Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Noah Luca Dawn
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Corn

Kor: 17 év

Külső leírás: Magas (187cm), az átlagnál izmosabb testalkattal rendelkező srác. A haja fekete, de szerinte inkább nagyon sötét barna. Sötét tincseit gyakran fogja össze a tarkóján, mert zavarják. Ennek ellenére nem akarja levágatni. Az arca már-már túl finom, fiatal korában sokat piszkálták emiatt, de már nem nagyon zavarja. A félreértések és apró viták elkerülése miatt gyakran hagyja az arcába lógni a haját, hogy ne legyenek feltűnőek érdekes vonásai. A szeme szürkés-kék, ami így elsőre elég átlagosnak hangozhat, ám igen könnyen el lehet benne veszni. Csak sportcipőt és farmert hord, ha utcai viselet van rajta, de leginkább a sportruházat mutatkozik meg. Ő az a tipikusan sosem fázó fajta, szinte nem is hord kabátot.

Jellem: Erős jellem és nehezen hallgat mások tanácsára, gyakran megy a saját feje után még akkor is, ha a vesztébe rohan. Kissé makacs, szinte mindenen képes civakodni, de ezek nagy részét nem is gondolja komolyan. Kinézete ellenére tud erőszakos és akaratos is lenni. A hangja kissé reszelős, ami kifejezetten elüt a küllemétől. Magasságát is kihasználja; nem tiszteli a személyes teret és sokszor mások fölé magasodik. Mindezek mellett kiváló a humora és szinte képes mindenen nevetni, főleg ha rájön az a bizonyos öt perc. Dilisnek is tartják a csapattársai, ha éppen nem olyan komoly, mint egy hóhér. Úgy ingadozik a hangulata, akár időjárás. Sosem lehet tudni mi következik. Mivel kiadja magából a feszültséget az apró vitákkal és szócsatákkal nem éppen lobbanékony, elég nehéz megbántani és úgy rendesen fölidegesíteni. Talán már a játékban elfoglalt posztja is átvette az irányítást az élete fölött: támad. Nem köntörfalaz, bármire rákérdez és előbb csúsznak ki dolgok a száján mint elkezdene gondolkodni. Ettől nem jön zavarba, már hozzászokott, a többiek is tudják, hogy képtelen titkot tartani mert véletlen úgy is kifecsegi. Néhányan szenilisnek is gondolják, mert nem túl jó a memóriája, de ezt kompenzálja, hogy mennyire spontán, ő a jelenben él és nem emlékezik ebből kifolyólag. Legalább is valami ilyesmi a mentsége, amikor elfelejt valami fontosat. Pontosnak pontos, de ezt inkább a futótehetsége és a szervezőképessége miatt lehetséges. Ha ő valamit tervez, akkor az nem kuszálódik össze a fejében, ezért is jó a csapatstratégiák kidolgozásában. Csípős nyelvű fiatal ember, de nem beszél csúnyán, csak ha szétcsúszott. Tanulni kifejezetten nem szeret, de néha rákényszerül. Elképesztően hamar kezd el unatkozni és a figyelmét is könnyen el lehet terelni a dolgokról. Még is kinek lenne kedve egy felejtős ciklonhoz? Elég sok mindenkinek, Noah imád barátkozni, igazi társasági lény és ha buli van akkor ő is ott lesz. Törődő jellem, ami az otthon töltött évek alatt ragadt rá. Ezért ha összebarátkozik valakivel, azt nem engedi, rögtön kiszagolja ha valami baj van. Könnyen átérzi a helyzeteket és szinte átlát bárkin.

Élettörténet: Cichagoban született február 16-án. Apja Haward vállalkozó, anyja Angie pedig az üzletben segít (ám valójában pszichológus), tehát igen elfoglalt szülőkről van szó. Nem halmozták el első gyereküket figyelemmel, de ez annál szükségesebbé vált, amikor megszületett Sidney, Noah húga három évvel később. Kezdetben a legidősebb gyerek anyja nyomdokaiba szeretett volna lépni, mint pszichológus, de ezt csak ráerőltették. Amint hangot mert adni a saját véleményének, elkezdett röplabdázni; később mint kellett volna. Sok időt töltött a fölzárkózással, a játék volt a mindene. Így hidegült el lassan minden baráti kapcsolata. A középiskola szerencsére változást hozott az életében, mert már egy sporttagozatos iskolába járhatott. Talált barátokat, de sosem nyílt meg az idegenek előtt. Mivel a szülei nem túl gyakran nyüzsögnek körülötte, gyakorlatilag egyedül él.

Hobby: Röplabda, futás

Foglalkozás: Sportoló

Extrák: - Támadójátékos - Az 5-ös mez az övé - Régen rosszul látott, gyakran tolja föl az orrán a nem létező szemüveget - Meglepően jó alvó, bárhol kidől -

Képinfo: A kép nem az én munkám, We heart it-ról származik. ()

Engedélyezve: 2015. 11. 16.
2015. 11. 23.

Módosítva: 2015. 11. 22. 23:06:24
Módosította: Corn

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).