Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Joseph Dunford
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 37

Külső leírás: Bohém férfi, akinek esze ágában sincs megkomolyodni, holott a foglalkozását tekintve ez azért elvárható lenne tőle. Arca örök vidám, ajkai szegletében szüntelenül ott bujkál egy félénk, csibészes kis mosoly, ami egészen a tekintetéig húzódik. Tipikusan az a férfi, aki, ha mosolyog, jókedve a szemeiben is ott csillog ugyanúgy. Sötét haja természetétől fogva kusza szénakazal, nem tesz ellene semmit, régebben – mikor még egyetemi éveit taposta -, többszöri felszólításra megpróbálta megregulázni a tincseit, de a hatás kriminálisabb lett. Borzosabb lett tőle, mint volt. Szemöldöke lágyan ível sötétzöld tekintete fölött, orra egyenes, s ajkai érzékien teltek. Nem hanyagságból, sokkal inkább vonzóságát fokozva nélkülözi mindennapjaiból a borotválkozás ősi szertartását. Termetét tekintve magas férfi, ám koránt sem elhanyagolt, sőt, sokkal inkább odafigyel a külsejére. Szentül hiszi, hogy az embereknek mindig a legelső benyomás a legfontosabb, így próbál mindig úgy kinézni, ahogyan azt ő is elvárná betegei helyében egy olyan embertől, akinek a későbbiekben majd az életüket tárják fel.

Jellem: Szétszórt, feledékeny, és kellemesen őrült, de mindez a munkájára nem hat ki a legkevésbé sem. Tartja a mondás, hogy a pszichológusokat is csak egy vékonyka határ választja el az őrülettől, nos, ez rajta ütközik ki a leginkább. Ha az ember nem látná rajta a névtábláját, amin doktorként van feltüntetve, sokan néznék őt inkább valami szórakoztatóiparból szalasztott őstehetségnek. Eszes férfi, ezt nem titkolja ugyan, és az emberek sem érdeklődnek az intelligencia szintje után. Ez abszolút egy olyan mellékes és magától értetődő tény, mint az, hogy kötelezi őt az orvosi titoktartás. Ez nála egy tökéletes érv minden másban is, hajlamos akkor is ezzel a két szóval élni, mikor bárki a magánéletét feszegeti. Nem az a tipikus szarkasztikus orvos, helyette hajlamos a kritikára, amit mindig tüneményes mosolyával ad elő. Véleménye mindig van mindenről, meg is osztja, sajnálatosan akkor is, ha senki nem kíváncsi rá. Fiatalos lelkesedése töretlen és a humora is kellemesen morbid. Szakmáját tekintve meglehetősen jó pszichológus, olyan, aki nem ad tanácsokat és nem oldja meg a fennálló problémákat senki helyett sem. Sokkal inkább rávezet mindenre, hagyja, hogy a betegei önállóan mélyedjenek el saját problémáikban, aztán találjanak rá megoldást.

Élettörténet: Egyetem, aztán sikeres élet egy olyan munkával, amit még szeret is? Ugyan. Joseph fejében gyerekkorában minden átfutott potenciális életcélként, csak pont az a lehetőség nem, hogy akár lehetne belőle pszichológus is. Tanulmányi eredményei elemiben kellőképp katonásak voltak, okos volt és meglehetősen lusta, aminek következményeként a jegyeivel sem tudott büszkélkedni. Legalábbis nem volt elszállva tőlük. Kedve a tanuláshoz jóval később jött meg, pontosabban akkor, amikor életének első nagy szerelme meglehetősen serkentően hatott rá, és mivel a mindig szép, aranylóan szőke loknikkal rendelkező lány egy neves egyetem tanulója lett, Joseph is életcéljának választotta azt, hogy bekerüljön ő is egy egyetemre. Nem volt egy életképes indok, és a lánnyal való kapcsolata sem úgy alakult, ahogy eltervezte, de az egyetemre éjszakákba nyúló tanulások árán mégis csak bekerült, aztán meglehetősen nagy sikerrel el is végezte. Még az egyetemi évei alatt jó pár hónapig egy csoporttársával kavart, ami több szempontból is szúrta más emberek szemeit. Elsődleges az az volt, hogy a partnere is egy férfi, a második pedig az, hogy az illetőnek meglehetősen züllött életvitele volt, így a kapcsolatuk nem élte túl a diplomaosztó utáni elválást. Joseph jelenleg iskolai pszichológusként rendel, ami meglehetősen könnyű munka számára, kötetlen, hiszen egy héten csak egy nap rendel, de jól megvan fizetve, így szava sem lehet.

Hobby: -

Foglalkozás: Iskolai pszichológus

Extrák: Általánosan elmondható róla, hogy naptárat vezet, és abba írja fel az összes számára fontos időpontot /// Jó az alkoholtoleranciája, és alkalmanként dohányzik is /// Hajlamos a nőket nyíltan lehülyézni, ami nem is lenne baj, viszont ő a feletteseinél sem finomít a szavain /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Pinterest. ()

Engedélyezve: 2015. 11. 18.

Módosítva: 2015. 11. 17. 22:14:40
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).