiszen ők a példamutató család. Mindenki megbámulja őket, ha valamiben hibáznak, tévednek vagy egyszerűen bal lábbal kelnek fel. A farm, ahol élnek, közel sem átlagos, hiszen nagy átlagban rehabilitációs központként üzemel, ahol a lelkileg lestrapált, függőként élő fiatalok megpróbálhatnak tisztán és egészségesen élni. Laurent nyíltan felvállalja magát, tudja róla mindenki, hogy annak idején ő sem volt éppen tiszta, és még mindig vannak olyan ügyei, amiről jobb, ha rajta kívül más nem tud.

Hobby: Küzdősportok, túrák, lovaglás, fényképezés, úszás

Foglalkozás: -

Extrák: A látszat ellenére közel sem hülye ő, elvégre anyanyelvi szinten beszél négy nyelven /// Uni karakter /// Időnként még előfordul, hogy túlzásba viszi az alkoholt, de a füvet már egyszerű dohányra váltotta /// Állatbarát, csak élve utálja őket /// A környezetében élők mind tudják róla, hogy meleg, helyenként még kiszínezett pletykák is terjednek róla /// foglalt

Képinfo: Nem saját. Deviantart ()

Engedélyezve: 2015. 12. 12.
2017. 04. 22.

Módosítva: 2017. 04. 10. 23:10:51
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).