Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Castiel Portgas
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sai

Kor: 24

Külső leírás: Magas, enyhén izmos fiatalember aki rakoncátlan félhosszú szőke fürtjein keresztül, sunyin szemléli a világot. Sötétkék színűek a szemei mint a háborgó tenger. Zöld nadrágot és egy egybe vart mellény inget visel melynek nyaki részét egy szép aranylánc kapcsolja össze. Öve igazán mutatós darab az összhangot csak az örökösen kezében tartott üveg rummal rondítja el.

Jellem: Roppant gyerekes. Az élet számára csupa móka és kacagás annak ellenére is, hogy a múltja nem éppen mondható el egy vidám gyermekkornak. Születése után 3 évvel elvesztette az anyját az apja pedig a létezéséről se tud. Mind ezek ellenére is egy igen életvidám fiatal felnőt vált belőle. Mindene a RUM. Vidám természetét anyjától örökölte , aki minden rosszban valahogy a jót is meglátta. Persze tud ő komoly is lenni, de kevés olyan szituáció akadt eddig életében amely megkövetelte volna a komoly hozzáállást. A többi kalózzal ellentétben ő máshogy szerezte meg maga mellé az embereit. Összes társát valamilyen formában megmentette. Legyen az kivégzés vagy csak egyszerű elnyomás. Megjelenésével már be biztosította nekik az új élet lehetőségét. Kinézetük elénére korábbi életvitelükben egyikőjüknek se szerepelt a kalózkodás mint foglalkozás. Castiel- hez való csatlakozásuk által lettek kalózok.

Élettörténet: Pontos születési helyet nem tudni valahol a nagy, végtelen tengeren. Apja a tengeri flottánál dolgozott/dolgozik míg anyja egy kalóz volt. Ő maga se érti, hogy két ilyen ellentét , hogy fért megy egy ágyban. Szüleiszívből szerették egymást. Anyja egykori legénysége viszont az ellenkezőjét hajtogatták a fiúnak. Elmondásuk szerint az apja tehet a nő haláláról. Casti tudta mennyire gyűlölték az apját hisz szeretett kapitányuk elvesztést nem tudták másra kenni. Viszont ő nem érzett így. Apja felé semmilyen negatív gondolata nem volt csupán szeretne vele legalább egyszer találkozni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az örege jól van. És elmondani neki anyja utolsó szavait felé amiket sajnos már nem tudott. Anyja hajóját nagy becsben tartja. A tengerészet és a király az ördög gyermekének tartja hisz még egy kapitány vagy tiszt se tudta elfogni és tömlöcbe zárni. Nem titok Castiel egy nagy Kalóz kort akar elindítani. Úgy érzi csak a kalóz kor kirobbanásával tudná végleg letaszítani a királyt a trónjáról. És ezért meghalni is képes lenne. Nagy váltságdíj van a fején ezért kifejezetten szeretik célba venni, de mivel fürge, ügyes, jó kardforgató így még sose látta a börtönt belülről.

Hobby: Kalózkodás, ivás,

Foglalkozás: Kalóz, Kalózkirály

Extrák: Nagy álma a világ összes tengerét, óceánját bejárni. Meg persze beírni a nevét a törtélembe.

Képinfo: A kép nem az enyém. (http://http://roxaann.deviantart.com/art/Halfbody-269580912)

Engedélyezve: 2016. 02. 01.
2016. 04. 10.

Módosítva: 2016. 04. 09. 19:37:01
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).