Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Seth Lesnar
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 24 év

Külső leírás: Magas termet, ám közel sem az a robusztus alkat jellemzi őt, inkább nyúlánk fiú, akinek izmai jól megmunkáltak, de egyáltalán nem dagadnak ki figyelemfelkeltően ruhái alól. Éjfekete szemei vannak, melyekben kékes derengés is fellelhető, ha valaki közelről megszemléli tekintetét. Pupillája olyan, mint a holdtalan éjszaka, vagy mint egy bogár, melynek gyémántos kitinpáncélján visszatükröződik az univerzum kékesen derengő éteri fénye. Nem színtelenül fekete: fátyolosan ott csillog egy távoli égbolt kéksége. A haja dús, s lágyan keretezi az arcát, éppen olyan sötét a haja, a szemöldöke és szempillái, mint éjszínű tekintete. Tejfehér bőre szinte vakít, arcának markáns vonásait ajkainak lágy vonala lágyítja, ám ennek ellenére sem lehetne őt elkönyvelni éppen egy tisztelettudó mintagyereknek, holott pontosan az. Füleiben ékszereket hord, ahogyan a nyakában is ott lóg egy kereszt. Egyedi és ritka eset, hogy ő nem pusztán divat miatt függeszti nyakába, hanem hívőként is tekint magára. Testét több helyen tetoválás futja be, bár azokat jobb szereti elrejteni, már amelyiket tudja.

Jellem: Csendes ugyan, ám a hallgatása annál beszédesebb. Ő az, aki hosszú éveken át elviseli, hogy önző módon kihasználják a kedvességét, de még ennek ellenére sem hagyna magára senkit. Ami azt illeti, túl kedves, túl lojális és illemtudó. Egy világ omlana benne össze, ha bárki is bármi rosszat feltételezne róla és ezt nyíltan közölnék vele is. Az adott hangulata gyakran átragad másokra is, ennek okán ritkán látni őt a már oly jól megszokott régi mosolya nélkül. Nem szokása a társaság középpontjában lenni, de ez koránt sem jelenti azt, hogy az embereket is kerülné, vagy, hogy ne tudná magát belopni mások szívébe pillanatok alatt. Vérbeli nőcsábász, akiért bomlanak még a leghiúbb dámák is. Spontán őszintesége bajba keverhetné őt, ha nem lenne esze arra, hogy szavait mindig pihekönnyű borukba rejtse, és csak úgy ossza meg személyes véleményét. Ha nem emberek között él, hajlamos átmenni gyerekbe, aki él-hal azért, hogy nagy képernyő előtt zombikat gyilkolhasson, nem beszélve a különféle füstölőkről. Kedvessége addig korlátozódik, míg valaki bele nem merészkedik az intim szférájába, de azt sem reagálja túl, mindössze néhány jobb egyenes, és részéről meg van bocsájtva minden.

Élettörténet: Mit is lehetne mondani az ő életéről? Ami azt illeti, eléggé átlagos és meglehetősen unalmas családban nőtt fel, olyanban, ahol soha nem történt semmi izgalmas. Anyja mélységes hívő, aki mellette még vegetáriánus is, így a családját is igyekszik szüntelenül rászoktatni arra, hogy zöldeket egyenek, mert a hús bizonyára borzalmas egészségtelen, és jobb, ha abban a családban soha nem bukkan fel. Ennek ellenére az ember azt hinné, hogy az apja már valamivel normálisabb lesz, ám ez is csalóka, ugyanis napjai nagy részét az öreg, nem, hogy a családja mellett, de még nem is a házban éli le. Van egy másik birtokuk egy csinos kis tavacskánál, és az apja olybá tűnik, hogy végleg odaköltözik minden nyár kezdetekor, ám a hóbortja mindig csak az első fagyig tart. Utána már újra lelkes tagja a családnak. Iskoláit igyekezett mindig elfogadhatóra elvégezni, bár még lelkes tanulása ellenére is nem egyszer előfordult már, hogy becsúszott neki egy-két négyes, de azokért sem kapott különösebben nagy leszidást. Az idők folyamán azonban Seth is úgy tűnt, megfeledkezi a családjáról és apja nyomdokaiba lépve hosszabb időket tölt távol a családi fészektől. Bár neki mindenképpen jobb és elfogadhatóbb indoka volt rá, ami nem más, mint az egyetem, a tanulás és az, hogy elkezdje végre a saját életét, aminek a legjobb barátja is a részese. Kettejük között gyakorta adódnak kisebb-nagyobb összeütközések, mikor valami nem egészen úgy alakul, mint ahogyan azt ők szeretnék, és javarészt mindig Seth az, aki enged, ugyanis Vincent nem ad más lehetőséget neki. Tisztában van barátja életmódjával, zavarja is, de egyenlőre még nem jutott el arra a pontra, hogy drasztikusabb megoldásokat tegyen annál, mint időnként egy alapos fejmosás.

Hobby: Füstölők, PSP játékok, zongora

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Uni /// A legelső tetoválását fogadásból varratta magára, a többit meg már ő sem tudja pontosan, miért /// Megrögzötten nőpártinak tartja magát, de a fél kezét odaadná a legjobb barátjáért /// Ritkán zongorázik, és azt is csak füstölő mellett hajlandó, mert állítása szerint csak úgy tudja magát igazán átengedni a zenének /// Hajlamos a fengsuji szerint rendezkedni a lakásban /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Deviantart. ()

Engedélyezve: 2015. 11. 06.

Módosítva: 2015. 11. 06. 15:10:35
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).