Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Minos
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Kortalan

Külső leírás: Első körben nem nagy látványosság, nyugodt pillanataiban mondhatni egészen megszokott jelenség, vonzó, sőt, meglehetősen szép férfi, de önmagában ettől függetlenül még egészen átlagos marad. Skarlátvörös lobonca csapzottan szövi be arcát, már, amikor enged a késztetésnek, hogy ne simítsa örökké hátra művi gonddal. Hiába az üde fény, látszatra a haja dörzspapírhoz hasonlítható, esetleg valami nagyon durva, drótszerű anyaghoz. Az ok egyszerű és leginkább a hanyag eleganciájában keresendő, és abban, ahogyan a frizurájával szobrászkodik időnként. De minden látszat ellenére nagyon is puhák azok a tincsek, szinte átfolynak az ujjak közt. Szemei élénksárgák, fakók, halvány árnyalatúak, de ugyanolyan pokolian lélektelen tükröt állítanak, mint ahogy sápadt arca. Olykor a tekintete elréved, szétfut a semmibe és kissé ködössé válik. Ha lehetne ezzel a szóval élni, bizonytalan ideig van, mikor átmeneti vakságban szenved, s csak arra figyel oda, ami bármilyen módon érinti őt. Minden más irreleváns számára. Sötéten ívelő szemöldökei, s egyenes, ám mégis formás orra van. Ajkai pengevékonyak. Színtelenek, de annál elbűvölőbb velük a mosolya, már-már horrorisztikusnak hat. Szemfogai hegyesebbek a kelleténél, ahogyan a fülei is, de még ez sem ront az összképen semmit. Igazán kifejező mimikája van. Középmagas férfi, de közel sem az a látványosan kigyúrt alkat jellemzi, inkább karcsú és nyúlánk, izmai vannak ugyan, bár azok leginkább akkor rajzolódnak ki rajta szépen, mikor meztelen. Arca kellemesen lágy vonásokban gazdag. Szemei zsigerekig hatnak és jó mélyen a csontokba fúródnak.

Jellem: Nem tartja magát fajgyűlölőnek, sőt, a nemek között sem tesz kivételt. Mindenkit azonosan lenéz, vagy kiborít és az őrületbe kerget. Bármit is mondd magáról, mindenképp érdekes lélek. Félúton van egy őrült pszichopatához és egy udvariasan segítőkész fiatalemberhez, aki az egyértelműt letagadva mindenképp szeretné elhitetni másokkal azt, hogy foltokban rejtőzik benne némi jóság is. Bipoláris személyiségzavara miatt éles váltásai vannak, hol kedves és udvarias, hol egy önző, goromba, beképzelt, szociálisan teljesen béna és érzelmileg retardált zseni. Szereti a rejtvényeket, fejtörőket és rejtélyeket, de titkokat nem tud magában tartani. Mondhatni ez a legnagyobb hibája, de helyette korrigál mindent az aprócska ténnyel, hogy engesztelésül kiiktatja az adott személyt, akinek kifecsegte legféltettebb kincsét. Jó kedélye határtalan, mindössze addig nyúlik, míg valaki fel nem karcolja a hiúságát. De nem kezd féktelen tombolásba akkor sem, ha ez megtörténik, helyette diplomatikusan lereagálja a sértést, és csöndesen vár a megfelelő pillanatra, mikor egyenlíthet. Végtelenül kitartó, ritkán futamodik meg és roppant sértődékeny annak ellenére, hogy az intrikával speciel remekül bánik. Hozzá leginkább az illik, hogy távolról csodálják, mintsem, hogy közeli kapcsolatot építsenek ki vele. Nem fut fejvesztve a végzetébe, szeret elemezgetni, mindent atomjaira cincálni és csak azután cselekedni, úgy, ahogy azt ő akarja. Érdekes beszélgetőpartner, aki egyes témákban járkáló lexikon, míg máshol önmagát törlő számítógép. Szeret beszélgetni, így elégítheti ki a legjobban a kíváncsiságát és így szerezhet a legkönnyebben információt.

Élettörténet: Fura, és ez már első pillanatra megnyilvánul nála, hát még, amikor valaki egy féletlen folytán a múltjáról kérdezi őt. Eddigi idők során még egyszer sem adódott olyan, hogy bárkinek is ugyanazt mondta volna. Szeret meséket kreálni és színesíteni a maga kicsiny kis világát. Nem a múltban él, hanem mindig a jelenben, arra koncentrál, ami neki fontos, hiszen az ö világában mindig is ő maga volt a lényeg, és ezen a tényen nem változtathat semmi. Nem támad le rajtaütés szerűen senkit, mindig megvárja, hogy őt keressék fel. Szeret játszadozni, és tehetsége is van hozzá, ahogyan apró történetek kitalálásában is, amiket könnyűszerrel hitet el az őt hallgatókkal. Vonzódik mindenhez, ami egy kicsit is elüt a megszokottól, látványosan csodálja a számára szép dolgokat, és könyörtelenül elvárja, hogy őt is bókokkal halmozzák el. Különösebben nem ragaszkodik senkihez sem a környezetében, tökéletesen elboldogul egymaga is, ha arra van szükség, bár önszántából ritkán tesz bármit is. Kortalan, így következtetésképpen számára nem jelent semmit az élet és halál. Az emberekre is úgy tekint, mint háziállatokra, könnyen cserélhetőek, de nem jelentenek neki lelki köteléket. Nem szakad meg a szíve, ha valamelyik kis kedvence belefásul az örökös játszadozásaiba, és elpusztul.

Hobby: Játszadozás

Foglalkozás: -

Extrák: Uni /// Rajong az egzotikus gyümölcsökért /// Foglalt

Képinfo: Nem saját. Deviantart. ()

Engedélyezve: 2015. 11. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).