Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tristan Turner
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: 28

Külső leírás: Az első, amit mindenki észrevesz, hószín hajkoronája, mely alig ér a válláig, tépett, rendezetlen tincsei lágyan ölelik körbe arcát. Fekete, szépen ívelő szemöldökei alatt bújnak meg hihetetlen világoskék szemei, melyek szinte üresnek, élettelennek hatnak az avatatlan nézelődők számára. Aki jobban megfigyeli, észreveheti bennük a tudást, intelligenciát. Arcát a teljes szimmetria jellemzi, minek köszönhetően elég népszerű mind a nők, mint a férfiak körében. Megbámulják nem csupán a vásznon, hanem az utcán, metrón egyaránt. Ajkai telt, tiszta színű szirmok, mégsem sokan mondhatják el, miszerint sikerült megtapasztalniuk az édességét. Alkata nem mondható rendkívülinek. Inkább sovány, mintsem izmos, mégsem egy gyenge virágszál. Naptól óvott bőre alatt acélkeménységű, szálkásított kötegek feszülnek. Magasságával nem mehetne el kosarasnak, ugyanis alig éri el a 180 centimétert. Hangja kellemesen lágy, se nem túl magas, se nem mély. Öltözékében kedveli a komor, sötét színeket. Ruhatárának többségét a gothikus stílushoz köthető darabok teszik ki, leginkább feketében pompázva. Szereti a feszülős, bőrből készült darabokat. Kiegészítőket ritkán használ, a ruhái díszességét elégnek tekinti.

Jellem: A kamera előtt azzá válik, akivé éppen kell. Legyen szó tömeggyilkosról, hős szerelmesről, pszichopatáról vagy pedig egy unalmas rendőrről, minden helyzetben tökéletes a játéka. Ennek a képességének köszönhetően a magánéletében is képes azzá válni, amivé a helyzet és a partner kívánja. Amikor arra van szükség, odaadó, ha kell, dühöng, vagy pedig csendben visszahúzódik a háttérbe. A szociális kaméleon kifejezés az, ami teljes mértékben rá illik. Ki nem állhatja, ha át akarják verni, a szemébe jó pofiznak, míg a háta mögött kibeszélik. Nem szereti a saját magához hasonló embereket. Teljes mértékben tisztában van erősségeivel és gyengeségeivel, azonban nem érzi szükségességét annak, hogy változtasson bármin is. Nem egocentrikus vagy nárcisztikus, szimplán elégedett önmagával. Igyekszik kerülni magánéletében azt, hogy bármikor is a középpontba kerüljön, azonban ez szinte lehetetlen feladatnak tűnik ilyen külső mellett. Kedvenc időtöltése a parkban ücsörögni, míg a fülében kedvenc bandáinak dala szól. Odavan a symphonicus és gothikus metálért. Leginkább női énekesekkel együttműködő együtteseket hallgat. Rettenetesen bizalmatlan, szinte lehetetlennek tartja, miszerint bárkinek is megnyíljon. Nehezen mutatja meg igazi személyiségét, mivel eléggé magának való, komor, befelé forduló, magányos jellem. Jobban szereti a csöndet, mint a zajt. Inkább legyen egy igaz barátja, mintsem száz hamis.

Élettörténet: Átlagos család második gyermekeként látta meg a napvilágot. Édesapja titkár, anyja pedig nővérként dolgozott. Bátyja öt évvel idősebb nála, a testépítés világában akart mindig is boldogulni. Addig, míg nem kezdett el általános iskolába járni, boldog, teljes gyermekkora volt. Ez azonban hamarosan megváltozott. Bizalmatlansága gyerekkori traumáira vezethetőek vissza. Sokat bántották szóban, nem egy alkalommal pedig fizikálisan is kortársai, azonban félt a további verésektől, így szülei előtt eltitkolta ezeket az eseteket. Folyamatosan kirekesztették, gúnyolták, megalázták, ennek köszönhetően sosem voltak barátai, magányosan, szomorúan nevelkedett, míg hozzá nem idomult ehhez a fajta életmódhoz. Onnantól kezdve, hogy megszokta, elfogadta, már egyáltalán nem zavarta az egyedüllét. Mivel már nem sírt, nem ellenkezett, kínzói ráuntak, kerestek maguknak új áldozatokat. Szociális kaméleon mivolta etájt alakult ki. Azonban épphogy túljutott ezen a nehézségen, felütötte a fejét egy új. Karácsony előtt pár nappal családja úgy döntött, meglátogatják anyai nagynénjét, akinek nemrég született kisbabája. Édesapja fáradt, ingerült volt az aznapi munkahelyi problémái miatt, így elkerülte a figyelmét egy jégborda. Elvesztette az uralmat az autó felett, majd teljes lett a sötétség. Mikor Trys magához tért, nem látott mást, mintsem a különböző módokban deformálódott, több helyen pépessé zúzott, groteszk testeket... Hiába úszta meg combnyaktöréssel és kézcsontjainak összezúzásával, mentálisan sosem épült fel teljesen a traumából. Egy évig intézetben élt, ahol depresszióját kezelték, majd pedig a bűntudatnak köszönhetően Rose nénihez került. Három évébe került, mire újra emberek közé tudott menni, nagynénje bátorításának köszönhetően pedig jelentkezett egy horrorfilmbe alig 13 évesen. Megkapta a főszerepet, s ezzel debütált is a szórakoztatóiparban. Azóta rengeteg filmben, showban, sorozatban szerepelt, sikerült saját házat vásárolnia. Jelenleg második diplomáját készül megszerezni.

Hobby: zenehallgatás

Foglalkozás: Színész

Extrák: Vegetáriánus, emiatt néha fáradékonyabb, mint a kortársai, ahogyan kevéske súlya miatt is ez felelős. Szereti az állatokat, azonban nem miattuk döntött e mellett az életmód mellett. Az emésztésével vannak problémák, nehezen bontja le a szervezete az állati fehérjét.*** Eredeti barna hajszíne egy balesetnek köszönhetően fordult őszbe, illetve ennek köszönhető, miszerint a bal lábára sántít, míg a jobb keze szinte használhatatlan; nehezebben hajlik, alig terhelhető.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2017. 06. 27.
2018. 08. 28.

Módosítva: 2018. 08. 26. 10:53:35
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).