Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aleanlylth
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 264

Külső leírás: Szép és elbűvölő, ugyanakkor roppant veszélyes is. Bőre vakítóan fehér, melyet mohaszín pikkelyek árnyalnak, tapintása selyempuhaságú és emellett olyan eleganciát sugároz, mely még a leghitetlenebb, legellenszenvesebb embereket is elbűvöli. Van egyfajta kisugárzása, mellyel egyszerre kelt hiú reményt, s lanyha félelmet az emberek szívében. Keveseknek adatik meg, hogy őt láthatják teljes pompájában, hiszen ritka alkalom, mikor ő emberek közt jár. Arcának vonásai festőien szépek, s bár mosolya ugyan ritka kincs; szemeinek mélyzöldje, szabályos arcéle és ajkainak határozott vonalai olykor-olykor elfeledtetik másokkal azt, hogy ő is él, s lélegzik. Egyenesszálú haját gyakorta ékesítik lágyan eső, vékony fonatok, melyek gerince vonalát kísérik csípőjéig. Magas férfinak számít fajtársai között is, noha hercegként koránt sem az az elsődleges, hogy termetével csikarja ki másokból a tiszteletet és meghunyászkodást. Alakja izmainak ellenére is karcsú, mesteremberek szobrait idézően szép. Sárkányként Aleanlylth termete igen nagy, hossza meghaladja a negyven métert is, míg szárnyainak a fesztávolsága nyolcvan méterig nyúlik el. Karcsú testén a bőr zöldes-barna, rajta cikornyás pikkelyek futnak fel, amik citromsárgától akár vörösig és mélyzöldig is átfuthatnak.

Jellem: Bátor lélek, aki irgalmas ugyan, ám könyörtelen azokkal szemben, kik hazug szavakkal illetik őt. Szigorú és eltökélt, akiben látszatra megszűnt minden jóindulat, kedvesség és segítőkészség. Független férfi, akit, ha hamis rágalom ér, szabadjára engedi jeges tekintetét, mely gyakran kelt nagyobb félelmet, mint maga a megjelenése, s hangjának mély baritonja. Rajta kívül kevés olyan személy van, aki képes olyan megingathatatlan maradni minden helyzetben, mint ő, a vele szembeszegülőket a pokol szájába küldi nem törődve azzal, kit tarthatott eddig barátjának. Javarészt mindig törekszik a higgadtságra, csöndesen hallgat és döntést hoz, de a tényleges ítéletet mindig elhalasztja, s csak akkor mondja ki, ha már teljesen biztos önmagában. Félelmetesen erőteljes személyiség, olyan, aki minden eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy bármely kitűzött célt megvalósítson. Nem beszél félre, és ugyanezt elvárja másoktól is. Remekül improvizál, s látszatra mindig mindenre fel van készülve, nincs helyzet, amit ne tartana megoldhatatlannak. Aleanlylth összetett jellem, aki ritkán hevessé és nyughatatlanná válik, kedveli a talpraesett embereket, azokat, akik képesek vitába szállni igazukért akár még vele is. Találékony és meglehetősen egyedi gondolkodásmódú, ami lehetővé teszi számára, hogy az elképzeléseit más megközelítéssel elemezze és hajtsa végre.

Élettörténet: Bölcsek tagjainak egyike, kiknek létezésük nyílt titok, ám mégsem töri magát senki sem, hogy velük bárminemű kapcsolatot létesítsen. Helyenként még mindig élnek hiedelmek a sárkányok könyörtelenségeiről, s esztelen mészárlásaikról, aminek vajmi kevés alapja van, holott nem egy falu vált lakhatatlanná és emésztette fel a tűz. A jelek mindig egyre utaltak, és a pletykák is innen kaphattak szárnyra, elvégre az emberek mindig tartanak az ismeretlentől. Alean gyermekkorát mindig is sűrű homály fedte, ritka kincsként tartották számon világra jöttét, hiszen nemzőinek életük során mindössze négy gyermekük lehet, melyek közül ő volt a legutolsó. Nem telt el nap úgy, hogy ne tanult volna mindig valami újat, bár emberekkel és más lényekkel nem vegyült, hiszen rangján aluli lett volna, így mindössze a távolból tudta csak megfigyelni őket. Rangjához híven gyakran kísérte atyját, figyelte minden rezdülését és tanulta, hogy miként válhat majd jó utódjává. Az ifjú létét íratlan szabályok kötik, melyek szerint nem avatkozhat halandók, s más lények életébe, mindig csak akkor, ha a veszély nem csak az adott fajt, hanem magát a világot fenyegeti.

Hobby: Harcművészetek elsajátítása, s a sajátjának a finomítása

Foglalkozás: Tanácstag

Extrák: Herceg /// Sárkányként és emberi alakjában is képes a mágia használatára /// Bár testét acélos pikkelyek fedik, koránt sem sebezhetetlen /// Szemei mindkét alakjában megmaradnak ugyanolyannak /// Olyan nyelveket is ismer, melyeket mások elképzelni sem tudnak /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Deviantart. ()

Engedélyezve: 2015. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).