Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Demetria Holmes (Demi)
Kategória: Yuri
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: 25

Külső leírás: Szemüvege mögött csillogó fekete szemei rejtőznek, melyek elszántságot és jókedvet tükröznek. Telt ajkai felfelé görbülnek, főleg akkor, ha ezt a mosolyt viszontlátja vendégei arcán. Fekete haját saját maga vágja, jól bánik az ollóval, tépett fazonúra alakítja, melyet néha feltupíroz. 173 cm-es, persze a magassarkúkkal ő is trükközik rendesen. Nincs épp topmodell alakja, mellei és feneke igencsak lapos, kicsit görbe a háta. Öltözetét illetően sem túlzottan feltűnő: csőfarmer, kedvenc fekete pólója, piros magassarkú, esetleg körsál, és kész is. Keze ügyében mindig ott egy vázlatfüzet, benne a legújabb ötleteivel. Kiegészítőnek csupán egy nyakláncot visel, melyet anyja hagyott rá.

Jellem: Rendkívül kreatív személyiség, fantáziája nem ismer határokat. Mindig van valamilyen ötlete, melyet azonnal meg akar valósítani, kész energiabomba. Nem tud megülni a hátsóján, szörnyen viseli az unalmat. Nagyon jó alvó, ami az egész napos pörgésnek köszönhető. Nagyon törődő és kedves, néha már-már anyáskodó. Durcizni rengeteget szokott, persze csak apró hülyeségeken sértődik be. Határozatlan viszont, gyakran kételkedik, hogy valóban jó munkát végzett-e. 18 éves korában jött rá, hogy saját neméhez vonzódik, volt 1-2 kapcsolata, de végül mindegyik véget ért.

Élettörténet: Viszonylag szegény családba született bele, egy szép márciusi napon. Édesapja még Demi születése előtt meghalt, sajnos nem láthatta kislányát. Pont egy évvel azután, miután a lány megszületett, az égből cseresznyefájuk virágai kezdtek el hullani, azelőtt pedig ilyenre nem volt példa. Demi ebből tudhatta, hogy édesapja így kívánt neki boldog születésnapot. Ez évről évre megismétlődött, ilyenkor Demi mosolyogva gondolt sosem látott apjára. 16 éves korában a lánynak ismét gyászolnia kellett: édesanyja súlyos beteg lett, majd pár hónappal rá ő is távozott az élők sorából. Anyja halála után bátyjához költözött, aki egy tetoválószalont üzemeltetett ott. A lànynak naguon megtetszett, és mivel volt hozzá tehetsége, bátyja felfogadta segédjének. Pár évvel későb pedig megnyitotta szalonját, mely a "To the Sky" néven fut a mai napig is.

Hobby: rajzolás, olvasás

Foglalkozás: tetoválóművész

Extrák: Ajka felett találhatő egy kis anyajegy. *** Szabadidejében egy galériában segít be. *** Van három macskája, akiket az utcáról fogadott be. *** Tetoválásait bátyja készítette. *** Passzív fél.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ~ ()

Engedélyezve: 2015. 10. 30.

Módosítva: 2015. 10. 30. 15:07:29
Módosította: Kikyou-chan00

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).