Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alexander Montgommery
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 21

Külső leírás: Középmagas, vékony testalkatú fiú. Vállai, csípője keskenyek. Járása finom, a háta mindig egyenes, tartásában nincsen kivetnivaló. Anyja fojton eteti, mert úgy gondolja, fia túl sovány és beteges. Szerencsétlenségére Alex nem hízik, bár egy ideje már megállt a növésben. Sápadt bőrű arcát kócos, barna haj keretezi, melyet hiába fésül, nem engedelmeskedik neki. Szomorkásan csillogó szemei sötétszürkén tekintenek a külvilágra, ezt kiemeli lágy ívű szemöldöke. Vékonyka orrnyerge tökéletesen beleillik arcának harmóniájába. Szép arca van, vonásai finomak, lágyak, gömbölydedek. Még látszik rajta, hogy nem egészen érte el a férfikort. Finom puhaságú arcán még csak a borosta első hírnökei sem ütötték fel a fejüket. Ajkai vékonyak, majdnem színtelenek. Gyönyörű mosolya van, bár ritkán látni mosolyogni. Öltözéke mindig elegáns, anyja révét sokad ad a megjelenésre, bár ragaszkodik az álltól kézfejig érő, mindent takaró darabokhoz, mert szégyelli vékonyka alkatát.

Jellem: Általában visszahúzódó természetű, társaságban feszélyezve érzi magát; ebből kifolyólag pedig eléggé szétszórt és ügyetlen típus. Görcsösen meg akar felelni szülei magas elvárásainak, még akkor is, ha a lelke mélyén írzi, hogy egyáltalán nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. A maga szeleburdi módján igyekszik, de szinte az összes erőfeszítése kudarcba fullad. Mégis elég erős akaratű ahhoz, hogy ne adja fel, és ne mondjon le arról, amit egyszer a fejébe vett. Vagy így, vagy úgy, de mindig megvalósítja a terveit. Az esetek többségében meghúzza magát, hogy ne keltsen feltűnést, ne szúrjon szemet senkinek. Mindezek ellenére, ha kell meg tudja védeni magát. Hangját csak akkor emeli fel másokkal szemben, ha úgy érzi sarokba szorították, azonban rögtön utána bocsánatot is kér az illetőtől. Udvarias figura, akibe már gyerekként beleverték az illemet és az erkölcsösséget. Eléggé merev, nehezen enged fel. Nem valami határozott és könnyű elbizonytalanítani. Nem beszél sokat, azt is csak halkan. Ha leszidják még azért is képes bocsánatot kérni, hogy megszületett.

Élettörténet: Közép nemesi családba született a XVIII. század vége fele egy isten háta mögötti településen, ahol a házak magasak, fából készültek és nyikorognak a szélben. Az utcák keskenyek és bokáig lehet gázolni az éjjeliedények tartalmában, s térdig az elviselhetetlen bűzben. Egy olyan idilli helyen él, ahol már senki nem csodálkozik azon, hogy a patkány kergeti a macskát. Egyetlen gyermek volt a családban, sem idősebb, sem fiatalabb testvére nem született, mégsem kényeztették el. Szülei igencsak konzervatívak és szigorúak voltak vele szemben, mindent ráerőltettek. Vasmarokkal tartották a gyeplőt, míg a fiú kénytelen volt mindent megtanulni, amit az orra alá dugtak. Ez sokszor kínkeservesnek bizonyult, mert a fiú inkább volt álmodozó, mint matematikus. Inkább olvasott kalandos regényeket, mint a számok hosszú és végtelen sorát. Széles érdeklődési körének köszönhetően vált tanulttá és intelligenssé. Szigorú neveltetésben részesült, mindig elnyomták. Saját akarata soha nem lehetett. Teljesítenie kellett, amit elvártak tőle. Így lett belőle könyvelő, mint ahogyan apja is könyvelő volt. A férfi szerzett neki munkát az apró városka polgármesterénél. Mivel húszéves korára nem talált magának menyasszonyt, szülei -főként édesanyja- elhatározták, kerítenek neki egyet. Az asszonynak nem is akárkire fájt a foga. A polgármester lányát szánta a fia mellé. Ezzel azt akarta elérni, hogy családjuk feljebb lépjen egyet a ranglétrán, s hogy jövedelmük és vagyonuk gyarapodjon a frigy által. Alex eleinte tartott a dologtól, de aztán találkozott szülei kiszemeltjével, kibe első látásra beleszeretett. Az esküvő napjának kitűzése után egyre csak azon volt, hogy magán a ceremónián ne szúrjon el semmit, így hosszú sétái során buzgón gyakorolta az esküt, melyet le kell tennie majd az esküvő napján.

Hobby: Sétálgatni a szabadban

Foglalkozás: Könyvelő

Extrák: Eleinte a rovargyűjtés volt a hobbija. Erre édesanyja rájött, és elégette az összes rovartetemet. Egyedül egy hatalmas fecskefarkú lepkét hagyott meg, melyet Alex bekereteztetthetett és kirakhatta hálószobája falára. * Nem szeret fázni, ezért a telet is utálja. Kedvenc évszaka ebből adódóan a tavasz, mikor minden virágba borul és langymatagon fújdogál a szél.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (Lehanan)

Engedélyezve: 2015. 10. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).