Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dominick Cassar (kitalált)
Kategória: Hentai
Feltöltő: gab287

Kor: 16

Külső leírás: Fiatal, helyes, mondhatni jóképű fiú, egyszerre sugárzik belőle kisfiús báj és férfias vonzerő. Korához képest elég magas, valamivel több, mint 180 cm. Elképesztően izmos, gyönyörű testén hatalmas, a 20-30 éve keményen edző, profi testépítőket megszégyenítő izmok dagadnak. Haja közepesen rövid, kicsit rendezetlen, szélfútta-borzas, világosszőke. Szeme szikrázó kék, képtelenség nem elmerülni bennük, olyan igézően kék. Bőre hibátlan, sima, szinte mint egy lányé, egy két lábon járó testápoló reklám. Szőr csak ott díszíti, ahol tényleg kell. Általában szűk farmereket és pólókat, trikókat visel, amelyek csak még inkább kihangsúlyozzák hihetetlen izmait és más, hasonlóan rendkívüli testi adottságait.

Jellem: Furcsa kettősség jellemzi Dominick-et. Bár megjelenése alapján egy "nagymenő" is lehetne, valójában inkább szerény, szinte már félénk. Mindenkivel nagyon barátságos és nyílt, nem szereti a felesleges játszmákat, és intrikákat. Nagyon nyitott mindenre, minden érdekli. A lányokkal nagyon könnyen kezd baráti kapcsolatot, de nagyon félénkké válik, ha esetleg tovább kellene lépnie, hogy több lehessen, mint barátság.

Élettörténet: Tehetős család egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot, édesapja neves építész, édesanyja sikeres plasztikai sebész. A szülész orvosnak már a világra jövetelkor feltűnt, hogy valami nincs rendben a fiúval, akinek izmai – amiket a méhen belül nemigen használhatott – domborúak és feszesek voltak, eltérően más újszülöttektől. Hat nappal később vizsgálatokkal igazolták a genetikai rendellenesség meglétét. Szülei igyekeztek oly módon nevelni, mintha mi sem történt volna, noha persze megjelenése miatt sosem tudott elvegyülni a többi gyermek között. A testépítéssel nagyon korán, alig 8 évesen került kapcsolatba, de teste soha nem látott módon alkalmazkodott a terheléshez, így szülei nem ellenezték és szakértő személyi edzőt fogadtak mellé. Azóta a testépítés életformává vált Dominick számára. Eddigi élete tulajdonképpen különösebb események nélkül zajlott, bár sokszor vált céltáblájává olyan klikkeknek, akik skalpot láttak a hatalmas izomzatú fiúban. Ezért később, úgy 12 évesen elkezdett bokszolni, hogy megvédhesse magát az önjelölt erősfiúktól. Természetesen a média kiszagolta, hogy ő a világon van, és a rendellenességre még rá is játszik, sokszor szerették volna ilyen-olyan műsorokban mint „szörnyszülöttet” mutogatni, de hiányzik belőle minden ilyen típusú szereplési vágy, és eddig viszautasított minden felkérést. Hívták ketrec harcosnak is, sőt, még sztriptíz táncosnak, és pornó színésznek is, miután egyszer az uszodában egy pornó menedzser felfigyelt a nem mindennapi izmaira, és a több mint feltűnő domborulatra a speedo-jában…

Hobby: Testépítés, boksz, olvasás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Dominick egy rendkívül ritka és különös genetikai rendellenességgel született: a szervezetében inaktív a miosztatin gén, ennek következtében korlátlan mértékben növekedhet és erősödhet izomzata, miközben teste sokkal kevesebb zsírt raktároz el, mint egy átlagos embernél.

Képinfo: A képet "mbbbbb" készítette, de sajnos már törölte magát deviantart-ról... ()

Engedélyezve: 2013. 05. 31.
2016. 02. 25.

Módosítva: 2016. 02. 25. 16:40:48
Módosította: gab287

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).