Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Turonborn (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Morticia

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Népéből is kimagaslik megjelenésével. Arca emberi szemmel nézve gyönyörűnek számít, makulátlan bőre, teljesen szimmetrikus arcának köszönhetően az ellentétes nemnél sikert arat, ahogyan aranyszín, selymesen lágy, csípőig érő hajzuhatagával is. Szemei a tavaszi, tiszta égbolthoz hasonlatosak. Füle, mint népéből mindenkinek, hegyesebb, mint az embereké és a hobbitoké. Öltözékében igen kedveli az ezüst árnyalatait, cipőviselésben pedig a könnyed topánokat részesíti előnyben. Ruganyos, hajlékony, karcsú, elegáns. Hangja kellemesen lágy, búgó, dallamos. Magassága nem kiemelkedő népének léptékével mérve, azonban magasabb, mint az emberek általánosságban. Ékszereket egyáltalán nem hord, ahogyan haját is mindig kiengedve hagyja.

Jellem: Mindenki, aki először pillantja meg, csalfa képzeteket állít fel magában. Hiába a bájos külső, a szinte el nem tűnni látszó, kedves mosoly, a belső teljesen mást rejt. Ellentétben a tündék legtöbbjével, főleg a lórieni erdőtündékkel, nem dalol sokat, a mulatságokon inkább külső szemlélő, beszélgetésekben a hallgató fél. Sokan kerülik, mondják, kórság lett úrrá rajta, pedig erről szó sincs. Szinte a legöregebb tünde Középföldén, ennek köszönhetően oly’ sok szörnyűséget átélt, hogy a lelke képtelenné vált a megtisztulásra, megújulásra. Nem mogorva vagy barátságtalan, inkább magának való, aki több örömét leli a fákkal töltött percekben, mint fajtársai monológját hallgatva. Erős, megbízható, hidegfejű jellem, ennek köszönhető magas rangja az erődtündék között. Nem csupán a sereg vezére, hanem tanácsadó szerepet is betölt Galadriel és Celeborn köreiben. Hűsége nem ismer határokat, akinek azt felajánlja, élete végéig számíthat rá. Aki szán arra időt és energiát, hogy beszédre bírja és meghallgassa, temérdek tudással, fantasztikus történetekkel gazdagodhat. Nehezen barátkozik, azonban nem lehetetlen feladat a kegyeibe kerülni, szimplán türelmesnek kell nyilvánulni, illetve természetesen kitartónak. Tapasztalatainak köszönhetően kissé bizalmatlan, gyanakvó, de ez azok után, ami vele történt, teljességgel érthető. Becsületes, talán túlságosan is az, mégis, nem róható fel ez neki negatív jelzőként. Hihetetlenül udvarias és segítőkész, azonban mástól nem szívesen fogad el semmiféle segítséget. Korának köszönhetően rendkívül művelt, szinte minden témakörben van ismerete, a fegyver – és ékszerkészítés terén, illetve a történelemben pedig kimagaslóan jártas. Fajtársaival ellentétben nem veti meg a többi nép képviselőit, még a törpöket sem, pedig velük évszázadok óta rossz a viszony. Imádja a zenét, kedvenc hangszere a hárfa. Szabadidejében szívesen járja az erdőt, hallgatja, amit a fák, állatok suttognak. Ezen kívül sok időt tölt a könyvtárban, leghőbb vágya egyszer eljutni az Utolsó Meghitt Otthonba, mivel hallott Elrond legendás tárházáról.

Élettörténet: A másodkor hajnalán született, azon esztendőben, amikor Amdír megérkezett a Ködhegység nyugati oldaláról, majd pedig a vezetőjükké vált. Szülei, amennyire tehették, boldogságban nevelték, mégis gyermekkorára rávetült Szauron sötét uralmának árnyéka. Amint elérte a tíz esztendős kort, heves érdeklődést kezdett mutatni a történelem és a fegyverek iránt. Mivel apja nem látott ebben semmi kivetnivalót, oktatót fogadott mellé. Hamarosan kiderült, remek diák, akire még Amdír is felfigyelt. Férfivá válásának évében érkezett meg otthonába Galadriel és Celeborn, akik Eregion bukása után otthontalanná váltak. Amdír összefogott a másik sinda nagyúrral, Oropherrel. Hadsereget állítottak fel, ahol Turonborn tiszti szerepet látott el, majd csatlakoztak az Emberek és Tündék Utolsó Szövetségéhez. Szauront legyőzték és ekkor alapították meg az északi és déli erdőségeket a Ködhegység keleti oldalán, az Anduintól nyugatra és keletre. Újra békesség és nyugalom költözött otthonába, hosszú-hosszú esztendőkön át. Turonborn továbbképezte magát, minek köszönhetően hamarosan az uralkodó személyi testőrévé és bizalmasává lépett elő. Azonban a béke tiszavirágéletűnek bizonyult. Szauron szelleme visszatért, s megrontotta a Bakacsinderdő déli részét, a sötét teremtményekkel vívott folyamatos harc veszteséget, fájdalmat szült. El kellett hát újra hagynia otthonát, népével nyugatra vándoroltak. Átkeltek az Anduinon Amrothtal, Amdír fiával, aki kedvesének, Nimrodelnek a keresése közben örökre eltűnt. Ekkor vált vezetőjükké Galadriel és Celeborn. A tündekirálynőnél lévő gyűrűnek köszönhetően otthonukat elkerülte a halál, újra békesség, boldogság köszöntött a népükre. Galadriel látta a fiatal tündében rejlő lehetőségeket, így hamarosan újfent az uralkodói házba költözhetett, régi posztját visszakapta, azonban immár új uralkodójánál. Lelke ekkortájt kezdett megkérgesedni, szeméből eltűnt a tűz, helyét átvette a nyugalom utáni vágy, a veszteségek okozta fájdalom. Mikor a Gyűrű Szövetsége ellátogatott Lórienbe, érezte, újra eljött az idő, amikor szükségessé válnak a fegyverek, amikor aratni fog a halál. Részt vett a Gyűrűháborúban, majd pedig az utána következő tisztítási hadjáratokban. A negyedkor hajnalán Galadriel visszahajózott Valinorba, Celeborn pedig összefogván Thranduillal megalapította az Új Tünde Királyságot, mely magába foglalja az egész Bakacsinerdőt. Turonborn ekkor látta elérkezettnek az időt arra, hogy továbbálljon. Mindenki, akit valaha szeretett meghalt avagy átkelt a tengeren. Ekkor találkozott össze Thranduil fia Legolassal, akivel hamar sikerült szoros barátságot kialakítania. Az ifjú tünde herceg megkérte, segítse küldetésében. Vissza szeretné foglalni Ithiliát, megtisztítani az ott maradt, kevéske, mégis erős homálytól. Turon azonnal igent mondott, pedig magában megfogadta, miszerint a kardjai örökké a hüvelyükben maradnak.

Hobby: Séta az erdőben, olvasás, hárfán játszani

Foglalkozás: Személyi testőr és tanácsadó

Extrák: Foglalt Last számára***J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura trilógiának kitalált karaktere. *** Élesen lát a sötétben, a léptei hihetetlenül könnyedék.***Nem öregszik és nem ismeri a betegséget.***

Képinfo: Nem saját kép ()

Engedélyezve: 2015. 11. 05.

Módosítva: 2015. 11. 05. 17:53:23
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).