Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hanamachi Meiko (kitalált karakter)
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: emberi évkben 18

Külső leírás: Hosszú szőke tincsei lágyan omolnak vállára, általában egy laza copfba kötve, oldalt összefogva - nagy ritkán helyez bele csak díszeket. Csillogó szemeiről az embernek elsőnek a csordogáló méz jut eszébe - már ha nem épp a vér színében pompáznak. Tekintete hucunt, magával ragadó. Arca szép, gyermekies hatást nyújt neki, pedig már jó rég maga mögött tudhatja a gyermekéveket. Karcsú alakkal büszkélkedhet, ami nem csoda, régen rengeteget táncolt. Bőven megüti az átlag magasságot, 175 cm-esre nőtt. Ruházhatát illetően a fekete-fehér kombinációja jön be neki, a goth lolita stíllus alap számára.

Jellem: Gyermekkora óta nem sokat változott a viselkedése. Még mindig olyan bizonytalan és magának való, mint akkor. Olyan, akár egy rózsa: törékeny, de ha szeretetet kap, meghálálja azt. Rideggé vált, mert e­gy kevésbé tudnak neki fájdalmat okozni. Senkinek sem nyílik meg igazán, egyedül csak Ichijou-val beszél, Kanamét nem akarja fárasztani a gondjaival. Nem szívesen emlékszik vissza múltjára, utálja, ha azt feszegetik. Nem kifejezetten ingerlékeny, de azért feldühíteni sem érdelmes. Szereti a háttérből figyelni az eseményeket, nem igazán vágyik a csillogásra, hisz emiatt veszítette el egykori "barátait".

Élettörténet: Gyermekkora óta rajong a művészetekért, már (emberi években) 3 éves korában saját maga szórakoztatására dalokat szerzett. Korán magához ragadta a ceruzát, mellyel verseket írt, gyermekszobája akkoriban szinte csak ezekkel volt tele. ɉdesapja világhírű zongorista, anyja szintén csak igen népszerű énekesnő volt. Két nővére modellként dolgozott. Semmiben sem szenvedett hiányt, családjának mindenre volt pénze. Meiko azonban magányos volt. A tehetsége miatt mindenki beképzeltnek és nagyravágyónak tartotta, nem volt egy igazi barátja sem. Aki szóba álllt vele, az is csak a pénze végett tette. Magányos gyermekkora végén elhatározta, hogy bebizonyítja, hogy nem minden a pénz és a csillogás. Felvételt nyert az elit Cross Akadémiára, itt folytatja jelenleg is tanulmányait.

Hobby: versírás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Nemes vámpír.*** Megszállottan rajong az eperért. *** Verseihez általában múltjából merí­t inspirációt. *** Gyűjti a viktoriáus kori kiegészí­tőket. *** Rokonságban áll Hanabusával.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ~ ()

Engedélyezve: 2015. 10. 30.

Módosítva: 2015. 10. 30. 15:09:50
Módosította: Kikyou-chan00

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).