Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vincent Goldwin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 23

Külső leírás: Magas testalkatú, sovány srác. Izomzata nem feltűnő, ugyanakkor nem is elenyésző. Inkább mondanám szálkásnak, semmit durvának, avagy szelídnek. Platinaszőke haja veleszületett ismertetőjegye. Ezt nem hajlandó senki kedvéért sem más színre cserélni. Nem mintha különösebben szeretné, de épp elég feltűnő ezzel a majdnem fehér, kócos fejjel. Nem szeret fésülködni. Szemei jeges kékek, íriszei nagyobbak az átlagnál, és ettől az embernek olyan érzése lesz, mintha Vin belelátna a lelkébe. Szempillái is kócosak, de hosszúak és dúsak. Szemöldöke valamivel sötétebb színű hajánál. Bal szeme alatt egyetlen anyajegy képez kontrasztot hófehér bőrével szemben. Orra keskeny és kissé fitos. Apai dédapja ágán német származású, valószínűleg ez a gén ütött vissza szőke haját és kék szemeit tekintve. Arcáról soha nem lehet leolvasni az érzelmeket. Olyan, mintha egy agyonnyűtt viaszmaszkot néznél, és ez kényelmetlen érzés. A hét minden napján levertnek látni, szemei alatt nagy táskák, vagy sötét karikák. Olykor meg sem tud állni a saját lábán. Hanyag öltözködés jellemző rá a leginkább. Füleiben egy-egy fültágító, nyelvében pearcing, és számos tetoválással is büszkélkedhet. Szájából az esetek hatvanöt százalékában cigi lóg.

Jellem: Igazi bajkeverő. Nem hajlandó megfelelni szülei követelményeinek, akik egyébként sem figyelnek oda rá. A balhéival és az engedetlenségével próbálja felhívni magára a figyelmet. Bár ez meglehetősen gyerekes dolog, valamilyen szinten érthető is. Olyan gyermekkora volt, melyet nem sokan kívánnának maguknak. Szülei a munka foglyai voltak, nem volt idejük vele foglalkozni. Vincent hiába próbált közeledni feléjük, rendszerint elküldték, lerázták valamivel. Ez után jöttek az iskolai verekedések, a lógások, és a vandalizmus. No meg a rossz társaság. A szófogadó, kétségbeesett kiskölyök egy igazi "bandavezérré" változott át. Nem egyszer kötött ki a rendőrségen. Szülei pedig csak azért voltak rá dühösek, mert miatta félbe kellett hagyniuk a munkát. Sokszor elgondolkozik rajta, hogy azok az emberek, akiket a szüleinek nevez minek vállaltak annak idején gyereket, mikor semmi idejük nincs rá. A gimis éveket végig bukdácsolta, bár koránt sem azért, mert ostoba. Ha egy kicsit is odafigyelne, borzasztóan jó eredményeket érne el. Rendkívül jó a felfogó képessége és a helyzet felismerő készsége. Ám saját lelkének posványába sűlyedve nem aknázza ki az előnyeit. Jelenleg remek úton halad lefele az önpusztítás lépcsőjén. Makacssága miatt senki nem tud a lelkére beszélni. Neki aztán ne mondja meg senki, mi a helyes és mi nem. Minél inkább tiltják valamitől, ő annál inkább azt csinálja. Mostanában sokszor keveredik verekedésekbe, és sokszor köt ki kórházban ilyen-olyan sérülésekkel. Sajnos nem veti meg a szenvedélybetegségeket sem legyen szó dohányzásról, vagy alkoholfogyasztásról, de küönböző tudatbefolyásoló szereket is kipróbált már.

Élettörténet: Apuka egy nagymenő szoftvercégnél dolgozik. Anyuka nevelési tanácsokat ír egy magazinnak. Egyszóval mindkét szülő borzasztóan elfoglalt. A kicsi Vincent pedig nagyon egyedül érzi magát. Hiába a temérdek játék és miegymás. Hiszen bármit megkap, amit csak akar... Kivéve a szüleit. Egyre akaratosabb, egyre vadabbul követeli meg magának a családi szeretetet, de mindhiába. Aztán hirtelen eltelik gyűlölettel. Mindent gyűlölni kezd, ami a felnőttekhez, ami a szüleihez tartozik. A viselkedése gyökeresen megváltozik. Visszaszól a tanároknak, magasról tojik az iskolai szabályzatra. Lógni kezd. Elkeveredik egy igen rossz hírű társaságba, és viszonylag hamar az élre tör. Ezek után már közterületet is rongál, sőt mi több: betörnek egy játékterembe és eltulajdonítják az aznapi bevételt. Bár ez volt az utolsó csepp a pohárban a szülei részéről. Előbb a válást intézték el, mert már nem győztek ujjal mutogatni egymásra, hogy ki miatt lett ilyen a gyerek. Aztán egyiküknek sem kellett, szóval a frissen érettségizett kölyök az utcára került. Szülei figyelmeztették, keressen magának egy egyetemet és tanuljon valamit, hogy boldoguljon az életben; a pénz miatt ne aggódjon, majd ők fizetik, csak föl ne bukkanjon többet az életükben. Ekkor lépett közbe Seth - Vincent legjobb és leglojálisabb barátja, akivel már kölyök koruk óta egy húron pendültek - és felajánlotta neki, hogy költözzenek egy közös lakásba. Mind a ketten egyetemisták lesznek, Vin szülei részéről az albérlet sem jelentett gondott, vagyis annak a fizetése. Tehát a két srác az egyetem közelében lakik egy kényelmes kis lakásban. Persze itt még nincs Happy End. Ahogy a mondás is tartja: lakva ismerszik meg az ember. Vincent természete koránt sem kompatibilis Seth-ével. Az teljesen más dolog volt, hogy barátokként állandóan együtt lógtak, de együtt vállalni a házvezetést, egészen más. Sokszor kerül közöttük alkalom szóváltásra, rendszerint Vin makacssága miatt. Elvárja Seth-től, hogy ő takarítson, mosson, mosogasson, és hogy kibújhasson ezek alól sosincs otthon. Egy-egy veszekedés után is rogtön lelép valamerre. Mostanában pedig gyakorlatilag már csak aludni jár haza. Gyengéd érzelmeket táplál Seth iránt, többet is, mint ami egy barátságba beleférne, de már azelőtt lemondott róla, mielőtt bármi is történt volna közöttük. Egész életében csak az elutasítás vette körül, soha nem szerették viszont és meg van győződve róla, hogy soha senki nem is fogja őt elfogadni és szeretni.

Hobby: -

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Uni karakter * Szeret az erkélyen dohányozni és nézni a naplementét. Ilyenkor gyűlöli, ha valaki megzavarja. * Mindig meztelenül alszik, már ha egy-egy átvedelt éjszaka után még képes levetkőzni, mielőtt az ágyba zuhanna. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2015. 11. 06.

Módosítva: 2015. 11. 05. 20:55:24
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).