Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eranihr
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 863

Külső leírás: Örökké fiatal és örökké gyönyörű. Ezt gondolnánk róla. Természetesen rajta is fog az idő kereke, mégis sokkal lassabban öregszik, mint a halandók. Alakja karcsú, magas, kecses, nyúlánk. Izomzata szálkás, mégis szelíd. Járása előkelő, léptei megfontoltak. Vállai arányosan szélesek testéhez mérten, csípője keskeny. Vonásai még Leonardo festményeit is megszégyenítik. Olyannak tűnik, mint egy mesterember életének fő műve; mint egy gondosan, szerető kezekkel készített porcelánbaba. Metsző, már-már jegesen ezüstszín tekintete mégis elárulja, hogy nem egy naiv bábuval van dolgunk. Ha valaki a szemeibe néz, láthatja egész életének a történetét, mégsem tud meg róla semmit. Orra keskeny, vonásai lekerekítettek, bár álla kissé hegyes. Ajkai igézően csábítóak. A haja ónix fekete, egészen lapockája aljáig ér. Fejének díszeként két szarv foglal helyet, melyek belegabalyodni látszanak fekete hajába. De ha a megjelenése mégsem lenne elég a bámészkodóknak, Eranihrt folyton körbelengi valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan felhő, amitől még a tiltakozó felek térdei is megremegnek. Egész lényéből sugárzik a szexualitás, mely se perc alatt bárkit rabul ejt. És ha megszólal, akkor a legkeményebb szívű ember is aláveti magát a varázsának. A halandók világában természetesen szarvait elrejti és hosszú haját általában tarkóján egy copfban fogja össze. Ruházata változó, mindig az aktuális áldozata igényeihez igazítja ruhatárát.

Jellem: Ha kell, ő a legromantikusabb herceg a világon. Ha kell, ő a legaljasabb ügyvéd. Ha kell, ő a legédesebb tanárbácsi. S ha kell, ő a legkönyörtelenebb maffiózó. Hamar kiismeri az embert, és így könnyen igazodik annak igényihez. Mindig azt teszi és mondja, amit a másik vár tőle. Simulékony és minden rezdülést figyel. Képes olvasni a legapróbb jelekből is, és azok szerint alakítani a jellemét. Mindig udvarias, kellemes természete van, soha nem tolakodó. Inkább mondanám türelmes és lassú gyilkosnak. Rendkívül olvasott és intelligens férfi, aki kiválóan alkalmazza a fordított pszichológiát másokon. Remek megfigyelő, és kamatoztatja is a tudását. Rendkívül ügyesen és meggyőzően hazudik. Sőt, szinte soha nem őszinte. Talán még magával szemben sem. Ettől eltekintve igazán kellemes partner, akár csak társalgási szinten is. Az emberek világában könnyű dolga van, hiszen csak úgy kell viselkednie, ahogy mások szeretnék. De otthon, lent a saját környezetében sokszor nem igazán tudja hogyan viszonyuljon fajtársaihoz. A démonok könnyen átlátnak bármilyen álarcon, így rajta is. Ezért nehéz hozzájuk alkalmazkodnia. Ha lehet, kerüli a társaságukat, amíg otthon tartózkodik. Kényelmetlenül érzi magát közöttük, mert igazából ő maga sem tudja, hogy milyen is valójában. Ő csak eljátssza a szerepet, amit osztanak neki, de hogy őszinték legyünk, saját jelemmel nem áldotta meg a sors.

Élettörténet: Ötödik fiúként látta meg a napvilágot. Apja egy erős Nagyúr volt a démonok földjén, s bár minden fiának szánt valamilyen szerepet, mégis Eranihrt érte a legmegalázóbb élet. Mint testvéreinél, nála is születésétől fogva elrendeltetett, hogy mi lesz a feladata. Ötödig gyermekként esélye sem volt az örökösi posztra. Szűk elvárások közé passzírozták, és tanították, hogy ne csak jó legyen, de ő legyen a legjobb. Mégis, soha nem fűlött a foga igazán az egészhez. Míg testvérei könnyedén, szerződések árán jutottak hozzá egy-egy halandó lelkének energiájához, addig Eranihrnak a testét kellett adnia érte. Eleinte gyűlölte és a kiutat kereste, de hamar belátta, hogy értelmetlen szembeszegülnie apjával, így végül csendesen elfogadta életét. Mindenki lenézte és gúnyolta őt. Testvérei folyton kitoltak vele, ormótlan tréfákat űztek és szórakoztak rajta. Ezt megelégelve döntött úgy végül, hogy csak akkor fog visszatérni az Alvilágba, ha már nagyon muszáj lesz. Évszázadok teltek el azóta és Eranir megannyi helyen élt, megannyi néven és személyként. Bejárta a világot, rengeteget megtudott a művészetekről, a tudományokról. Mivel rengeteg ideje volt, mostanra amolyan polihisztornak mondhatja magát, ám ezzel se nem kérkedik, se nem használja ki teljesen. Szeret elvegyülni a tömegben és feltűnésmentesen megközelíteni azt, akit kiszemelt magának.

Hobby: -

Foglalkozás: Incubus

Extrák: Partnertől függően lehet seme és uke is. * Az Incubus egy olyan démon, aki a halandók szexuális energiáiból táplálkozik, földöntúli gyönyöröket okozva áldozatának, aki lassan elsorvad a démon szenvedélyétől, és meghal. * Eranihr szereti a macskákat, de ezt gyengeségnek tartja, ezért ezt titokként őrzi mélyen a szívében. * Igazi nevét nem árulhatja el senkinek. Az a személy, aki ismeri a nevét, birtokolja egész lényét, és hatalommal bír fölötte. Ezért szokott emberi néven bemutatkozni áldozatainak is. * Időnként vissza kell térnie az Alvilágba, hogy úgymond feltöltődjön. Ha mégsem sikerül neki visszatérni, akkor meg is halhat, ha nem jut elég energiához.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://adarkrose.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2015. 10. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).