Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lloyd Clark
Kategória: Hentai
Feltöltő: Regi

Kor: 30

Külső leírás: Nem az a fazon, akivel szívesen találkoznál egy sötét sikátorban. Magas, izmos alkatú férfi. Vállai szélesek, mellkasa, karjai és combjai kidolgozottak. Vele aztán nem éri meg packázni. kézfejein és nyakán kereszt tetoválás figyelhető meg, ami eléggé groteszk, hiszen ateista. Ujjai, háta és karjai is ki vannak varrva, külömbféle törzsi mintákat, egy sárkányt és egy La Catrinát ábrázoló alkotást is magáénak tudhat. Füleiben egyszerre hord fültágítót és fülbevalókat, jobb fülében egy industrial fülbevaló is pompázik. Alsó ajkában jobb oldalt található egy kis karika piercing is. Arca markáns és megkapó. Kifejezetten helyes, sőt, jóképű férfi. Haja rövid, citromszőke. Szemöldökei vastagok, mégsem bozontosak. Határozott vonalúak. Szemei jégkékek. Átható tekintete már-már hátborzongatónak képes hatni. Szemeiben van valami titokzatosság, kifürkészhetetlenség, ami kimondottan vonzóvá teszi. Orra egyenes vonalú, nincsen benne törés, nem horgas és nem pumukli. Ajkai teltek, mégsem férfiatlanok. Féloldalas, csibészes mosolya igazán szívdöglesztő. Öltözködését tekintve egyszerre komoly üzletember és rosszfiú. Szereti a farmereket és szeret fiatalosan öltözködni, de zakó és a szövetkabát is kedvenc darabjai közé tartozik. Nem hord túl sok ékszert, viszont van egy nyaklánca és egy karkötője.

Jellem: Ő tipikusa az az ember, akit nem szabad megítélni a külsője alapján. Kikéri magának, ő igenis jófiú… már amikor úgy tartja kedve. Szavahihetőnek, becsületesnek és igazságosnak tartja magát. Komoly elvei vannak, amelyekhez szigorúan tartja is magát. Nincsen problémája az önértékelésével, de határozottan nem nagyképű vagy beképzelt. Van önbizalma, az tény. De ez csak és kizárólag a pozitív tulajdonságai közé sorolható. hihetetlenül nyugodt és higgadt. Szinte lehetetlen kihozni a sodrából. Viszont ha sikerül, lesz ne mulass! Nem kiabál, nem őrjöng… de a szemei szikrát hánynak, a hangja fenyegető tónust ölt… ilyenkor nem egy kellemes társaság. Szereti a magányt, sosem volt családcentrikus. Szüksége van térre, csendre és függetlenségre, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudja elkötelezni magát. Ha a munkájáról van szó, hihetetlenül komoly és céltudatos. Ha valamit kitalál, azt véghez is viszi. Ami azt illeti, kicsit maximalista is, sikerorientált. Szorgalmas, nem rajong a semmittevésért. Az ilyen embereket pedig kifejezetten megveti.

Élettörténet: Gazdag család egyetlen pici fiacskája. Gyermekként mindent megkapott – csak éppen nevelni felejtették el a szülei. Ennek következtében sikerült eléggé elkényeztetni, ami eltorzította jellemét. Igen akaratos és követelőző kamasszá vált, aki minden balhéban benne volt. Szülei nem tudtak vele mit kezdeni, így gyereknevelés címszó alatt bedugták egy katolikus bentlakásos iskolába. Kezdetben kimondhatatlanul gyűlölte, egyszer még a szökéssel is próbálkozott. Végül megismerkedett Daviddal, aki később a legjobb barátjává vált. Iskolás éveik alatt nem egyszer törtek borsot a tanárok orra alá, barátságuk pedig bőven túlélte a gimnáziumi éveket. A középiskola után Lloyd éles, jó eszének köszönhetően bejutott egy neves főiskolába, ahol médiát és marketiget tanult. Végül szülei anyagi támogatásának köszönhetően létrehozott egy reklámcéget, mely mára már alaposan kinőtte önmagát. Eközben magánéletében jöttek és mentek a nők, senki sem maradt túl sokáig. Míg barátja David megnősült, és született egy kisfia, ő élte a független férfiak békés és nyugodt életét. David kisfiának ő lett a kersztapja, bár egy igazi cannossa-járás volt, mire elvállalta. Viszont meg kell említeni, hogy nem a kisgyerekkel, hanem magával a vallásos ceremóniával akadt problémája. De természetesen az életben semmi sem lehet tökéletes, semmi sem mehet egyszerűen. Két hónappal ezelőtt David és felesége autóbalesetben elhunyt, kisfiuk árván maradt. Végakaratukban pedig – a nagyszülők helyett – Lloydot jelölték meg gyámként. Lloyd persze eleinte hadakozott a dolog ellen, nem hitte, hogy ő képes lenne ellátni egy gyermeket. Emellett a kisfiú, Haden nagyszülei sem kultiválták túlságosan az ötletet. Végül egy heves vitát követően mégis Lloydhoz került a pici. És hogy miért döntött úgy, hogy mégis megpróbál pótszülői szerepkörben tetszelegni? Talán azért, mert a nagyi szerint nem lenne rá képes, talán a becsülete nem engedi. De az is megeshet, hogy túlságosan szereti a kisfiút, hogy lemondjon róla.

Hobby: Munkája a hobbija. Igazából bármivel el tudja tölteni a szabadidejét.

Foglalkozás: Cégigazgató

Extrák: Eshiinek *** Igazi nőcsábás, bárkit le tud venni a lábáról. *** Cigarettázik. *** Nem rajong a motorokért, viszont imádja a dögös kocsikat. *** Annak ellenére, hogy meg van keresztelve, ízig-vérig ateista.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztrációként szolgál. (http://img05.deviantart.net/6328/i/2012/011/e/9/one_of_these_mornings_by_opheer-d4lzqji.jpg)

Engedélyezve: 2015. 10. 22.

Módosítva: 2015. 10. 11. 22:33:16
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).