Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Benedict Seavers
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 27

Külső leírás: Alkatra olyan, mint egy modell. Gyönyörű, hibátlan bőr; szelíd izomzatú, formás test. Külsőre olyan, mint egy szomorú herceg, aki a királylányt keresi. Szőkés barna haja lágy, puha és selymes. Csodás, kék szemei még a legutolsó bűnözőre is kedvesen csillognak. Ajkai vékonyak és színtelenek. Hangja olyan kellemes, hogy az ember órákig képes lenne elhallgatni. Ezek alapján pedig mindenki leszűrheti: az első benyomás róla mindig pozitív. Aztán, ha az ember veszi a fáradtságot, és jobban megismeri, rájön, hogy nem kell csalódnia ebben a bizonyos első benyomásban. Nincsenek testékszerei vagy más kiegészítői, ilyesmiket maximum a filmek kedvéért hord. Egyetlen ékszere egy gyűrű, amit az édesanyjától kapott, mikor sikeresen elvégezte a színművészetit. Ezt a gyűrűt a jobb mutatóujján hordja és csak fürdéshez veszi le. Ruhatára rendkívül változatos, öltözködésére leginkább azt mondhatnánk: hangulatfüggő. Ha rossz kedve van sötétebb árnyalatú ruhákat vesz fel, ha jó kedve van, fordítva. Közeli ismerősei innen tudják megállapítani a legjobban, ha valami bántja. Egyébként nagyon szereti az trikókat, az ingekből pedig inkább a hosszú ujjúakat.

Jellem: Ő a macsók macsója, a nők bálványa, érte sikongatnak a tinilányok. Minden szívet összetör, és mégis odaadón szeret. Legalábbis a filmvásznon. A nyilvánosság előtt, eljátssza az elérhetetlent, és a tartózkodót. Az interjúkon és tévé show-kban mindig kimért és megfontolt. A vásznon ő a hősszerelmes. Civilben meg? Teljesen más tészta. Imád nevetni, új barátokat szerezni, új dolgokat kipróbálni. Szeret csipkelődni, de nem feszegeti a bunkóság határát. Egyáltalán nem az a szőke herceg típus, akit a filmeken lát az ember. Ő is szokott ideges lenni, szokott nevetni, szokott viccelődni, kiabálni. Hiszen a külsejét leszámítva ő is csak egy átlagember. És másoktól is elvárja, hogy így kezeljék. Forgatásokon teljes gőzerővel igyekszik a lehető legjobban alakítani, mindig maximálisan teljesít, így nem csoda, hogy hamar felkapott színész lett. Az igazság azonban az, hogy a legtöbb ember félreismeri, és bekategorizálja. Ő pedig kezd belefáradni a bizonygatásba, így egyre kevesebbszer sikerül olyan barátokat szereznie, akik önmagáért szeretik. Levegőváltozásra lenne szüksége és ezt ő is nagyon jól tudja, ezért a romantikus filmek helyett valami komolyabba szeretne belevágni.

Élettörténet: Az édesanyja a mindene, ez sosem volt másképp. Mivel apját soha nem ismerte, nem is tudta soha, milyen lehet egy apa. Természetesen édesanyja így is igyekezett mindent megadni neki. Ben persze nem volt mindig kimondottan jó gyerek. Sokszor kiprovokálták belőle a verekedést, mert tudták, ha valaki Ben édesanyját szidja, az minimum kórházba kerül. Aztán, mikor idősebb lett, volt egy olyan időszaka, mikor kemény metált hallgatva kerülte az iskolát és rossz arcú emberekkel barátkozott. Mindez azért, mert nem találta a helyét. Később aztán eldöntötte, hogy színész lesz, és ebben édesanyja is támogatta őt. Kiválóan teljesített az egyetemen, és jó ajánlólevelet is szerzett az intézménytől, így nem volt nehéz számára bekerülni a fim iparba. A legelső film, amire jelentkezett mellékszereplőként, egy sci-fi kategóriás, nagy nézettséget ígérő projekt volt. Azonban a rendező nem óhajtott szerepet adni neki. Nem úgy, mint a többi. Kellemes természete és külseje miatt, hamar népszerűvé vált a romantikus filmek világában. Négy filmet is forgattak a főszereplésével és több mellékszerepet is kapott ilyen-olyan sorozatokban is. Ben úgy érezte, nincs otthon ebben a világban, így szakított a romantikus filmekkel, hogy kipróbáljon valami újat.

Hobby: Kártyavár építés

Foglalkozás: Színész

Extrák: Bárhol is van forgatáson, kényszernek érzi, hogy megkóstolja a helyi különlegességeket. *** uke ***

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 18.

Módosítva: 2015. 10. 14. 21:22:59
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).