Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dorian Leeroy
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 30

Külső leírás: A férfi kifogástalanul elegáns az utolsó részletig. Tegyen bármit is, önmagát nem hazudtolja meg egyszer sem. Gyűlöli a durva anyagú szöveteket magán hordani, nem visel ruhát, vagy ha mégis, akkor több, mint valószínű, hogy az röpke pár perc múlva már a földön is landol. Az egyedüli, amit hajlandó is elviselni magán, az az egyszerű testhez tapadó nadrág és egy könnyű anyagú ing. Esetleg valami különlegesen elkészített speciális öltöny. Fedetlen mellkasa csábítóan fehérlik, vonzza magára a tekinteteteket és ő ezt kimondottan élvezi is. Acélos izmai szépen dagadnak a bőre alatt húzódva, míg testét az erek, kékes fényű patakokként hálózzák be. Helyes, markáns vonásokban gazdag arcát ezidáig még senkinek sem engedte, hogy pár percnél tovább szemlélje. Csendes gyilkos, aki nem okoz fájdalmat, így talán az emberben nem is tudatosodik az, hogy nem egy áhított, hófehérben tetszelgő angyal hozta el neki a megváltást, hanem egy hidegvérű gyilkos. Gesztenyebarna haja élete döntő többségében mindig kifogástalanul simul koponyájára, s már-már valószerűtlenül vékony szálak alkotják, melyeket még a legapróbb fuvallat is is táncra hív. Szemei hirtelen-kékek, sokan nem állják a tekintetét, félnek attól, hogy talán ez lehet az utolsó, amit még életükben látnak. Vajmi kevés esélye van annak, hogy ezek a telt, sötétben játszó ajkak, bárkire is ragyogó mosollyal köszöntsenek. Még egy szívszorítóan drámai jelenetet is képes az érzelem legcsekélyebb jelének kimutatása nélkül végigasszisztálni. Magassága nem kirívó, de persze az emberek nem is emiatt kezdik őt áhítattal vegyes félelemmel bámulni. Jól elvan a maga 190 centijével.

Jellem: Olyan akár egy idomított, vérengző vadállat. Az ő testét nem a romantika, a szeretet, a biztonság érzete fűti, sokkal inkább a vér látványa, a hideg testé, az üveges szemeké. Parancsra cselekszik mindig, de mindig csak egyvalakinek engedelmeskedik. Több személyt nem fogad el, egyszerűen nem tekint rájuk úgy, mint feljebbvalókra. Mosolyánál a szája nem mozdul, de aztán persze ott vannak a szemei. Sokan mondják, a szem a lélek tükre, ám benne olyan, hogy lélek, talán soha nem is volt. Nemleges választ nem fogad el, soha, semmilyen értelemben. Ha kell félholtra ver, megfenyeget, vagy megzsarol, de így vagy úgy, magával visz. Tagadhatatlanul élvezi a mások feletti hatalmat, született hadvezér, ám mégis mechanikus katonaként szolgál. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor kifogástalan modorú, udvarias, elnéző, elbájoló, olyan, aki sohasem volt és soha nem is lesz. Olykor-olykor drámai, szeret a középpontban lenni és irányítani. Remek színész és vérprofi gyilkos. Kitűnően kontrollál minden helyzetet, mindig jó néhány lépéssel a többiek előtt jár, akik csak bambán eljátsszák szerepüket az ő spontán és gondosan kitervelt haláltáncában. Elég egyszer kihozni őt abból a fene nagy higgadtságából ahhoz, hogy utána pont leszarja, ki kinek a főnöke és óramű pontossággal belezze ki a környezetében levőket.

Élettörténet: Hogy milyen is volt ő gyermekként? Sokaknak ez még mindig kérdéses, hiszen ritka alkalom, mikor pár szónál többet is reagál az életével kapcsolatos kérdésekre. A múltját illetően nem túl kommunikatív, jobb szereti terelni a témát, ha arról van szó, vagy ha az nem megy, akkor lazán szájba vág és részéről megvan oldva minden. Éppenséggel nem lehetett hányatott sorsúnak nevezni, ugyanis egyáltalán nem az volt. A szülei jómódúak voltak, a gyerekeknek mindig megadatott minden. Elég volt kérniük, még a legapróbb elégtelen sóhajukat is árgus szemmel figyelték. Van még egy fiútestvére, egy bátyja, aki a törvénytisztelő polgárok életét éli és van ő, aki inkább hasonlít egy rémálom főhősére, mint hétköznapi emberre. Az első feladatát még pusztán unalomból, a hecc kedvéért végezte el, aztán egyre inkább belemerült az ölés élvezetébe és mára már egész szép kis summát kaszált össze magának. A vagyon őt nem érdekli, sosem rajongott az alapvető emberi mozgatórugókért. Se pénz, se hatalom, se szép nők nem kellenek neki. Ha meglát egy szép fiút, azt többnyire teketória nélkül megszerzi magának. Az őt utasító illetőt nem ismeri, közvetlenül még nem váltottak szót egymással és szemtől szembe sem találkoztak még. 

Hobby: Ölés, lövészet, különféle harcművészetek, márkás italok gyűjtése, szex, olvasás, fegyvereinek rendben tartása.

Foglalkozás: Életművész és vérprofi bérgyilkos

Extrák: Hematofíliás ( vérfétis ), továbbá rajong az eszes, kreatív emberekért, noha ő maga ritkán adja jelét az érdeklődésnek /// Élete folyamán nem egyszer társult be kisebb-nagyobb ügyletekbe ( sikkasztás, zsarolás, gyilkosságok, fegyver-drog-autókereskedés...ect...ect...) /// Kapcsolataiban nehezen enged az irányításból, jobb szereti, ha minden az ő elképzelése szerint megy /// Dohányzik /// Uni /// Gyilkolás terén is kreatív, mert az áldozatai mellett hófehér tollat hagy /// Leginkább Angelként ismerik őt a világban, eredeti személyazonosságáról vajmi kevés információ van /// Rendmániás, így munkáit is a legnagyobb sterilitásban végzi el, nyom nélkül /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Deviantart. ()

Engedélyezve: 2015. 12. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).