Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Diane ( a Kígyó Irigységének Bűne)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Kikyou-chan00

Kor: körülbelül 750

Külső leírás: Diane igencsak kitűnik társai közül, amit részben magsságának köszönhet, ugyanis körülbelül 9 méteresre nőtt. Ezek után nem nehéz leszűrni: bizony egy óriással van dolgunk. Nem csak a lány, hanem az ereklyéje is hatalmas: egy nála alig valamivel kisebb pöröly, mely a Gideon nevet viseli. Visszatérve Diane-hoz: középhosszú barna haja két copfba fogva lóg, e mögé bújik, ha szégyenlős. Szemei gyönyörű lilán pillantanak vissza (illetve inkább le) az emberre. Idomai igencsak kidolgozottak. Ruháját egyik társa, King készítette neki még gyermekkorában Dusk Bison bőréből. Mostani ruháját Merlin készítette.

Jellem: Diane igencsak barátságos lány, de ha dührohamot kap, mindenki jobban teszi ha menekül. Magányos gyermekkora óta vár a szeretetre és az elfogadásra; utálja, ha mindenki csak az óriást látja benne. Mély érzelmeket táplál Meliodas iránt, aki végre igazi nőként kezeli, és nem szólja le méretei miatt. Könnyen feldühödik olykor, de olyan hamar le is nyugszik, leginkább apróságok miatt gurul dühbe, főleg olyanok miatt, amiknek köze van Meliodashoz. Méretei miatt nem igazán tud segíteni a társainak, emiatt nagyon szeretné, ha kisebb lehetne. Nagyon hűséges típus, életét is feláldozná a barátaiért.

Élettörténet: Sok évvel ezelőtt, Diane elhagyta az Óriások Klánját a harcok iránti gyűlölete miatt. Nem sokkal távozása után létrehoztt két gólemet barátainak: azok mindent megtettek, amit kért, de beszélni nem tudtak. A kis Diane folyton egyedül játszott, senki sem volt, akivel barátkozhatott volna. Az idő telt, mégsem tudott senkivel sem barátkozni. Egy nap rátalált későbbi társára, Kingre. A fiúnak súlyosan megsérült a feje, és minden emléke elveszett a múltjával kapcsolatban. Diane magához vette, és miután ellátta a fiú sebeit, megkérte, hogy legyen a barátja. A fiú megígérte neki, hogy mindig mellette lesz. Jó pár évvel később King visszanyerte emlékeit. A közeli falu lángokban égett, King elment, de megígérte Diane-nek, hogy visszatér. Ám nem jött vissza. A lány ezek után ismét csatlakozott az óriásokhoz. Meliodassal való találkozása során csatlakozott a Hét Halálos Bűnhöz.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Anime, amiben szerepel: Nanatsu no Taizai *** Bűne jelét, a Kígyót a combján viseli. *** Képes a földet manipuláló varázslatokra. ***

Képinfo: A kép csak illusztrációként szolgál, nem én rajzoltam (http://www.kephost.com/images/2015/10/24/Diane.png)

Engedélyezve: 2015. 10. 26.

Módosítva: 2015. 10. 24. 21:58:07
Módosította: Kikyou-chan00

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).