Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nariyama Hikaru
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 25

Külső leírás: Rövid világosbarna haja rakoncátlan tincsekben keretezi arcát. Régebben hosszabb volt, de levágatta. Barna szemei jóindulatot és vidámságot árasztanak, de ez csak a látszat, amivel elfedi valódi énjét, múltjának fájó sebeit. Tekintete láttán nincs, aki ne akarná átölelni és megvédeni. Alakja vékony, kecses, de nem sovány, izomzata szálkás. Arca enyhén hosszúkás, bájos, enyhén nőies vonásokkal, de felfedezhetőek rajta a férfikor jegyei is. Jóval fiatalabbnak látszik a koránál. 165 cm magas, tehát se nem alacsony, se nem égimeszelő, pontosan megfelelő mindenkinek. Szereti a kényelmes ruhákat, ritkán hord öltönyt, inkább a lezser, fiatalos divatot kedveli. Nem szélsőséges, de másokon szereti látni.

Jellem: A külső szemlélő számára aranyos és kedves, nagyon előzékeny és udvarias. Ez a látszat, amit mindenkinek mutat. Valójában azonban a felszín alatt nagyon is durva tud lenni, szeretteit az élete árán is védelmezi, ha arra kerülne a sor. Egy múltbéli trauma miatt a valódi érzéseit csak ritkán, vagy soha nem tárja fel. Akit szeret, azért a világ végére is képes elmenni, és bármit megtesz élete párjáért, akit még nem talált meg. Munkájában maximalista, igyekszik a legjobbat kihozni magából, ezért sokan tisztelik.

Élettörténet: Hikaru egy kétgyermekes család második gyermekeként látta meg a napvilágot. Apja jól menő ügyvéd, anyja egyetemi docens. Azonban szülei őt is, valamint öt évvel idősebb bátyját, Ryot is mindig elhanyagolták. Ugyanis a szüleik lányokat akartak, a fiúk pedig sajnos elkövették azt a hibát, hogy nem lánynak merészeltek születni. Hikaru egész életében szenvedett attól, hogy csalódást okozott a szüleinek. Bátyja veszi szárnyai alá, aki mindig mindentől megvédi. Így Hikaru számára a bátyja jelenti a családot, érte bármire képes. Tíz éves, amikor egy elmebeteg őrült elrabolja és hónapokig fogva tartja. Ezidő alatt többször megerőszakolja és megkínozza Hikarut, aki a kiszabadítása után kórházba kerül. Hónapokig nem beszél, alig alszik, alig eszik, teljesen sokkban van és depressziós lesz. Bátyja végig ott van vele, ám alighogy kikerül a kórházból, újabb sokk éri. Egy nap Ryo nyom nélkül eltűnik és soha többé nem kerül elő. Hikarun pánikroham jelei mutatkoznak, megvadul, és többször a szüleire támad, akik ezért egy benntlakásos iskolába száműzik, hogy ne is lássák. Hikaru később felhagy a dühkitörésekkel, melankólikus lesz, magába fordul és nem törődik senkivel. Évekkel később, 15 évesen ismerkedik meg első és máig egyetlen szerelmével, Tomohiroval, aki képes őt kihúzni a csigaházából. Ő az első, aki ráébreszti Hikarut, a szex is lehet jó, ugyanis a fiú azóta hogy megerőszakolták, fél a testi érintéstől. Lassanként kezd magára találni, amikor egy éjjel Tomohirot valaki brutálisan megöli és a képeket elküldi Hikarunak. Hikaru újfent bezárkózik, úgy érzi, minden az ő hibája. Több öngyilkosságot kísérel meg, mindegyiket hiába. Majd ő maga dönt úgy, hogy terápiára jár - egészen eddig elutasítja -, és lassan kezdi rendbehozni az életét. Érettségi után a Todai (Tokió Egyetem) tanulója lesz, mert minden álma hogy gyilkossági nyomozó legyen belőle. Sikeres diplomával 23 évesen elhelyezkedik a Tokiói Rendőrfőkapitányságon, mint gyilkossági nyomozó. Ekkorra már kifelé nem mutat semmit, senki sem tud a múltbeli dolgairól, mindenkivel kedves és udvrias, de a munkáját halálpontosan végzi. A bűnözők ellen nem ismer pardont. Három célja van: megtalálni a bátyját, megtalálni Tomohiro gyilkosát és egy olyan társat találni, aki elfogadja olyannak, amilyen. Ugyanis Maya halála után is vannak futó kapcsolatai, de hosszú és tartós kapcsolata egy sem.

Hobby: zenehallgatás, olvasás, séta a parkban, tánc, mások idegeire menés

Foglalkozás: gyilkossági nyomozó

Extrák: *** Fél a vértől, ami az ő szakmájában elég nagy gáz. Már a vér szagától rosszul van. *** Depressziós, idegbeteg, és skizofrén. Ez utóbbiról nem tud, nem tudja, hogy skizofrén, és az ilyen esetekről csak halvány álomképei vannak. A depressziót és az idegbetegséget ellenben remekül álcázza. *** Szinte mindent képes túlreagálni és ezzel az őrületbe kergetni környezetét. *** Depresszió és idegbetegség miatt rendszeresen gyógyszert fogyaszt orvosi előírásra. *** Nem iszik alkoholt (gyógyszerek miatt nem is lehet neki), nem dohányzik és nem drogozik. ***

Képinfo: Nem saját kép, nem tudom, ki alkotta. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:48:20
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).