Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hanzal
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: Körülbelül hatezer éves

Külső leírás: Nem oly magas, mint azt egy démontól elvárná az ember, azonban bőven nem sorolható az alacsonyok közé sem. Átlagmagasságával s átlagtestével talán maguk az emberek se feltételeznék róla, hogy démon. Bőre haloványrózsaszín, nap nem fogja, seb nem marad meg rajta, semmi nem tarkítja. Egyszerűen tökéletesen sima. Izmai talán csak a látványért domborodnak egy cseppet, ugyanis az ember feletti ereje nem onnan ered. Haja vad külsőt kölcsönöz neki korallkék színével. Fazonja is kirívó, egyik oldalt rövidre nyírt, a másikon pedig lapockája alá omlanak a selymes tincsek. Szemei még világosabb színben rikítanak, topázkék íriszeiben mindig ott csillog egyfajta kegyetlenség. Füle hegyes, orra arcához képest kicsit nagyobbacska, ajkai teltek. Szemfogai hosszabbak, de egyáltalán nem vámpírosan. Testét több helyen is piercingek borítják, sőt, egy ősidőkből származó fültágítója is akad. Ezeken kívül ékszert nem hord, ruhája is fekete bőr felső és nadrág, fekete bakanccsal.

Jellem: Egész lényét átjárja a kegyetlenség fülledtsége, melytől minden jóravaló ember hátán végigfut a hideg. Kegyetlensége nem ismer határokat, vérszomja messze földön volt híres s ha alkalma van rá, ezer örömmel csillogtatja. Imádja, ha a másikat szenvedni látja, de ő maga nem ad okot erre. Lenézi az embereket, mert ők maguk teszik fajtársaik életét szörnyűbbé, ők maguk táplálják saját gyűlöletüket. Sose tudna egyetlen egyet se megsajnálni, s biza, nem is teszi. Forróvérű, azonban a legtöbb esetben ügyesen tudja érzelmeit palástolni. Szavaival bárkit rávesz a legkegyetlenebb dologra, prédikálásai pedig sok önbizalmat tudnak az embernek adni… bár nem a legjobb értelemben. Hanzal sosem a jó jellemvonásokkal rendelkező lények táborát gyarapította, de igenis akad neki. Hihetetlenül intelligens és művelt, tudásszomja kimeríthetetlen. Nehéz követni gyors eszét, főleg ha ravaszsággal kombinálja. Igaz se együttérzés, se megértés nem szorult belé, de segítőkészsége, még ha csak az alkunak hála is, bőven megér egy-két szép szót.

Élettörténet: Szülőhelye, mely nem köthető össze a születés ama formájával, mit mi emberek ismerünk, a Nílus völgye, ami az egyiptomi civilizáció bölcsője is egyben. Ő maga a Nagada-kultúra alatt lépett a földre, hogy az emberi gyarlóságból táplálkozva töltse be feladatát. A korai évszázadai alatt még igen jelentéktelen apróságok miatt kötöttek vele alkut az emberek, rengeteg lelket zabált fel. Ahogy jött az Ókori Egyiptom korszaka, úgy nőtt a hírneve és áldozatainak száma. Imádta a Krisztus születése előtti évezredeket, dúskált a lelkekben. Valahogy az akkori gondolkodásmód s hagyományok jóval közelebb álltak a szívéhez. Azonban a sötét középkorral se akadt igazán baja, imádta a kapzsi bíborosokat, a nem elég hatalommal rendelkező földesurakat s királyokat, de a minden lében kanál kereskedőkre panaszkodhatott volna. Évezredek alatt hihetetlen mennyiségű tudást és lelket szívott magába, azonban ahogy jött a felvilágosodás kora, amivel a hívők száma is csökkent, úgy köszöntött rá a böjt időszaka. Az elmúlt kétszáz évben ha húsz áldozata akadt, s az ezredforduló óta biza egy sem. Szomjazik a kegyetlenségre, éhezik az emberi lélekre. Megidézésének ősi rituáléja már lassan a múlté lesz az internet technikájával. A könyv, melyet több száz nyelvre lefordítottak az idő vasfoga áldozata lett, a papírjai megsárgultak s lassan elvésznek. Itt-ott antikváriumokban fellelhető egy s kettő. A legtöbb ember tartalmát érthetetlennek találja, akik pedig megértik, vagy butaságnak találják, vagy felfogják veszélyes kilétét. Körülbelül hétszáz körül alakult is egy titkos társaság, akik az írásos emlékeket a lélekfalókról szisztematikusan próbálták kiirtani. Úgy tűnik a küldetésük lassan a végéhez közeledik.

Hobby: Lustálkodás, az élet újdonságainak megtanulása, s igazából minden kegyetlenség, amit az ember el tud képzelni.

Foglalkozás: -

Extrák: A démonok közé tartozik, s azokon belül is a lélekfalók kicsiny táborát gyarapítja. Az elsők között lett megteremtve az emberi kegyetlenségből, így igen nagy neve van a „testvérei” között is. *** Nem sokat tudni róla azon kívül, hogy kell megidézni. Fontos, hogy a szerződés alapja a bosszúálló/kívánó vére. Ez ad erőt neki arra, hogy testet öltsön, ami elsőnek csak egy csontváz. Ezután táplálkoznia kell, méghozzá emberi húst. Testet öltése pár napot vesz igénybe, azonban a mágikus erejének felélesztéséhez ártatlan lelkű vagy testű emberi lényt kell elfogyasztania. Kissé groteszk, hisz ő maga a kegyetlenségből született. Miután az alku tárgya bevégeztetett, a z emberi lelket felfalva, magába olvasztja azt. *** Több néven is ismerik, minden kultúra adott külön nevet neki. Ő a Hanzalt szereti a legjobban, így ezt tartotta meg. *** Képes az elfogyasztott lelkeknek az alakját felvenni, így be tud olvadni a környezetébe. Hisz nem palackban, könyvben vagy ládában tengeti napjait két feladata között. Közöttünk jár és kél, tanul és művelődik. *** Bisexuális, de mindig ő van felül… ha netán úgy akadna.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2016. 02. 06.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:27:05
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).