Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Natasha Romanov/Fekete Özvegy
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Lolkabolka

Kor: 31

Külső leírás: Megnyerő jelenség. Egy férfi sem tud úgy elmenni mellette, hogy ne forduljon utána. Hosszú, vérvörös haja van, alapjában hullámos, de gyakran kivasalja. Zöld szemével bárkit megigéz, sűrű szempilláit gyakran rebegteti mellé, csak hogy biztosan célt érjen. Fitos orra, és telt ajkai, tökéletesen illenek kerek arcához. Mindig, kivétel nélkül vörös rúzst használ, ez kiemeli száját. Ha mosolyog kivillan fehér, egyenes fogsora. Karcsú, kisportolt, homokóra alakja van. Egész kicsi korától kezdve edzésékre jár, soha nem tunyult még el. Aki figyelmesen megnézi, kockákat is találhat hasán. Formás popsival és telt keblekkel rendelkezik. Teljesen tökéletes.

Jellem: Egy valódi vadmacska. Kitartónak nevelték. Ha valamit a fejébe vesz, azt véghezviszi. Így van a férfiakkal is. Ha valakit kinéz magának, addig nem nyugszik, amíg meg nem szerzi. Nem ismer határokat, nem érdekli mások véleménye. Van egy alap természete, kissé arrogáns. Ismeri a saját adottságait, jól kamatoztatja őket. Ha valaki felbosszantja, jaj neki, Natasha nem bánik kesztyűs kézzel senkivel. Könnyű kihozni a sodrából. Nagyon nehezen, de képes igazi szeretetre. Ám ehhez igen sok idő kell. Szeret poénkodni, bár elég savanyú humora van, elég szarkasztikus. Ha valakit nem kedvel, egyszerűen faképnél hagyja, vagy semmibe veszi. Ha valakit utál, azt néha fizikailag is bántja. Nem komolyan, esetleg belerúg a lábába, vagy beleboxol a vállába. Ha a szükség megkívánja, tud kedves is lenni, elég jó színésznő.

Élettörténet: Natsaha Sztálingrádban született, vagyis Oroszországban. Egy katona, Ivan Petrovich nevelte fel, aki később a személyi titkára lett. Natasha-t az édesanyja halála előtt bízta rá Ivan-ra, aki egészen kicsi gyerekkorában beszervezte a lányt egy úgynevezett "Fekete Özvegy Átalakítás" nevű programba, ahol ügynökké formálták őket, és agymosást végeztek rajtuk, így biztosítva lojalitásukat. Csakhogy Natasha erre később rájött. Mikor beállt a KGB-hez, ők arra kényszerítették, hogy menjen feleségül Alexei Shostakov szovjet pilótához. Csakhogy amikor Alexei-t bevették egy titkos programba, nem talélkozhattak többé. Romanoff mindenkinek azt mondta, hogy a férfi meghalt. Első megbízatásában Amerikába küldték Boris Turgenov társaként, hogy megöljék a Stark Industries egyik tudósát, Anton Vanko-t. Ám a terv kudarcba fulladt, Natasha megsebesült, és szerelembe esett az őt ápoló Clint Bartonnal, közismertebb nevén, Sólyomszemmel. De a KGB elszakította őket egymástól, elrabolták a lányt, és ismét agymosást hajtottak végre rajta. Ezek után nagyon jó barátok maradtak Clinttel, keresztanyja lett később született gyermekeinek is. Ezek után kilép minden szervezetből, szabadúszóként járja a világot, társa lesz a Fenegyereknek, Pókembernek, és Sólyomszemnek is egy-egy időre. Végül azonban felajánlja szolgálatait a S.H.I.E.L.D. nevű nemzetközi kémszervezetnek és itt telepedik le. Amikor pedig szükség lesz rá, beáll a Bosszúállóknak nevezett S.H.I.E.L.D. programba, társulva Vasemberrel; Hulkkal, a zöld óriással; Thorral a norvég istenséggel, Amerika Kapitánnyal, és még pár szuperhőssel. Azonban előtte személyi titkárnak álcázva magát megpróbálja beszervezni Tony Starkot, majd később Hulkot is neki kell becsalogatnia maguk közé. Többször is megmentik a Földet a gonoszoktól, közben Natasha pedig egyre közelebb kerül dr. Bruce Benner-hez.

Hobby: Célbalövés ** Mások kritizálása ** Csáberő fejlesztése

Foglalkozás: titkos ügynök

Extrák: Nem szereti a borsót ** Egyetlen sorozatot néz, a címe: Folyjon a vér! ** Otthon legtöbbször alsóneműben mászkál ** Mindkét szemével tud kacsintani ** Marvel Univerzum (Bosszúállók 1-2, Vasember 2, Amerika Kapitány 2)

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál. (https://ricochet-x.deviantart.com/art/Tasha-309096092)

Engedélyezve: 2015. 10. 13.
2017. 12. 19.

Módosítva: 2017. 12. 16. 20:51:37
Módosította: Lolkabolka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).