Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Every Fields (eredeti neve :Alessya)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: RAVIVA17

Kor: 18 (valójában annyi idős, mint maga a Föld)

Külső leírás: Külsőre igazán keveset vàltozott az idők során. Alapvetően szép arca van, szemei kékek, akár a tenger, s sűrű szempillák keretezik, bőre hibátlan, az ajkai is csodàsak. Vonzza magára mások tekintetét, ezt nemcsak az alakhának köszönhető-ami igazán irigylésre méltó - hanem a tekintete az, ami megfog és egyszerűen nem ereszt. Van benne valami különleges és ártatlan, ahogy ránk pillant egyszerűen varázslatos. Hátközépig érő, szőkésbarna haja van, amit nagyon ritkán hord kiengedve. Szereti a szoknyákat és a ruhákat, színek közül az élénkeket, nagy kedvence a türkizkék.

Jellem: A külsejével ellentétben ez sokat vàltozott. Alapból kedves és tiszta lélek, de ahogy változtak a dolgok, egyre jobban eltűntek az érzelmei, igyekszik minden érzését elnyomni, hogy felül tudjon kerekedni mindazon amit érez, s amit nem lenne szabad éreznie. Egyébként egy rendes és szerethető teremtés, igyekszik pozitívan szemlélni a világot, a helyzet ellenére is . Nagyon makacs és kissé hirtelen haragú, de sokáig nem tud haragudni senkire. Bátorsága emberfeletti, nem riad vissza senkitől és semmitől. Nehezen enged közel magához bárkit is, már annyi mindenkit elveszített, hogy fél szeretni. Sokszor magányos és szomorú, de ezt jól leplezi. Az évek során megtanulta uralni a dühét, egy egészen nyugodt személy vált belőle. Buddhista lett, hogy el tudja viselni mindazt, amit az élet neki szànt.

Élettörténet: Eredetileg egy kis faluban élt a családjával az Olümposz- hegy közelében. Az Istenek időről időre lejöttek a Földre, hogy tanítsàk az embereket és tanácsokkal lássák el őket. Az emberek nagyon tisztelték az isteneket, sokszor rendeztek nekik ünnepségeket. Egyszer mikor Loki is lejött az egyik ilyenre, talàlkozott Alessyával, aki nagyon megtetszett neki, de a lány már más jegyese volt. Hiába kérte legyen az egyik felesége, Alessya nemet mondott, s ezzel magára haragította az egyik legkegyetlenebb istent. Loki bűntésből arra ítélte a szerelmespárt, hogy egy örök körforgàsban reinkarnálódjanak, s így sose lehessenek egymàsé. Ez több százszor megtörtént velük akárhányszor csak egymáshoz értek. Most kaptak egy újabb lehetőséget, Alessya pedig tudja, hogy csak úgy védheti meg szerelmét a további szenvedéstől, ha távol tartja magát tőle.

Hobby: Reinkarnálódás...? Na jó, nem ez. Imád olvasni és arról álmodozni, hogy egyszer együtt lehet szerelmével.

Foglalkozás: Tanuló, emelett pedig egy étteremben segít a konyhán, néha felszolgál.

Extrák: Nagyon megszerette jelenlegi csalàdjàt. Van 3 húga, egy 3,8 és 16 éves. A jelenlegi anyja súlyos beteg, daganattal küzd 2 éve. Az apja elhagyta őket, mikor ez kiderült, s azóta Alessya (Every) tartja el az egész családot.

Képinfo: Nem saját. A kép csupán illusztráció. (http://orig14.deviantart.net/7b50/f/2009/274/8/a/8a86ab8bea1cb3455604523483bf66f4.jpg)

Engedélyezve: 2015. 10. 24.

Módosítva: 2015. 10. 18. 15:43:32
Módosította: RAVIVA17

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).