Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alice
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Haja az évek folyamán sosem látott ollót, így vad, koromfekete hullámokban omlik le vállára, majd onnan tovább, egészen combjáig érnek gyönyörű tincsei. Szemeiben a gonoszság ki nem égő lángja gyúlik, ki csak beléjük néz, tekintete bennük ragad. Mosolya idegtépő, sunyi, hófehér fogai kivillannak mögüle, akárcsak a csillagok. Ajkaira olykor vér fröccsen, hagyja rajta díszelegni elrettentésképp. Magas (nagyjából 173 cm), vékony alakkal és nagy mellekkel büszkélkedhet. Amit elsőnek észrevesz rajta az ember, az hatalmas, felete markolatú, éles pengéjú katanája, melyet szinte állandóan a kezében hord. Az emberek elijesztésére szolgál vér áztatta fekete ruhája is.

Jellem: Évek alatt ridegsége és komorsága töretlen maradt. Nagyon ritkán mosolyog, ezt sem ember, hanem annak halála idézi ezt elő. Hidegvérrel legyilkol minenkit, aki az útjába áll, nem érdeklik a következmények. Nincs, mi ítélkezzen felette, így lényegében azt csinál, amihez kedve szottyan. Nincs senki, aki jobb belátásra tudná bírni: családja már nem törődik vele, szerelme pedig sosem volt. Makacs, mindig a saját feje után megy. Igyekszik kerülni a kapcsolatot a jó oldallal, a valódi Alice-ban ellenségét látja, kivel minden áron végeznie kell.

Élettörténet: Csodaország sötét kincseként született, az ország legeldugottabb és legveszélyesebb környékén. Szülei lázadó életmódra nevelték, az egész család ellenkezett a királynő által kibocsájtott rendeletekkel, háborút és gonoszságot ültettek gyermekükbe. Alice-t az eredeti szöges ellentétének képezték, fegyvereket nyomtak a kezébe, elzárták minden jótól, az erdő világos részére sosem szabadott mennie. Kardjait az erdő fáin élesítgette, gyermekként ez volt minden elfoglaltsága. Idővel a virágok elhervadtak körülötte, az ágak maguktól meghajoltak előtte, a sötét oldal lakói pedig egyfajta királynőként kezelték. A szétszakadt országrészeket elválasztották egymástól, a világos oldal igyekezett titokban tartani a sötét oldalt, ám a rosszak egyre inkább kezdtek "kivirágozni", már amennyiben a véres ösvényeket annak lehet nevezni. Alice azonban megszökött a felelősség elől, a sötét oldal irányítását átadta apjának, nem engedte beskatulyázni magát. Búcsút intett hát a trónnak - ezzel egyúttal szüleinek is, az erdőbe vonult. Mindenki csak találgatja, miért tette. Netán a hatalom szállt a fejébe? Esetleg történt családon belül történt valami, ami távozásra késztette? Örök rejtély maradt a mai napig is.

Hobby: teázás, kardforgatás

Foglalkozás: -

Extrák: Az alapot az Alice Human Sacrifice adta, azonban teljesen saját karakter.*** Ahol jár, romlottságának köszönhetően nem élnek meg a virágok.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ~ ()

Engedélyezve: 2015. 11. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).