Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Coira Sophie Gerald
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 22

Külső leírás: Coira nehezen nem észrevehető látvány, s nem csak azért mert magas. Bár ez is sokat nyom a latba. 176 centijével kimagaslik a többi lány közül. Gyakran kérdezik tőle miért nem ment ezzel a magassággal és alakkal modellnek, de ő csak mosolyog. Vékony, törékenynek tűnő sziluettjével fehér bőrével, hosszú fekete hajával egy porcelánbabára emlékezteti az embereket. Bőrén egyetlen szeplő, egyetlen anyajegy nem található. Derekáig érő hullámos, dús, fényes haja hamar felkelti az emberek figyelmét. Semmi műhaj, semmi festés. Ez az ő természetes lobonca. Vállai gömbölyűek, végtagjai kecsesek, feneke kerek, mellei feszesek. Angyali arccal áldotta meg az ég, nagy különleges szemei vannak, belül zöld és kifelé haladva szürke. Szemét sminkjével ki is emeli. Hosszú, dús szempillái mögött bújnak meg szemei. Orra kicsi, pisze, ajkai teltek, általában sötétszínű rúzst ken rá. Öltözködését tekintve legtöbbször takarja magát, a vállát és a térdét. Kissé bővebb ruhákat hord, mint ami az alap mérete, valamint kedveli a világos színeket.

Jellem: Ő maga a megtestesült erkölcsösség. Kiskorától kezdve a régi értékekre tanították, hogyan beszélhet, mit szabad és mit nem szabad mondani. Nem egy szószátyár teremtmény, elmondja a kis mondandóját, de felesleges dolgokról nem beszél. Kedves, mosolygós, sose sincs senkire se egy rossz szava, maga a megtestesült jóindulat. Szeret emberek között lenni, de nem szeret a középpontban lenni. Számára jobb a békesség, kerüli a konfliktusokat, ő amolyan békítő ember a társaságában. Nem él illúzióban, vágyik már valakire, de tudja, hogy nehezen fog magának valakit találni. Az értékrendjét nagyon durván betartja. „Amíg nem volt a mise nem dugtok ti se” alapon él. Ismerkedős, barátkozós típus, mindenkivel jól kijön. Sosem káromkodik, a hangját is nagyon ritkán emeli fel, olyankor már valami nagyon nagy dolognak kell történnie. Rengeteget aggódik, és igencsak stresszes, ha vizsgázik vagy teljesíteni kell, nagyon be tud parázni. Kiváló ízlése van, az ő tanácsára mindig lehet adni, tőle érdemes tanácsot kérni.

Élettörténet: Egy gazdag család második gyermeke. Apja orvos, nagyon jó idegsebész , az anyai nagyapjának egy szállodalánca van, amit majd az anyja fog megörökölni. Az anyja zenél, zongorázik, de a cselló közelebb áll a szívéhez. Mind a négy gyermeküket tisztességben és szeretetben nevelik, valamint a család próbálta megőrizni az erkölcsösséget. Nagyon jó iskolákba járatták a gyermekeiket, figyeltek arra, hogy miben tehetségesek, és ezt kezdték el fejleszteni, hogy biztosan sikeresek legyenek a jövőben gyerekeik. Valamint önkéntes munkát is kellett csinálniuk, hogy megtanulják az értékeket. Coira az anyjára ütött, és a zene útján indult el. Öt évesen elkezdett zongorázni, és hét évesen pedig hegedülni. Tizenkét évesen kezdték el az énekhangját is képezni, s bár sosem akart énekesnő lenni, gyakran jár fellépni valahova. Egyetemre ment, mivel tanulni akart, és most pedagógiát tanul az egyetemen.

Hobby: barátaival eljár, olvas, szeret sétálni menni, biciklizni, zenélni

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Nővére három évvel idősebb és Dawnnak hívják, idősebbik öccse másfél évvel fiatalabb James, és fiatalabb öccse négy évvel fiatalabb William. || Van egy kis perzsa cicája || a házasságig tartogatni akarja magát. || Allergiás a fahéjra. || Beszél franciául és olaszul.

Képinfo: Nem az enyém,csupán illusztráció (deviantart)

Engedélyezve: 2015. 12. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).