Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kevin Sotrmway
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos magasságú, megnyerő megjelenésű fiú. Kicsit talán sovány, és nem is izmos, de ezt egyáltalán nem bánja. Haja csokoládé színű, rendezett tincsekben keretezi arcát. Szemei kellemes melegséget tükröznek, orrán szemüveg csücsül. Ajkai teltek, finom ívűek, tökéletesen illeszkednek hamvas bőrű arcához. Nyakában állandóan ott van egy bőrszíj, amin egy puzzle darabot formáló medál csüng. Bal kezének kisujján egy gyűrűt hord, melybe a neve van belegravírozva. Bal fülében két kis ékszert is hord. Megjelenése olyan, mint minden más átlagos korabeli srácnak. Szereti a lenge, finom anyagú ruhákat, az olyan pólókat, amiket nem kell kivasalni, a farmernadrágokat, és a kényelmes edzőcipőket. Otthon azért szeret lezserebben öltözködni, és nem átall egy pólóban meg egy alsónadrágban leülni a tévé elé, pizzát eszegetve.

Jellem: Kev nem kimondottan népszerűtlen stréber, de azért nem szeret a figyelem középpontjában sem lenni. Örök optimista, neki a felhők fölött mindig süt a nap. Nem szószátyár, de szeret beszélgetni. Könnyen megérteti magát másokkal, és könnyen megért másokat. Ő saját magát jó emberismerőnek tartja. Egy kis baráti kör szerves része. Fiúk lányok egyaránt, mind-mind különböző személyiséggel és érdeklődési körrel. Ők sem tudják mi hozta össze őket, de megvannak együtt és a legtöbb szabadidejüket együtt töltik. Kev kedves kölyök, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Imád nevetni és másokat felvidítani. Nem igazán paprikajancsi, egyszerűen csak túl optimista életszemléletű ahhoz, hogy jól szemmel nézze, hogy lehangolt emberek veszik körül. Társasági lény, de jó tanuló is. Valahogy sikerült neki megtalálnia a tökéletes harmóniát a kikapcsolódás és a tanulás között. Ezért sokan irigylik, de egyetlen ellensége sincs. Soha nem magányos, mindig emberek veszik körül, értékes barátok, családtagok. Bár vannak olyan dolgok, amikről másoknak nem beszél szívesen, és vannak neki is reménytelenül komor napjai, mégis igyekszik mindig vidám és lelkes maradni mások előtt.

Élettörténet: Teljesen átlagos családba született. Kertváros, egy golden retriver, egy angóra macska, aranyhalak, egy bátyj, egy cukrász anyuka és egy ingatlanos apuka. Tipikus "amerikai álom" életük volt/van. Kev bátyja három évvel idősebb, mint ő. Megszálottan imádja a pókokat és ezen a rajongáson öccse is osztozott. Egészen addig a napig, míg egy éjjel arra nem ébredt, hogy Sam egyik tarantulája az ő arcán mászik, ujjnyi vastag, szőrős lábaival. Higyjétek el nekem, nem egy leányálom közvetlen közelről belenézni egy kistányér méretű pók szemeibe, akinek félelmetes csáprágói alig két centire izegnek-mozognak a szemedtől. Igen, ettől bárki frászt kapna az éjszaka közepén. Kevin halálosan megrémült, a póknak mennie kellett. Mármint Kev szemei elől mindenképp, de bátyja kikönyörögte, hogy megtarthassa az állatot. A fiúk kapcsolata szerencsére nem romlott meg, és Kevinnek sem kell tartania attól, hogy újabb pók támadás éri, mert bátyja egyetemre ment és elvitte magával a galád szörnyeteget. Saját életével nagyratörő céljai vannak. Gyerekorvos szeretne lenni. Jó úton halad a kitűzött céljai felé, és eddig senki nem akarta ebben megakadályozni.

Hobby: Puzzle, mi más?

Foglalkozás: Gimnazista

Extrák: Hobbija a többezer darabos puzzle-ök kirakása. Ezeket utána egy képkeretbe ragasztja, és eladja őket. Képes szombaton felkelni hajnali ötkor és ott ülni a kis darabkák mellett egészen estig. Ilyenkor teljesen kikapcsol és elveszíti az időérzékét. * A sok éjszakába nyúló puzzle kirakástól és sötétben való hunyorgástól romlott meg a szeme. * Halálosan retteg a pókoktól. No nem a kis házipókoktól, hanem azoktól az ocsmány, szőrős lábú borzalmaktól, amiket testvére tart. * Allergiás a méhcsípésre, a mogyoróra és laktóz érzékeny is.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 18.

Módosítva: 2015. 10. 16. 19:44:25
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).