Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Dante Daemon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lord Label

Kor: Születése az emberiség hajnalára tehető, mondhatni bejáratos volt a bolygó, itt-ott még rajta volt a védőfólia. Az emberek babonásak voltak és hittek az Istenekben akik egyszer ilyen, máskor amolyan formában járták a földet és csodákat tettek.

Külső leírás: Magas, jó képű és atletikus alkatú. A szeme barna, viszont valahogy ürességet tükröz egészen addig még nem találkozik vele, a nagy Ővel akkor felragyog.

Jellem: Még nem találkozik Vele átlagosnak mondható. Sporttól, tanul, dolgozik, esetleg jár is valakivel, vagy már családja van. Viszont a lelkében lévő űrt nem tudja mire vélni és mivel betölteni. Amint találkozik vele minden a helyére kerül és megvilágosodik, hogy a lelkében lévő lyuk olyan alakú mint Ő.

Élettörténet: Amikor még a föld új volt és csak pár marok embert élt, néhány városban, akkor született, nevelkedet, élt, lett szerelmes és halt meg. Aztán feltámadt szerelmével együtt. De kezdjük az elején… Ő és egy Isten ugyanannak a lánynak udvarolt de végül Ő nyerte el a lány szívét. Az Istenség ezért annyira megdühödött, hogy megátkozta őt és szerelmét. Ha szerelmesen egymáshoz érnek akkor testük meghal, viszont halhatatlan lelkük egy éppen most a városban megfoganó gyermek testébe kerül. Az előző életükből nem emlékeznek addig semmire még ismét meg nem látják egymást és be nem mutatják őket egymásnak. Ekkor viszont az összes elmúlt életük és annak minden eseményére emlékeznek és feléled bennük az egymás iránt érzet olthatatlan szerelem. Egyikük előbb-utóbb elgyengül és tesz valamit amivel újra indítja a reinkarnációs ciklust. Az Istenség ráér, Övé a világmindenség minden ideje, addig játszani halandó életükkel meg nem kapja a lányt. Ám amit egyik halandó sem tud, hogy a sors és az említett Isten fogadást kötöttek és játszanak a pár életével. A sors arra tett, hogy összehozza őket, elvégre az ő szerelmük az égben kötet, addig a már említett Isten szét akarja őket, választani, hogy megszerezze a lányt magának és megnyerje a fogadást is. A történelem során ismét és ismét reinkarnálódnak, egymásra találnak és szerelembe esnek. Ez a szerelem hol rövidebb, hol hosszabb életű hála a sorsnak és a már említett gőgős Istenségnek. Már számolni is alig tudják annyiszor végig csinálták ezt a végtelen és kitörhetetlenek látszó kört, hogy lassan kezdenek bele fáradni.

Hobby: Sportolás, tanulás, mindig más ami éppen az adott korban divatos.

Foglalkozás: Ahogy az élet hozza ha kell tanul, ha kell dolgozik, ha kell harcol, ha kell meghal.

Extrák: Miután visszatér az emlékezete a nagy Ő-vel való találkozás után emlékszik mindenre. A régen tanult vívótudástól kezdve a földművelési tudásig, mindenre.

Képinfo: Egy kedves ismerősöm kereste ehhez a karakterhez több másikkal. Ez az egyik kedvenc képe, ezért is ezt tettem be. ;) (http://pre13.deviantart.net/988c/th/pre/i/2012/313/f/d/mikael_by_elguaricho-d5kiw66.jpg)

Engedélyezve: 2015. 11. 22.

Módosítva: 2015. 11. 16. 23:10:34
Módosította: Lord Label

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).